mivel ez a One Piece nem hinném hogy meghalt volna.
One Piece manga
Hadjuk már ez a fél csapatos kifogást,mert egy Shichibukai ellen a fél csapat elég volt.Shichibukai -Yonko-Tengerész 3 legnagyobb erő az Op világban.
Luffy már másodjára kihívta Big momot.Ha Zeffet megakarják védeni,akkor muszáj lesz harcolni. Mert a futás nem megoldás. Ha nem ma ,akkor a holnapi teaparti fogják laposra verni. Van elég idő pihizni és sok erős szövetséges van.
Pedro és Luffy pár erős ellenfelet legyőzött. Akkor ott van Bege és talán Pudding,Ceaser,Jimbei és a bomba és még sorolhatnám.
Nem kell az egész Yonko birodalmat laposra verni. Elég csak Big Mamát.Ha ez sikerül,akkor ez a hatalom szét fog esni.Úgy mint Whitebeardnál. Amikor meghalt,akkor a területét más hatalmak foglalták el.Utána már lehet menekülni és már Zeff is biztonságban lesz. Ennyi .A többit majd a tengerészek megoldják vagy Blackbeard.
Shickubukait meg a tengerészetet egy lapon említeni a yonkou-val elég merész. Yonkouktól még a világkormány is retteg, a tengerészetről nem is beszélve.
Luffy jelenleg Doffy-val sem bírt volna, ha nem kapott volna annyi segítséget a többiektől, de azért verjen le most egy yonkou-t mi? Az aztán a durva erőszintlépés lenne pár fejezet alatt.
Kb akkor lehet esélye ha a G4 formot már limit nélkül tudja használni, ha egyáltalán elég lesz a G4 form ellenük. Ugyanis már Big Mom egy tisztjét is alig bírta ezzel a formmal legyőzni.
jasek89 írta:
Az aztán a durva erőszintlépés lenne pár fejezet alatt.
Szerintem is Bege lesz az egyik hunyó. Vagyis nem is így fogalmaznék. Inkább úgy, hogy a megoldás. De ha igaz amire gondolok akkor van lesz pár, dupla-tripla csavar(t fagyi).
Lényegében még sok minden nem tiszta de legalább már valamerre el lehet indulni. Szóval, Bege fel fog lázadni Big Mom ellen. Ezt bizonyítja, hogy Tamago-éknak nem árult el semmit a sérült Pekoms-ról. [img]https://s24.postimg.org/qpzxlmn6t/pekoms1.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ez sunyi alattomos viselkedés pedig teljes mértékben passzol az eddig megismert Begéhez
http://naruto-kun...ece/834/13 Itt persze Pekoms közvetetten ki is jelenti, hogy forral valamit mama ellen.
Továbbá Jinbei megjelenésével sincs valami rendjén. Vagyis a 834. fejezetben azt mondták, hogy megfutamodott Big Mom elől. Amire még Brook is megjegyzi, hogy ez nem jellemző rá. http://naruto-kun...iece/834/6
Mikor pedig a 851.fejetben mielőtt kiütötte Jinbei, teljesen össze volt zavarodva Opera. Szóval ezek szerint Jinbei mégsem lépett ki BM legénységéből ez pedig szintén nem jellemző rá. Ezzel kapcsolatban is sántít valami, mert a sunyin a dolgok alól kibújás nem Jinbei stílusa még akkor sem ha végül segített Luffyéknak. (Szóval azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valaki meggyőzte, hogy még maradjon? Ez még elég homályos rész.)
A következő dolog pedig Pudding kavarása. Persze még mindig kitartok amellett, hogy nem gonosz. Ami lehet, hogy összefügg ezzel. Mikor bement Luffékhoz akkor miért nem beszél hangosan Opera előtt? Pedig ő a bátyja. De nem ez az első alkalom, hogy titkolózik ok nélkül. Mikor "négy szemközt" volt Tamago-val Brookék kihallgatták és ott is elhallgatta Tamago elől, hogy Luffyékhoz akar kimenni a partra. Csak nem engedték el. Ha valójában Big Mom parancsait követi akkor erre mi szükség lett volna? [img]https://s24.postimg.org/az5e2u42d/puding.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Továbbá ezzel a Lolás flashbackekkel sem egyeztethető össze. Meg azt sem értem, hogy mi értelme volt az esküvő előtt meglőni Reijut és elmondani neki az ördögi tervet még ha ki is törölte az emlékeit.
