Szerintem Big Mom ebben az arc-ban lesz legyőzve. Azt már tudjuk, hogy Kaido és a szamurájok országa egy történetszálba lesz gyűrve, így Kaido már nem lesz jelen az utolsó arc-ban, Raftelen. Raftelen valszeg a Szalmakalaposok vs. Feketeszakáll kalózok harcán lesz a hangsúly. A legnagyobb háború így Kaido ellen lesz. Shanks-nek is itt kellene feltűnni. Jelenleg Kaido a legerősebb, így csak úgy tudom elképzelni, hogy Luffy + Law + Shanks együtt fognak megküzdeni ellene. Hogy Law miért? Law képessége Kaido halhatatlanságának a gyengepontja. Tehát összefoglalva, Feketeszakáll a végső ellenség, Kaido és Shanks egyszerre fognak kiesni, így akkor Big Mom-t mikor győzzék le, ha nem a mostani arc-ban? Ráadásul Big Mom képességének gyengepontja Nami és Brook, pont jelen vannak. A 4 parancsnok közül már csak ketten vannak. A negyediket korábban kinyírta az őrült pap, a nevét nem tudom, de az egyik legrosszabb generációs tag. A harmadikat, Crackert, Luffy intézte el. Tehát már csak 2 paracsnok van. Az egyiket Sanji és Ichiji együtt elintézhetné, és akkor már csak egyet kell vkinek elintézni. Pedro Tamagót győzte le. Mondjuk Jinbei még feltűnhet, meg akár Pekoms is összejáthatott Begével, hisz egyikük sem saját akaratából csatlakozott Mamához. A lényeg, hogy Luffy egyedül nem tudja legyőzni Big Mom-t, de ha Nami és Brook gyengítik az erejét, Luffy + még egy erős vki le tudná győzni. Zoro meg Law sajnos nincsenek jelen, de Jinbei itt is szóba jöhet, sőt, az lenne még érdekes, ha Hancock is megjelenne. Hancock még egyszer fog szerepelni, vagy most Big Mom ellen, vagy Raftelen. Kaido ellen nem hiszem, ott Shanks-en lesz a hangsúly. Ez az arc sokkal jobban össze lett rakva, mint a Dressrossai, és több módon haladva is érdekes és izgalmas lehet. Talán azért, mert itt már rohadt erős ellenfelek vannak. Ami Puddingot illeti, Lola is fel fog még bukkanni.