Rouge árnyékát várhatod, dungeon Az a történetszál le lett zárva.
Ahogy az istenölőket is. Mi szerepük lenne? Nincsenek már "istenek". Szerintem Sherria szerepével ki is fújt a dolog. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy a Sabertoothos csávónak fontos szerepe legyen. Mivel már csak ő maradt, asszem.
Gray meg már szerintem is egyértelműen erősebb, mint Silver volt.
Szerintem az istenölőt Ansheklam ellen hozta fel Dungeon,de ha ő az élet és halál istene, tényleg gonosz lenne ? Nyílván megharagudott Zerefre amiért vissza akart hozni valakit a halálból. Másrészt Acnologia a főgonosz.Rá és Zerefre épül fel a sztori.
Ansheklamra visszatérve, van egy-két teoriám:
1. Ansheklam nem lesz bevezetve a történetbe.
2. Egyféleképpen tudnám elképzelni,hogy Ansheklam bekerüljön egy rövid ideig a törénetbe:
Natsu már ismeri a múltját dióhéjban,és talán úgy döntene,hogy megszabadítsa Zerefet és Mavist Ansheklam átkától.Valahogy Natsu találkozna Ansheklammal, DE nem harcolnának hanem valahogy Natsu rábeszélné arra ,hogy oldja fel az átkot. (Valahogy úgy mint amikor Lucy rábeszélte a csillagszellemek királyát,hogy engedje vissza Lokit a csillagszellemek világába.)
Ez nem lenne rossz lezárás Zerefnek,viszont abban nem vagyok biztos hogy tovább élne. ---> A FT Phoenix Priestess mozifilmben Eclair is halhatatlan volt hála a főnix könnynek,de miután elmúlt a halhatatlansága, meghalt,mert már 400 évig élt. Szerintem Zereffel is hasonló történne, és Natsu valahogy túlélné majd jöhetne Acno.
3. Ansheklam nem lesz semmiféle képp bevezetve a történetbe.
4. Ansheklam nem is létezik, Zeref úgy lett megátkozva ,hogy valamilyen feketemágiát használt ,mint Mavis.
Ancselam egyáltalán benne lehet a történetben? Mert eddig mindenkiről akiről szó volt benne volt Ancselam meg istenség szóval nem igazán illene a jelenlegi történésekbe. Ha csak nem úgy mint ahogyan Tomikillers5000 mondja. Bár erre nem látok sok lehetőséget hiszen Natsu nem a szavak embere. Amikor Auguszt-tal tárgyalni mentek akkor se nagyon fogta mit fognak csinálni lásd: http://naruto-kun...ail/484/13. Szóval szerintem nem lenne sok értelme behozni őt.
Cobra nem tudom, hogy szerepet fog-e kapni Acno ellen (szerintem nem, sőt, amúgy szerintem Luxus sem kéne, hiszen ez az 5 árva gyerek küldetése a szüleiktől), de ő sem lehet gyenge (természetesen nincs spriggan szinten, de na).
Azok után, h Cobra úgy lett behozva a történetbe, egy szinten van Natsuval és amíg Natsu egyedül spriggan szintre edzette magát addig Cobrának ott volt az egész CS Gerarddal az élen, szerintem illene spriggan szinten lennie. Nem mondom, h olyan erős, mert az erejéből kb semmit se láttunk csak azt, h illene.
az is lehet hogy Natsu END EREJE és Gray démonölő ereje valami istentelenül op kombót fog alkotni.
Nem akarok még egy Naruto és Sasuke-t látni. Attól, h a főszereplő hiperaktív, a riválisa pedig emos még nem kell, h istentelenül op kombót alkossanak.
A mangában dogmaként jelenik meg , hogy sárkányt csak sárkányölő tud megölni, ezért nem tudom elfogadni azon véleményeket, akik szerint END lesz Acno legyőzője. Ez ilyen formában nem volna lehetséges!END-vel akkor lehet számolni, ha a két mag összeolvad NAtsu testében, és megszületne a "démon sárkányölő", ami azért valjuk be, elég ütős lenne. Akkor nekimehetne annak a nagy fekete szinte "démoni" sárkánynak.
Acno legyőzésére két lehetőséget látok:
- Isgar és Alvarez spriggan szintű tagjai összefognak és neki mennek, bár erre már nem sok esély van
- Mavis a logikus döntést választja és rájön, h végül is tökmindegy, h Acno pusztítja el a világot vagy a Fairy Heart elszabadult ereje és feltápolja vele a sárkányölőket
Rave Mester spoiler
Endless ellen is az Etherion kellett
Megmerem kockáztatni,hogy Silver egyedül képes lenne legyőzni End.