A következő fejezetben egyébként Sanjinak lesz a legrosszabb, hiszen most olyan patthelyzetbe került amiből önállóan nem tudna kimászni. De ahogy ismerem még ha utálja a családját is. (legalább Reiju miatt és mert nem egy szemét alak) megpróbálja majd megakadályozni a "vörös nász kettőt". Ez pedig (ha Pudding tényleg nem gonosz akkor) akkor össze fogja zavarni a dolgokat.
Mivel éjszaka van és a következő nap jön a "nagy nap" ezért nem hiszem, hogy sok fejezetet kellene rá várni. De előtte még Carrot és Chopper tuti meg fogja találni az összetört Sanjit. Ez persze nem tudom mennyit változtat azon, hogy szól e családjának. Vagy enélkül is kitudnak valamit találni. Vagy még közbejön valami fordulat? Mert azt se felejtsük el, hogy a Szalmakalposoknak nem árulták el Neptunék, hogy a tamatebakoban bomba van.
De valahogy Begét érzem a legaljasabbnak ebben az arcban. Ezért is mondtam, hogy ő lesz a megoldás. Arra tippelek aljas módon valami komolyabb gondot okoz Big Momnak és Luffyék segítenek neki (szerk.: mármint Lilin-nek ). Ott van még az a szösszenet is, hogy Judge különösen érdeklődött az óriások iránt Ceasar pedig meg lett bízva a Punk Hazardi óriáskísérlet folytatásával Perospero laborjában. De ez lehet, hogy lényegtelen.
szerk.: azt lehagytam, hogy ebből nem csak Bege hanem Germa verés is lesz. Vagy ha nem veri el a Germát Sanji akkor is megfogja alázni őket azzal, hogy Sanjira lesznek utalva. De Big Momot úgy se verik le...mások jobban "rá vannak szorulva" egy alapos elagyabugyálásra.
Ejjj készülődik az univerzális balhé.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: 811 borító https://s27.posti...ad6_hq.jpg
https://s28.posti...1ee_hq.jpg )
Egyébként dungeonlord: szerintem is - nehezen bár - de le tudná verni BM-t Luffy. Főleg ha bejön az a feltevés miszerint Brook a természetes ellensége a Mamának. Ettől függetlenül jó kérdés leverik e most. Lehet Bege lövi hátba...
Tény ha egy Yonkot kiiktatnak akkor a csapata felbomlik, a területét elveszti.
jasek ha jól emlékszem már amikor megunta a játszadozást Luffy akkor kapcsolt G4be és után elrepítette a kis parancsnokot...
bakod írta:
jasek ha jól emlékszem már amikor megunta a játszadozást Luffy akkor kapcsolt G4be és után elrepítette a kis parancsnokot...
bakod
Rosszul emlékszel, már az elején G4-be kapcsolt, de így se tudott mit kezdeni Crack-kel, ha Nami nincs ott, akkor bizony Luffyt legyőzte volna.
H a francba győzzön le egy yonkout, ha még a tisztjeit se tudja külső segítség nélkül legyőzni?
Eljön az idő amikor felfognak érni egy yonkou szintjére, de nem most lesz az még szvsz.
lehet... jó lenne tudni mit is jelent az hogy felébreszteni a démongyümit? legkésőbb Kaido ellen kell márpedig az sincs messze. Oké ha most nem is verik le BigMomot Bege lövi hátba vagy a tengerészet ugrik neki mivel meghallja hogy pár dolog félre siklott, pár parancsnok is távozott...
dungeonlord írta:
Hadjuk már ez a fél csapatos kifogást,mert egy Shichibukai ellen a fél csapat elég volt.Shichibukai -Yonko-Tengerész 3 legnagyobb erő az Op világban.
