Nekem huszonévesen az számít sikernek, hogy osztályvezetőként dolgozom hátszél nélkül, a második diplomámat csinálom, van egy bnőm, akit szeretek és házat valóban nem vettek nekem a szüleim, (majd én fogok) de amit kap az ember azt ne definiáljuk már sikerként.
Nem, ilyen keveset költöttem belőle.
Meg frissen haltak ki az öregek ebből a nem túl mai házból, ami ismerős családé volt, akik annyira nem akarták, hogy cigány költözzön be, hogy könnyű szívvel alkudtak.
A Narutoban azt mondták, hogy a szerencse is egy tulajdonság.
Am észrevettétek, hogy mostanában nem írok a magánéletemről? Ez azért van, mert mostanában nem szar.
Belegondolva a Narutoban összesen két karakter volt, akiket 100%-ig imádtam, Shikamaru és Kakuzu. Ők tökéletesek voltak.
lol, csoda, hogy még nem jött át egyetlen ork sem Orthancból, és kezdte el ecsetelni, hogy miért Szöcske, meg Itácsi a legmenőbb karakter, a NaruHina az nisekoi, a NaruSasu meg a true ending : ((((
Gman2 írta:
Ez azért van, mert mostanában nem szar.
Belegondolva a Narutoban összesen két karakter volt, akiket 100%-ig imádtam, Shikamaru és Kakuzu. Ők tökéletesek voltak.
Vagy csak kirúgott az asszony és egy híd alatt csövezel, néha meg befogsz valami wifit és úgy írsz fel. Komolyabb irányba terelve a dologot viszont azt értem, hogy Shikamaru miért tökéletes a te nézőpontod szerint, de Kakuzut nem igazán értem. Ezt kifejtenéd bővebben?
Ishida írta:
Azt értem, hogy Shikamaru miért tökéletes a te nézőpontod szerint, de Kakuzut nem igazán értem. Ezt kifejtenéd bővebben?
Általános és személyes indokaim is vannak. Alapvetően Kaki sok szempontól egyedülálló karakter, többek közt azért, mert semmit nem tudunk róla azon kívül, hogy badass. Ha lenne valami faszaság/szereplési idő index, ő állna a csúcson. Olyan keveset szerepelt, hogy max. Kubo tudta volna kizökkenteni a szerepéből, de egyértelmű volt, hogy helye van a legrettegettebb bűnözők között. Mondjuk, hogy a sorozat átlagához képest kiemelkedően true volt az alakítása. A személyes ok pedig az, hogy bár rondán hangzik, egy fantasy világan én simán bevállalnék egy csúnya átalakulást és vámpírikus életmódot a hatalomért, Kakuzu módszere pedig egész menő és eredeti, ezért van felé egy ösztönös szimpátiám.