Sarada Sukurára ütött személyiségben. Sőt még hasonlít is Borutóval való kapcsolata Narutó Sauráéhoz, igaz Hinatás és Sasukés beütéssel. Ezért is mondom ha lesz folytatás (és elvileg lesz) akkor szerintem biztos összehozzák őket. Jó pár is lennének. Igaz Sarada Sakurára üt Hinata meg sokkal szebb.
Sarada meg biztos Sakura lánya. Erről szól a Gaiden is és az utolsó fejezetben ott van tisztán a válasz.
Sarada Sukurára ütött személyiségben. Sőt még hasonlít is Borutóval való kapcsolata Narutó Sauráéhoz, igaz Hinatás és Sasukés beütéssel. Ezért is mondom ha lesz folytatás (és elvileg lesz) akkor szerintem biztos összehozzák őket. Jó pár is lennének. Igaz Sarada Sakurára üt Hinata meg sokkal szebb.
Sarada meg biztos Sakura lánya. Erről szól a Gaiden is és az utolsó fejezetben ott van tisztán a válasz.
Hát én nem igazán ismerem fel benne sakurát. Max mikor Shanarroo féle izét nyomja.
Az biztos hogy az ő lánya, viszont egyáltalán nem annyira irritáló. A gaideneket nem olvastam, csak a boruto moviet láttam,
És ott jó volt a sarada-boruto, mert sarada nem próbálja folyton felhivni magára a figyelmet mint az anyja.
Kiváncsi vagyok hogy az új sorozatban mi lesz velük, remélem annak nem lesz a 2/3a értelmetlen filler.
Hát igen azért mint ahogy írtam Sarada azért hasonló Sasukéra és Hinatára jellemben. Viszont akaratos meg hasonló szinteket technikákat használ mint agy anyja. Azaz főleg képességeiben üt Sakurára.
Amúgy a Borutóban lényegében nem is igen szerepel Sarada viszont a Gaiden róla szól, szóval érdemes elolvasni. Jó!
Filler meg biztos nem lesz a Borutó mert ha eleve nem egy manga alapján megy nem is lehet benne filler. Manga meg nincs még róla.
Nagyon-nagyon le vagyok maradva (gyakorlatilag az összes fillerrel, egyet leszámítva ), de ha csak egy kicsi Shikamaru-Temari is lesz ezekben a részekben, akkor azonnal be kell hoznom a lemaradásom, vizsgaidőszak után
Amikor megláttam a 484.rész címét én is csak arra tudtam gondolni. Viszont lám mi lett a Narutó Hinata részből is. Amikor még csak a rész címét tudtuk, semmit se róla.
Bízzunk az írókban és hogy tényleg az lesz!
Eszméletlen hangulatos rész volt és nagyon szépen volt megrajzolva. Az új ending is milyen kreatívan van megoldva. De remélem nem úgy lesz, mint a Sasuke shinden, hogy az első rész után alábbhagy a színvonal.
Jó rész volt! Jó látni Shikamarut is. És hogy már milyen "jó" a viszonya Temarival. Akár az anyja meg apja jó jel.
Érdekesnek ígérkezik ez is majd meglátjuk mit hoznak ki belőle.
Csak azt nem értem hogy miért nincs legalább egy apró jel arra hogy a Last előtt vagy után játszódik.
Sziasztok!
Én egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, azt szeretném kérdezni, hogy az anime hányadik résznél haladt túl a mangán? és hogy egyáltalán megéri-e megnézni?
(Valamikor a madara ellen harcolós, favágós történet közepénél elmaradtam mert tűrhetetlenül vontatottá vált az anime és már nem bírtam folytatni, de a mangát végigolvastam, szóval szerintetek van valamelyik résznél értelme újra beszállnom a megnézésébe, vagy hagyjam a dolgot és foglalkozzak mással? )
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Én egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, azt szeretném kérdezni, hogy az anime hányadik résznél haladt túl a mangán? és hogy egyáltalán megéri-e megnézni?
(Valamikor a madara ellen harcolós, favágós történet közepénél elmaradtam mert tűrhetetlenül vontatottá vált az anime és már nem bírtam folytatni, de a mangát végigolvastam, szóval szerintetek van valamelyik résznél értelme újra beszállnom a megnézésébe, vagy hagyjam a dolgot és foglalkozzak mással? )
Köszi a válaszokat?
Szerintem nyugodtan folytasd ott ahol abbahagytad, kár lenne pont a csúcspontot kihagyni. A Kaguya-s fight Obito halálával remek volt, a Naruto&Sasuke fight is. Bár én soha nem olvastam a mangát, így a fillerekkel se volt bajom.
A 480. már túl van a mangán, de érdemes megnézni az előtte lévő manga alapút (remekül megcsinálták) és magéri megnézni az azt követőeket. Igaz főleg a Sasukés novellától!
Hát jó rész volt, bár semmi olyan nagy nem volt benne! Remélem jobb lesz a következő! Legalábbis ígéretesebbnek tűnik.
Őszintén már valahogy teljesen sejthető volt mire is megy ki a cselekmény. Számomra semmi váratlan nem volt benne.