Luffy már másodjára kihívta Big momot.Ha Zeffet megakarják védeni,akkor muszáj lesz harcolni. Mert a futás nem megoldás.
dungeonlord írta:
Luffy már másodjára kihívta Big momot.Ha Zeffet megakarják védeni,akkor muszáj lesz harcolni. Mert a futás nem megoldás.
Már előre látom, hogy aztán amikor anélkül fognak lelépni, hogy leverték volna, jössz majd azzal, hogy csalódtál Na de mindegy.
Ha tényleg egy lapon tudsz emlegetni egy (egy darab) Shichibukait, meg egy Yonkout (egy darab Yonkou, akik ellen az egész tengerészet meg a Shichibukai kell ), akkor szerintem nézzél már magadba, mert teljesen tarthatatlan álláspont
Továbbra is tartom, hogy Mihawk ereje vetekszik egy Yonkouéval. Ha gyengébb is nála minimális lehet a különbség.
Ha Shirohigére igaz, hogy egy szigetet képes volt elpusztítani ez igaz Mihawkra is. Egy suhintással hegyeket vág ketté. Mi lenne, ha megerőltetné magát?
Mingot nehéz már megmondani, de valszeg felveszi a versenyt egy admirálissal. Ő is az az eset, ha alul is maradna nem sokkal.
Jon
"Már előre látom, hogy aztán amikor anélkül fognak lelépni, hogy leverték volna, jössz majd azzal, hogy csalódtál"
Ez annyira nevetséges és ostoba megállapítás. Persze, hogy csalódott lesz, mert mint leírta nem erre számított. Szóval igazán bölcs megállapítás iylet tenni mikor oldalak óta kardoskodik a véleménye mellett.
A másik fele a dolognak. Álszent és hazug ember az, aki azt mondja, hogy neki nincsenek elvárásai vagy csak szimplán élvezi a történetet bármi történjen. Ilyen ember nincs. Ha csak nem olyan ostoba, hogy képtelen összefüggéseket felfedezni és észre venni és levonni a dolgokat. Akkor minden sz*rt elolvasnának az emberek igények nélkül.
Szóval egyáltalán nem baj az, ha nem egyezik ennyi ember véleménye. Már maga az nagyszerűvé teszi az arcot illetve a mangát, hogy ennyit lehet erről vitatkozni. Bár az ésszerűség határait azért én se szeretem, ha átlépik az emberek jelen esetben tényleg a legnagyobb probléma Zeff. Ha nem szólnak oda neki Den Den Mushin, hogy öreg tűnj el ez a probléma valóban csak Big Mom legyőzésével vagy azzal akadályozható meg, ha maga Mama szakítja meg az esküvőt.
Így emiatt bár én is adom a dolgot, hogy Luffyék nem győzik le őt, nem merem ennyire nyíltan kijelenteni. Túl nagy ügy lett ez a Zeff dolog és így ezt nehéz lesz megoldani.
Bár még mindig hiszek Casearban, hogy ő megfogja oldani ezt a problémát. Vagy készít Chopperrel ellenszert Mama őrjöngésére vagy megcsinálják az óriássá változtató cuccot bár ez utóbbiban kételkedem. Mindenesetre túl nagy haragban nem igazán válhatnak el, mert az tényleg problémás lenne.
