Valóban volt 1-2 logikai bukfenc a filmben, szerintem viszont ezek nem abból származtak feltétlenül, hogy itt Oda próbálta volna ráerőszakolni a film történetét az eredeti történetre... Sztem a legfőbb logikátlanság a Tesoro elleni tervből származott...
Tesoro karaktere szerintem is ütős lett, tetszett, hogy az ő esetében is kiderült miért lett gonosz.
Számomra Carina tettei voltak kissé érthetetlenek, meg logikátlanok.
Amúgy mozifilmeknél szerintem is el kell engedni, hogy az eredeti történetszállba időben nem illeszthetők be. Nyilván egy filmnél nem teszik meg, hogy csak a fél csapat szerepeljen, viszont kétségtelen, eddig ez volt az első olyan film, amit akkor készítettek, mikor az eredeti történetben a csapat szét lett választva. Hát ez van :/
Én amúgy ebben a filmben éreztem először Luffyt kissé passzívnak, mint aki csak sodródik az árral. Nyilván mondjuk ez azért lehetett, mert a Tesoro elleni tervet nem ő agyalta ki (mint általában soha sem ő ), ő megy a saját feje után a megbeszéltek ellenére, de most ez nem így történt, végrehajtotta, amit mondtak neki. De volt még egy két apróság, ahol nem éreztem, hogy olyan igazán "luffysan" viselkedett volna. Inkább a film végén érkezett meg úgy igazán, a Tesoro elleni harc valóban izgi volt.
Luffy után Nami kapott most ismét több szerepet, ami végülis érthető, mert Carinát ő ismerte, és a kettejük kapcsolatáról is volt szó a történetben, de emiatt a többi szalmakalaposnak túl sok lapot nem osztottak... főleg szegény Sanji került megint a legkevésbé a központba, ami talán azért volt fokozottabban érezhető számomra, mert még Zoro is kapott legalább egy fasza kis harcot, pedig a film első felében, akarata ellenére, nem volt sok szerepe. És hiányoztak az eddig jól megszokott Zoro-Sanji viták, beszólogatások
A helyszín viszont a Gold-ban tetszett eddig a legjobban )) És amúgy szórakoztató volt, meg okozott izgalmakat, de nekem se ez lesz a kedvencem.
Egyébként nem tudom, hogy másnak feltűnt-e, de az 50. perc után valahol pár másodpercre láthattunk egy Thriller Bark-on megismert régi arcot