Mivel Zoro harcol a kardforgatókkal ez elég nyilvánvaló. Viszont Usoppnak több mindene tört el, mint Sanjinak őt minden arcban full gipszbe juttatja valaki.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Ahhh,
kb 3 hónappal ezelőtt sikerült felzárkóznom, nem néztem a részeket hetente, vártam hogy felgyűljön pár rész.
Most azokat is megnéztem.
Nagyon rossz érzés hogy eddig gyakorlatilag korlátlan epizód volt, most meg semmi
Hetente nagyon lassan halad a történet, de megvárni amíg felgyűlik xy epizód az nagyon nehéz
Mangát meg nem akarom elolvasni, anime nézése közben zavarna hogy tudnám hogy mi fog történni
Én ajánlom a mangát Sokkal kiegyensúlyozottabb, mint az anime. Persze ha tényleg nagyon zavarna, hogy tudod, hogy mi fog történni, akkor ne, de én kifejezetten szeretem úgy nézni az animét, hogy tudom, hogy mi fog történni, és van időm másra figyelni, nem csak a történetre (a megvalósításra, meg a kis részletekre).
Én is már jó két hónappal le vagyok maradva Majd remélem vizsgaidőszak után...
Jon írta:
Én is már jó két hónappal le vagyok maradva Majd remélem vizsgaidőszak után...
Excalibure írta:
Mit szóltok a legújabb részhez,772?Szerintem Nami megtudhatott valamit az úl sziget Raftel hollétét illetően.Legalábbis mintha ezt akarnák sejtetni ebben a részben,bár nem tudom mi zajlik le Oda fejében. Ti mit gondoltok erről?
Behoztam az utóbbi pár részt és pozitív volt számomra. Valahogy javultak a dolgok, jobbak az illusztrációk, a kiegészített jelenetek kicsit OP-sebb hangulata lett az egésznek, bár valamiért pont a mostani részben volt nekem egy kis visszaesés. Meg ugye ahogy azt már régebben is mondtam a történet legalább nem egy helyben topog. Most itt nem valami hú de nagy minőségi javulásról beszéltem, csak legalább már nem volt kínszenvedés végignézni a részeket és nem pörgettem bele és már ez is valami.
Kinek,hogy tetszett az új rész(OP774)? Én személy szerint kicsit vonatatottnak éreztem a már 773 rész óta tartó folyamatos fejfájós jeleneteket amit Momo meg Luffy produkált.Amit meg Usopp mondott,hogy belefulladt Jack szerintem tuti meg fogják találni,Kaido biztos keresni fogja.
Ugrás a fórumra: |