Hát, valószínűleg nincs. De ettől függetlenül, ha Oda azt mondta (közvetve) sokak által, hogy a Mama képes arra, hogy beváltsa a fenyegetését, akkor képes rá. Innentől szerintem értelmetlen a vita.
A 11 supernováról meg annyit, hogy teljesen máshogy kell kezelni őket, mint Luffyékat. Luffyék folyamatosan mennek előre, szigetről-szigetre, ha ők átmentek volna akkor az Újvilágba, nagyon hamar megállásra kényszerítették volna őket, mert egyre erősebb ellenfelekbe futnak bele, mert nincs olyan, hogy akkor most itt letáborozunk, meghúzzuk magunkat pár hónapra, hanem megyünk tovább, a következő kalandra. Így meghaltak volna.
De a többiek simán megcsinálhatták, hogy bújkáltak, taktikáztak, hiszen gondoljatok bele: Law 2 év elteltével is itt volt még Punk Hazardon. Luffyék 2 év múlva (a történetben 2 év) már Raftelen lesznek Sőt, "2 év múlva" szerintem már lehet, hogy véget ér a történet.
És közben erősödhettek is, természetesen.
DE, még így is egyértelmű, hogy sokkal, sokkal-sokkal gyengébbek már, mint Luffyék.
Bonney- elverte Feketeszakáll, nagyon lazán, és most menekül, bújdosnia kell.
Law- Shichibukai lett, és ja, rohadt erős lett, de láthattuk, hogy egy Doflamingo szintű karakterhez már közel sem ért fel. Ellenben Luffy, ugye. Ha engem kérdeztek, szinte egészen biztos vagyok benne, hogy 2 évvel ezelőtt közel sem volt ekkora különbség az erejük között.
Kid-Apoo-Hawkins (+Killer)- túlélték a 2 évet úgy, hogy nem lettek senki beosztottjai, sőt, még egy Yonkouval is mertek cseszekedni (legalábbis Kid), de láthattuk, hogy mennyit értek, amikor Kaidou leesett rájuk az égből. Szó se róla, Luffy is kikapott volna, de biztos vagyok benne, hogy nem ilyen nevetségesen könnyen, főleg, hogy mennyi emberük volt ott. Kid félholtan fekszik, Apoo beosztott lett, Hawkins meg ki tudja, lehet, hogy megszökött és menekül. Killert sem tudjuk.
Egyébként ha Kaidou a Szalmakalaposokra esik le, úgy, hogy ott van az egész csapat, akkor szerintem Luffyék minimum megússzák, de lehet, hogy Kaidou húzta volna a rövidebbet. Szerintem utóbbi (pláne, ha Law is ott van).
Bege- Big Mom beosztottja lett. Bár szerintem tervez valamit ellene, de az biztos, hogy erőből nem tudta volna megcsinálni a 2 évet, csak így, hogy taktikázik.
X Drake- Kaidou beosztottja lett.
Urouge- ő a legnagyobb meglepetés szerintem, levert egy parancsnokot és túlélte még Big Mom bosszúját is valahogy. Egyáltalán nem gondoltam volna róla, de örülök, Oda pont tőle húzott egy ilyet, és nem mondjuk Kiddel, aki végig előtérbe volt tolva. De ettől függetlenül, gondolom nem 1v1-ben verte le a parancsnokot, és azt sem tudom elképzelni, hogy Luffy ne tudná leverni.
És akkor itt van Luffy meg Zoro, utóbbi még meg sem izzadt szinte az Újvilágban, pedig már levertek egy Shichibukait, előbbi meg leverte Doffyt, egy parancsnokot, és nem alaptalanul hajtogatja azt, hogy le fogja verni a Yonkoukat is.
És nem sokára eljut arra a szintre, hogy már nem csak dumálni fog róla, hanem meg is csinálja.
Nem is értem, hogy hogy értitek azt, hogy nem látszik az edzés eredménye. Ezt mondjátok majd akkor is, amikor a többiek már rég lemorzsolódtak, Luffy meg kihívja az egész Világkormányt maga ellen, miután meghódította az Újvilágot?
Persze ez csak az én véleményem, ha máshogy gondolkodik valaki, akkor máshogy.
Szerkesztette: Jon - 2016.12.31. 16:37