Egy kérdés, az Akatsuki Hiden már volt/lesz adaptálva az animébe?
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Pár oldallal ezelőtt kérdezte valaki, mikor fog játszódni a Boruto anime. A Boruto film teljes egészében a történet része lett, majd vélhetően, ha annak vége akkor el kezd egy olyan történetet, ami még nem volt leanimálva. Az, hogy az pontosan mi lesz, azt senki nem tudja. Találgatni lehet csak. Még jelenleg 1-2 fejezet maradt hátra, amit vélhetően mindenki tud mi lesz (a film miatt).
Az, hogy áprilisban anime lesz belőle sem véletlen. Maga a történet már le van animálva, azt csak fel kell darabolni értelmesen. Majd abból lejön nekik, hogy érdemes-e tovább, vagy sem.
A Boruto manga legelejét érdemes megnézni és az alapján simán egy szintén több száz fejezetes manga is kisülhet belőle.
A filmet már nem feltétlenül csak maga Kishimoto írta, hanem az új ember is, aki a Borutót rajzolja.
A Borutót már nem Kishimoto csinálja, beleszólása van nyilván, de nem olyan sok. A Narutónak a Naruto mangával lett vége, s sokan ezt tekintik a rendes lezárásnak. A The Last és a Boruto film már a Naruto Gaiden manga alapján készült, ami a Boruto manga megalapozása volt, amivel a sztorit lehet folytatni.
Már magában a Naruto mangában is voltak olyan elvarratlan szálak, amikre még senki nem tudja a választ (pl. Kaguya származása) és a film, mivel 100%-ban a történet része ezért ez még több kérdést vet fel.
Arra a másik témára, hogy Sasuke egy szemmel mennyire volt többre képes, csak annyit írnék, hogy itt néhány ember túlságosan is sok mindent lát bele a történetbe, belemagyarázza a saját logikáját, amikről sose volt szó. Sasuke Rinneganján láthatóak fura jelek, ez afféle jelzés is lehet, hogy az jóval erősebb, mint 1 sima Rinnegan, de ez is csak feltételezés. Maradjunk annyiban, hogy felesleges saját fikciókat gyártani, mert ha valamire nem kaptunk egyértelmű választ, annak épp az a rendje.Itt már lassan annyira belemélyednek páran, mint SW fórumokon az erő fogalmába.
Ezt a témát bő két hete lezártuk. Ha van érdemben mondani valód ezzel kapcsolatban, kíváncsian várom. Többé-kevésbé mindketten logikus érvekkel érveltünk az éppen aktuális témáról.
Ha a hsz-unk kritizálása a fő támpont, akkor javaslom a többit hagyd a lakógyűlésre.
Ha jól tudom Hidenról nincs is és nem is lesz adaptáció!
Őszintén a jó orvost és a Byakugant hogy értve? Sakurát még valahogy meg is értem, meg Hinatát is, na de mit is csináltak pontosan, mert Sakura kivette az idegen chakrát de Hinata mit is? Irányította volna? Ez nekem valahogy hiányos volt hogy és mint is csinálták? Na meg azok csak a Konohaiak, hol van a többi akiket Sasuke állított le, mert megállította őket viszont az idegen chakrát ő nem távolította el.
Amúgy ha jól tudom a Lastot meg a Borutó Moviet is Kishimotó írta. Szóval azért ezek az ő történetei. És ha minden igaz a Borutó animébe is igencsak van beleszólása, részben szerzője lesz.
Kicsit off, de nem tudom ti hogy vagytok vele. Nekem rohadtul nem tetszik, hogy Sakura a végén megkapta Sasukét. Az egész anime alatt az jött le, hogy Sasuke-t abszolút hidegen hagyja Sakura rajongása, Ino-éval együtt. Erre a végére pont ővele kell összejönnie? Inkább az Uzumaki csajjal jött volna össze, a gyerekük is erősebb lett volna. Bár azt hozzá teszem, egész végig rühelltem Sakurát, kíváncsi vagyok, a kívülállók hogyan vélekednek. Sztem egy elhanyagolható happy ending, nem volt ennek kötelező bekövetkeznie. Számomra ezzel Sasuke hatalmasat vesztett a tekintélyéből. Vagy eszt is csak a falu miatt tette?
boakris
Jó és Hiden alatt az Akatsukisra gondoltam. De amúgy jól olvastad. Mint ahogy én is írtam már elméletileg Shikamatu után egy Konohás novella jön. Bár tényleg akkor lesz biztos amikor már lesz róla teljesen biztos bejenezés.
