Üdv
Nk shop várhatóan mikor lesz?
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Sziasztok!
Számomra sokat jelentett, hogy eltüntettétek az előző szmájlikat innen fórumról, ugyanis béna, kifejezéstelennek tűntek.
Ehhez kapcsolódóan felvetném az ötletet, hogy az alábbi szmájlik, képezzék a választható szmájlik részét.
Aranyosak és sokan örülnének neki, főként a hölgyek, de még jómagam is.
Amennyiben szükségesnek ítélitek, a látható torzulás határáig lekicsinyítem. Ezen ne múljon!
Drekula írta:
Üdv
Nk shop várhatóan mikor lesz?
Capac írta:
Lenne egy kérdésem:
Hogyan oldható meg az, hogy a fórum ne kicsinyítse le az aláírás képem?
itachi01 írta:
Sziasztok!
Számomra sokat jelentett, hogy eltüntettétek az előző szmájlikat innen fórumról, ugyanis béna, kifejezéstelennek tűntek.
Ehhez kapcsolódóan felvetném az ötletet, hogy az alábbi szmájlik, képezzék a választható szmájlik részét.
Ez tehát egy igen?
Javasolnám, hogy a fórum beállításoknál ezt is lehessen szűrni, hogy ki melyik anime szmájliait használják.
Ugyanis egy órája volt egy privát beszélgetésem egy olyan személlyel, aki telibeszarja a Narutos szmájlikat, ezért ő ellenzi.
Valahol igaza van, mert engem se érdekelne a többi, mi több talán zavarónak is a tartanám.
itachi01 írta:
Ez tehát egy igen?
goku5 írta:
Én is a Shop felől érdeklődnék, hogy mik lesznek ott és mire lehet használni?
Nekem Kakashi hiányzik közülük legjobban. Naruto kis óvatos mosollyal az arcán is cuki volt!
Egyébként teljesen jogos a kinek ez tetszik kinek az! Mindenki másért van oda meg vissza.
(egyébként kíváncsi vagyok kiket tesztek majd be, alig várom! )
Az ember olyan egyszerűnek gondolja hogy hát kategorizálom oszt' kész - legalábbis én úgy gondolnám. Meglep, hogy ilyen dolgokat milyen bonyolult lehet végrehajtani...akkor mi lehet a többi változtatással? Így már nem csodálkozom semmin..
Ugrás a fórumra: |