Én nem akarok vitatkozni, de egy Yonkount nem azért tartják annak ami, mert egy olyan erővel rendelkezik.. Ami azá teszi ami? Innen nézve, ha nem is mind a 4-nél...,de nem lehet, hogy mindegyiknél ez mäst jelent?? Pl. Shanks álítólag Milhawk szintű kardforgató volt+haki +kitudja még mi... és az álítólagos legerősebb csapat jelenleg .. FeketeSzakálnál amelett hogy erős a gyűmije... Valószinűleg a legénysége miat az ami... Kaido eseteben ő a hegylakó + a 4 erős tisztje.. Idáig a tőbiből nemsokat nézek ki.. Szóval itt a darabb szäm a mérvadó! Maminäl meg kitudja.. A főtisztjei biztos nem gyengék.. És a tisztjeinek is van hírneve.. Nem pici.. Ahogy az egyik Vinsmoke mondta... Meg egy csomo furabnal furabb lélek.. Lehet mint Császár, harcterén ő a leggyengébb! De csak lehet.. Szóval nem biztos hogy a Császárok azért azok mert remek harcosok.. Hanem inkab a haderejuk miatt.. Vélemény?
Haderő?
A tisztek, de inkább csak a főtisztek számítanak, azokból meg minden legénységben csak pár van. Sima tisztekkel együtt is egy tucat alatt.
A noname katonák nem jelentenek sokat, legyenek akárhányan is.
Ennies lobby-ban is 10,000 noname tengerész volt, de csak a cp 9 számított ellenfélnek.
Ha feltételezzük hogy a 4 yonkou nagyjából azonos erőt képvisel.
Mingo eléggé félt Kaidou-tol, szóval feltételezhetjük hogy esélye se lenne a győzelemre ellene. Luffy öt is épp hogy letudta győzni.
Szerintem még a kekszes főtiszt is erősebb Mingonál.
Nami felpuhította a kekszét, ami miatt vehetjük "természetes ellenségnek" is emiatt Namit. Luffy igy is alig bírta legyőzni, Nami nélkül meg vesztett volna.
Luffy jelenleg csak előétel lenne a Mamának.
Szerintem az zavar meg sokunkat, hogy már Punk Hazardnál fel lett vetve egy Yonko (Kaido) elleni harc, így nyilván már mindenki alig várja, hogy Luffy jól leverjen egyet. Másrészt az a tény, hogy Oda ezt felvetette már ilyen korán, azt legalábbis sugallja ezzel, hogy Luffy már közel van hozzá. Na igen, csak közbe meg azt látjuk, hogy Luffynak Mingo és Cracker ellen is segítségre volt szüksége (bár nekem meggyőződésem, hogy Mingo ellen győzött volna segítség nélkül is, ami pedig Crackert illeti, szerintem itt is ez a helyzet - oké, ezzel lehet vitatkozni, de Luffy rejtett erőit se szabad elfelejteni, ld. pl. Rob Luccinál - de ettől függetlenül tény marad, hogy egyik esetben sem egyedül harcolt).
Azt nem értem, hogy miért így csinálja Oda. Mert ha felvetem már PH-nál, hogy (relatíve) hamarosan Yonko elleni harc lesz, de közbe nyilvánvalóan tudatosan azt is teszem, hogy Luffynak a két G4-es harca során (relatíve) segítségre volt szüksége, akkor ennek mi lehet a célja? Mert célja van ezzel Odának, ebben biztos vagyok. Normális esetben, bár egy nagyon kemény harc során, de Luffy egyedül leverte volna Crackert, de így meg a következő "szintlépésnek" inkább az tűnik, hogy valóban egyedül elver egy tisztet (bár mivel Luffy minden harc során fejlődik, így mondhatjuk, hogy most már Crackert egyedül verné).
A magam részéről fogalmam sincs, hogy mi lesz itt a következőkben. Mert Luffy, egyrészt, egyáltalán nem tűnik alkalmasnak arra, hogy Kaidot leverje, nem csak most, hanem amire odaér, akkor se, hiszen elvileg addig már nem lesz ellenfele, aki során fejlődhetne (szerintem se lesz Mamával harc). Oké, Kaido még messze van, de azért ez se feltétlenül érv, hiszen addig erőben már nem igen tud fejlődni, s nincs is az olyan messze (OP idő szerint, nem fejezetszámban).