Amúgy ha belegondolunk Áprilistól jön a Borutó anime. Ami kb a Movie után játszódik majd. Az utolsó Narutós rész meg tuti a 700. fejezet lesz. Szóval Shikamaru után ha tényleg egy Konohás lesz akkor nem lesz leadva vajon a Gaiden? Mert hogy az még a Borutó előtt van nem? Akkor ezt teljesen ki is hagyják vajon?
faiden Ebben igazad van. Bár teljesen várható dolog volt, mert elvileg ő lenne a főhős nő. kapja már meg ő is amit akar. Szóval várható dolog volt. És Sakura rajongása miatt én sem igen kedveltem meg nagyon őt, Hinatának is megvolt a rajongása de az azért másabb és érthetőbb volt. Bár ezt inkább a Szereplős fórumon kéne kibeszélni. Az úgyis igen elhagyatott.
faiden írta:
Kicsit off, de nem tudom ti hogy vagytok vele. Nekem rohadtul nem tetszik, hogy Sakura a végén megkapta Sasukét. Az egész anime alatt az jött le, hogy Sasuke-t abszolút hidegen hagyja Sakura rajongása, Ino-éval együtt. Erre a végére pont ővele kell összejönnie? Inkább az Uzumaki csajjal jött volna össze, a gyerekük is erősebb lett volna. Bár azt hozzá teszem, egész végig rühelltem Sakurát, kíváncsi vagyok, a kívülállók hogyan vélekednek. Sztem egy elhanyagolható happy ending, nem volt ennek kötelező bekövetkeznie. Számomra ezzel Sasuke hatalmasat vesztett a tekintélyéből. Vagy eszt is csak a falu miatt tette?
Szerintem az is Sasuke változásának az eredménye hogy összejött Sakurával. Már az elindulásakor érezhető volt. Nem a vezeklés része. Inkább egyfajta kötődésnek a részéről. Meglágyult szívét elkatapultálta Saskura. Meg gondolom Sasuke is akart családot arra meg Sakurát találta a legalkalmasabbnak. És nem erő szempontjából nézte a dolgot.
Bár ezek nem tudom mennyire számítanak még itt spoillernek?
Gaidenben fellelhető némi érzelem Sakura iránt Sasukéból. Ha ezt ki lehetne magyarázni, akkor emlékezzünk az egyik fő céljára: - Feltámasztom az Uchiha klánt!
Ezt tudjuk, hogy kompromisszumokkal jár egy olyan hideg embernek, mint Sasuke. Szükséges lépés volt.
Viszont én úgy gondolom, hogy tényleg érez valamit Sakura felé.
mjay50 írta:
Sasuke kétlem hogy szerelmes lenne sakurába, inkább ez is a "vezeklése" része, ahogy irtad talán a faluért. Lehet durvának hangzik, de számomra ez a legvalószínűbb, kétlem hogy sasukenek szüksége lenne erre a kapcsolatra.
itachi01 írta:
Viszont én úgy gondolom, hogy tényleg érez valamit Sakura felé.
Ha bízunk az új Szászke őszinteségében, akkor...
http://naruto-kun...aiden/10/9
Ja mert hogy Sasuke az a fajta lenne aki nagyok kifejezi az érzéseit.
Ha nem érezne semmit akkor választhatta volna Karint is. Uzumaki vér ráadásul vele se bánt jól. Szó szerint felhasználta és kis híján meg is ölte öt.
Sasukénál is a homlok bökdösés a szeretet kifejezése. Szerintem soha nem volt neki se közömbös Saskura csak éppen nem szerette. De ez az érzés változhatott nála is mikor végletért a háború és ő is naruto oldalára nézete mellé állt.
Narutó sem szerette mindig Hinatát nem? Neki is kellet egy kezdő lökés hogy megértse az érzelmeit.
Bár ez lassan már tényleg inkább a szereplők fórumba illene nem ide.
itachi01 írta:
Ha bízunk az új Szászke őszinteségében, akkor...
http://naruto-kun...aiden/10/9
goku5 írta:
Narutó sem szerette mindig Hinatát nem? Neki is kellet egy kezdő lökés hogy megértse az érzelmeit.
Ugrás a fórumra: |