Egészen, 100%-osan biztos vagyok benne, hogy nem tudnának legyőzni 1v1-ben egy tisztet. Hogyan? Sanji úgy elverte Yonjit, hogy meg sem izzadt, márpedig Sanji még mindig messze van egy parancsnoktól, tehát valószínűleg rá mondhatjuk azt, hogy el tudna verni egy tisztet. Na jó, azért Sanjitól elvárom azt, hogy simán elverjen egy átlag tisztet, de ez más kérdés.
Meg aztán, tiszttől is függ. Pl. Tamagóval megnézném, hogy Sanji hogyan birkózna meg (mert én nagyjából ide teszem Sanjit.) De simán lehet, hogy a többi tiszt nincs olyan erős, mint Tamagó.
De egyébként is fölösleges itt számolgatni, nyilvánvaló, hogy nem fognak nyíltan harcolni a Mama ellen. Lehet, hogy a csapattagok kapnak majd egy-egy harcot, hogy bizonyítsanak Kaidou előtt (mint a csapat másik fele, habár ott sem kapott rendes harcot sem Robin, sem Usopp, sőt, most hogy belegondolok, igazából Franky sem), de biztosan nem fognak szemtől-szemben kiállni és harcot kezdeményezni Mama ellen. (Max. Luffy egyedül, hogy arcoskodjon egy kicsit, de a jelenlegi erejével nem bírhatja sokáig egy Yonkou ellen még.)
Nem azért vannak itt, hogy leverjenek egy Yonkout. Ez még akkor is nyilvánvaló, hogy ha nem derült volna ki (legalábbis állítólag), hogy már az arc felénél járunk.
Tönkreteszik az esküvőt, Sanji megszökik, a bomba a Mama képébe robban, a poneglyphet ellopják, Mama bezárt állatait kiengedik, és pucolás van.
Lehet, hogy utána nem is kell már törődni a Mamával, mert meghal agyvérzésben
(Amúgy szerintem megy majd utánuk, és lesz egy szép kis kalamajka, amikor Kaidou után, vagy esetleg közben megérkezik az öreglány lüktető erekkel.)