Szerintem Gray már felülmúlta Silvert.
Silver csak jég démonölő mágiát használ(Pl: Jégdémon Dühe, Fagyasztások stb),meg jeget eszik, (Amire gondolom Gray is képes)
Gray viszont,azokon a támadásokon kívül amiket Silver is tud ezek mellett még arra használja a démonölő mágiát,hogy fegyvereket alkosson. Silver meg nem tanult alkotó mágiát,ha jól tudom. Valamint Silveren nem láttam azokat a fekete jeleket,ha bármikor is megjelentek volna, nem hiszem,hogy képes volt szabályozni, viszont a 7+1 year timeskippes Gray már képes volt szabad akaratával szabályozni a megjelenését és a terjedését. http://naruto-kun... (Lent)
Valamint szerintem Silver nemhogy nem tudná legyőzni egyedül E.N.D- t ,de még Invelt sem. Gray is csak úgy tudta legyőzni ,hogy olyan tulajdonságú jeget hozott létre mint Invel páncélja és ALKOTOTT belőle. ( +Egy kis rage és Juvia vére) http://naruto-kun...
Nem hinném, h Silver le tudná győzni END-t de azt se, h Gray felülmúlta volna. A fekete jelek Gray testén meg gondolom azért vannak mert nem a saját mágiája mivel nem tudta úgy megenni és magába olvasztani mint a DS-ek. Ezért kellett vmi módon lepecsételni benne és a fekete jelek akkor jönnek elő amikor kinyitja a pecsétet. Mondjuk Gray démonölősége nekem jobban bejönne ha olyan lenne mint Igneel ereje és csak egyszer tudná használni. Bár ezzel most magam ellen beszélek mert és akarom, h a főszereplő ne legyen túl op a mellék karakterekhez képest erre meg el venném az egyiknek a legerősebb képességét.
August meg valószínű nem ismer minden mágiát mert ha olyan messziről tudott babrálni a radarral akkor simán oda is teleportálhatott volna. De nem is csak másolja mások mágiáját mert akkor hogy babrált volna a radarral. Bár nem tudom, h létezik-e külön radarbabráló mágia.
hogy a két kontinens összefogjon azok után ami történt... aligha hinném hogy ez lehetséges.
Bár a fairy heart erős mágia Natsuék nem feltétlenül szeretnék használni... ha 1 mód van rá biztos elutasítják... másrészről lehet hogy bevetik mert tényleg csak így lehet legyőzni Achnot
Rouge árnyékát várhatod, dungeon Az a történetszál le lett zárva.
Ahogy az istenölőket is. Mi szerepük lenne? Nincsenek már "istenek". Szerintem Sherria szerepével ki is fújt a dolog. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy a Sabertoothos csávónak fontos szerepe legyen. Mivel már csak ő maradt, asszem.
Még nem adom fel xD.Mert a jövő változott,de még él .Hamarosan kiderül.
Orga nem kis pályás,mert szerintem ő itt a legerősebb istenölő. Sherria utolsó küzdelme nagyon epic lett,így gondolom Orgának szintén nagy szerepe lesz..Hova lett Orga?
Most olvasom újra a teljes mangát.
Jó sok furi dolog van de egy valamin nagyon elgondolkoztam.
A Raven Tail-es Obra. Tudjátok az a bábu. Valódi teste az a fekete kis ördög volt ami elszívta Wendy és Lucy mágikus erejét is.
És a történetszál végén felmászott Zeref vállára.
Lehet h az is Zeref egyik démona?
Szerepelt azóta még?
AFR
El nem hiszed, de én már egy csomó ideje gondolkodom ezen! Szerintem igen, Zeref démona, de kíváncsi lennék mit keres a Raven tailben. Egyetlen közös pont a Raven tail és Zeref közt, hogy a Lumen histoire-t akarják. Szerintem még lesz róla szó, vagy legalábbis remélem.
visszanéztem én is azt a részt... Ez anno feltűnt nekem is csak aztán elfelejtődött. Ha nem is feltétlen Zeref démona de szövetségese mindenképp mert ahogy chickpea is írta a Lumen histoire a közös cél.
Most olvasom újra a teljes mangát.
Jó sok furi dolog van de egy valamin nagyon elgondolkoztam.
A Raven Tail-es Obra. Tudjátok az a bábu. Valódi teste az a fekete kis ördög volt ami elszívta Wendy és Lucy mágikus erejét is.
És a történetszál végén felmászott Zeref vállára.
Lehet h az is Zeref egyik démona?
Szerepelt azóta még?
Többé kevésbé szerepelt. http://naruto-kun...ail/443/27 Jobb hátsó spriggan válla. De azóta már kijött 73 fejezet és nem volt benne.