Persze itt van az ébredés, de én nem hiszem, hogy ez önmagában elegendő volna Kaido ellen. Mingonál láttuk, hogy akármennyire epic volt, nem volt elég Luffy ellen, másrészt Mingonál az ébredés támadó jellegű volt, Luffynál pedig szerintem védekező-taktikai lesz, vagy hogy mondjam, de értitek. Persze ha az ébredést jól feltudja használni, tehát jól taktikázik vele, akkor az ugyanúgy erőnövelés is egyben, de Kaido egy brutál tank, biztos vagyok benne, hogy egy King Kong Gun ütés nem lesz elég ellene, mint ahogy Mingonál. Mégiscsak egy Yonko, ráadásul fizikumban talán a legerősebb az OP-ban.
Ennek ellenére mégis azt hiszem, hogy Luffy győzni fog, és nemcsak az ébredés, hanem az alábbiak miatt is:
- Folyamatosan fenntartott G4: Mindig mosolygok, amikor látom, hogy a youtube már tele van G5 teóriákkal, holott szerintem még óriási lehetőségek vannak a G4-ben, és nagyon remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy látunk még tőle meglepetéseket. Fogalmunk sincs, hogy milyen technikái vannak még Luffynak, hiszen ő nem olyan, aki mindent megmutat egy harc során, ez már számtalanszor kiderült. Szerintem a Mingo és Cracker (talán még plusz mégvalaki a jövőben) elleni harc talán elég lesz arra, hogy Kaido ellen már folyamatosan fenntartott G4-e legyen Luffynak, s így minden technikáját bármikor feltudja használni, épp amikor arra szükség van. Plusz lesznek itt még új technikák, ráadásul a régiek G4-es változata is biztosan előkerül, pl. a Red Hawk G4-ben szerintem olyan epic lesz, hogy le fog esni az állunk. És azt se felejtsük el, hogy a tökéletesített G4 egyben azt is jelenti, hogy Luffy Bosushoku Hakija is brutál erős lesz, hiszen szerintem a G4 akkor fullad ki, amikor elfogy Lufffy hakija, mert mondja Law Dressrosán, utalva rá, hogy ebből baj lehet, hogy túl sok hakit használ. Plusz szerintem nem véletlen, hogy Oda kétszer is erősen hangsúlyozta azt a képességet, hogy Luffy hakival van bevonva, de mégis rugalmas. Mingo talán a legkétségbeesettebb fejet akkor vágta, amikor ezt észrevette, Cracker meg ha jól emlékszem azt mondta, hogy nem tudja hogyan, meg nem tudja eldönteni, hogy most rugalmas-e vagy kemény. Az ő képe is elég meglepett volt. Szerintem, és nagyon remélem, hogy ezzel is tervez valamit Oda.
Szóval: (1) Folyamatosan fenntartott G4, ennek minden vonatkozásával: nagyobb erő, rugalmasság, gyorsaság, haki; (2) régi technikák G4 változatban; (3) új, meglepetés technikák.
- Ébredés: Luffy azt mondta Mingonak, amikor kinevette a G4-et, hogy nagyobb erőre és rugalmasságra volt szüksége. Szerintem az ébredés az utóbbit fogja eszméletlenül megnövelni (ami persze magába foglalja az előbbi növelését is). Eleve gyanús a Boundman pattogása, ez valahogy nagyon illik ahhoz, ahogy elképzelem az ébredést. De nem akarok teóriákba belemenni, a lényeg:
(1) A G4-hez képest is mégnagyobb rugalmasság; (2) A környezet birtokbavétele, ergo a terep uralása; (3) Kaido egyensúlyvesztése a környezet miatt; (4) lehet az egész egy nagy hülyeség, amit írok, mivel fogalmunk sem lehet, hogy milyen lesz, szóval maradjunk annyiban, hogy nagyon epic lesz és hatalmas előnyt fog hozni.
- Haoshoku Haki: Nagyon menő, amikor Luffy kiüt 50ezer embert egy hakival, mégmenőbb amikor megvédi ezzel Ace-t, de egy idő után ez is unalmassá tud válni, hiszen mondjuk egy G4 Kong Organnal is megtudná ezt tenni (Gyojin-szigetre gondolok). Én nagyon remélem, hogy a későbbiek során egyre hangsúlyosabbá fog válni, hogy a király akarata nem csak erre jó, hanem egyfajta olyan erő, ami az alap támadásokat még erősebbé teszi, ha közben használva van. Ezt láttuk Dressrosán, hiszen a G2 és a G3 nem nagyon karcolta meg Mingot, de Luffy még G2-be se volt, ha jól emlékszem, amikor visszavágta Doffi rúgását, egy másik alkalommal meg el is repítette Luffy egy hakis rúgással. Ráadásul enélkül az se magyarázható meg nagyon, hogy Shanks miért erősebb Mihawknál, mert azért szerintem, ha egy kicsivel is, de erősebb. Szóval szerintem ezzel meglenne oldva az is, hogy Kaido nyers erőben magasabb szinten áll, mint Luffy, ámbár ha használja a király akaratát, akkor már nem biztos. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy Luffynak az egyik legerősebb király akarata lesz a történet során.
Persze ezek csak személyes vélemények részemről, és Odát ismerve rohadtul tök más lesz minden, mint ahogy elképzeljük Mindenesetre szerintem egy tökéletesített G4-el, ébredéssel és nagyon erős hakival Luffy már simán odaállhat Kaido elé. Sőt, talán megkockáztatom, hogy ébredés nélkül is, ha a másik kettő valóban nagyon erős, meg hát ott van Luffynak az a tulajdonsága, hogy ha a szeretteivel történik valami és dühös lesz, akkor az ereje kb. megkétszereződik. És hát biztosak lehetünk benne, hogy nagy drámák lesznek itt az elkövetkezőkben.
Szóval egyrészt közel van ez a Kaido, de azért szerintem egy másik szempontból meg elég távol is, kell addig Luffynak egy nagyot pihennie, fejlődnie (sőt, lehet egy harc is lesz még előtte valakivel, nem tudhatjuk). Mama legyőzése meg esélytelen, ha meg Luffy nem egyedül harcol ellenne, hanem nem tudom, nekimennek hárman-négyen, és legyőzik, akkor számomra a Kaido elleni harc varázsa csökkeni fog. Hiszen az első Yonko elleni harcnál nehogy már Luffy ne egyedül harcoljon. Talán még azt elfogadnám, mint ahogy Mingo esetében történt, de ilyen lutri Yonko elleni győzelemmel engem hagyjanak. Másrészt Oda mindig egyre jobban, szépen fokozatosan növeli a feszültséget, erre itt meg semmilyen utalás nem volt, biztosan nem lesz Mama elleni harc.
Mégvalami: nem tudom a történet szempontjából mennyire relevánsak az openingek, de ott azt látjuk, hogy az Akainu, Fujitora, Kizaru trió elleni harc előbb volt, mint a Kaido elleni. Namost erőviszony tekintetében szerintem az Akainu elleni harcnak előbb kell lennie, mint a Kaido elleninek, csakhogy a jelenlegi történet egyáltalán nem mutat arra, hogy erre úgymond logisztikailag lenne lehetőség. Meg nem is volt ez semmilyen szinten felvezetve, Kaido meg már PH-nál, szóval nehezen tudom elképzelni, hogy csak úgy a semmiből összefutnának a Szalmakalaposok az admirálisokkal. Na igen, de azt mégkévesbé tudom elképzelni, hogy Kaido után legyen az admirálisokkal harc, vagy nem tudom, de számomra az már nem lenne túl vonzó, hiszen Luffy Kaido után mégnagyobbat fog fejlődni, és ha minden igaz, már most egy Yonko erősebb, mint egy admirális, szóval nem tudom, ez akkor már nem lenne szerintem annyira epic. Aztán kitudja.
Bocs, nagyon hosszú lett, de már annyira kattogok, hogy mi lesz a következőkben, hogy muszáj volt kiadnom magamból.
Ugrás a fórumra: |