Jon írta:
dungeon- elég szomorú, ha ezt a fejezetet ásítozva olvastad el, de a te dolgod.
De hogy kiszámítható lett a One Piece? .
Nem az egész arcra mondtam,csak pudding gondoltam xd . Az elöbbi fejezett epic,de ez uncsi volt. Nem akarok hazudni,de tényleg lapos volt .Pedro kapcsán visszaszívom, amit írtam. Jó küzdelem volt..Abban egyetértek veled. Ezért kéne egy mink tag xD.
Oda lehetne tenni a véleményedhez, hogy "szerintem", vagy "nekem", és máris teljesen érthető lenne )
Szerintem Puddingot sem lehet megjósolni. Tippelni lehet, de arra nem lehet alapozni, hogy Oda szereti eljátszani azt, hogy jó lányt rossznak ábrázol. (Amúgy szerintem nem is szereti, Violet-tel fordult elő egyedül. De pl. Vivi? Miért? Meg Hancock? Egyik sem adta ki magát másnak, mint ami.)
Jonnal értek egyet. Se Vivi, se Hancock nem volt rossz. Oké először nem bíztak meg a szalmakalaposokban, de ennyi.
Tovább is megyek szerintem Robin se volt rossz.
Jonnal értek egyet. Se Vivi, se Hancock nem volt rossz.
Nem voltak rosszak? Hanconk megakarta ölni a saját kalóztársát és Vivi pedig szintén,aki még Croco bácsinak dolgozott.(Ha jól emlékszem még).Nagyon látszik,hogy akaratlanul cselekszik. Lehet,hogy pont azért támadta meg German csalódott,mert ezzel akarja menteni Sanjit.
Pudding csak annyival jobb nálunk,hogy egyedül cselekszik Sanjiért. Nem akarom tovább rangozni. Majd a végeredménnyel leszek kíváncsi. Sablon vagy újít Oda Sensei.
Még mindig abban reménykedek,hogy Jonnak lesz igaza . Addig nem fogom kímélni a mangát.
Szerkesztette: dungeonlord - 2016.12.23. 20:38
Talán Sanjiért cselekszik. Nem tudjuk a szándékait, csak feltételezzük. Ez a manga fennállása óta a sablonra épít, mert Oda ilyen. Szóval csodát azért nem várnék
Ha gonosz lesz nekem azzal se lesz bajom csak furcsa lenne. Viszont akkor az is mutatja, hogy Mama igen elborult családdal bír. Ha pedig Sanjinak segít örülni fogok, mert sanszos maradhat az esküvője, amiért nagyon szurkolok.
Akkor feltehetőleg ezek az opciók Pudding viselkedésére:
1. Gonosz, elborult, őrült személyiség, aki alá van rendelve a Mamának s elfogadja ezt.
2. Megjátssza a gonosz szerepét azért, hogy ezzel valahogy megmentse Sanjit és hogy végre szabad akaratából cselekedhessen.
3. Mindenkit át akar verni saját érdekében, hogy a szalmakalaposokat kihasználva megszökhessen Big Mom akarata elől.
Nyilván sokan unják már, hogy mindig van egy gonosznak beállított női karakter, akiről vagy bebizonyosodik, hogy nem az vagy megváltozik, de én akkor is jobban örülnék, ha a második opció valósulna meg, de egyenlőre sanszosabbnak érzem a harmadikat (vannak utalások, amik miatt az első olyan 80%-ban kizárható), és ehhez is tartom magam, így maximum csak pozitívan csalódhatok.
Hát, ha feltételezzük azt, hogy nem Oda cseszte el, akkor tényleg valószínűsíthető az, hogy nem az első áll fenn (de én simán el tudom képzelni, hogy egyszerűen elcseszte, mert túlságosan át akart minket játszani).
A másodikban reménykedem.
A harmadik eddig eszembe sem jutott, kemény lenne, és belegondolok a manga eddigi utalásaira, akkor ez tűnik a legmegalapozottabbnak.
dungeon- Vivi nem volt gonosz sosem. Hancock meg igazából most sem "jó", csak szerelmes, és ezért segít, de ő vérbeli kalóz, nem érdekli más, csak a sajátjai.
És kérlek, fogalmazzál már normálisan, nem hiszem el, hogy nem veszed észre magadon, gyakran egy csomót kell gondolkoznom, hogy mire gondoltál.
Visszagondolva én a harmadik opciót tartom legvalószínűbbnek. Ha valóban elakarta volna kapni szalmakalaposékat, akkor már a városban megtehette volna, így sztem őket használja fel arra, h megszökhessen Mamától.
Szerintem is Big Mom oldalán áll Pudding, ezt az is mutatja hogy már a 651. fejezetben is mellette láthattunk, tehát Big Mom bizalmasa, nem csak egy random leszármazott, akit csak kihasznál. Ráadásul már ott is 3 szemmel ábrázolták, ez is számámra azt jelenti hogy végig az volt a cél hogy átjátszák Sanjit. Kíváncsi vagyok mire szolgál a harmadik szem, nem hinném, hogy születési rendellenesség lenne, gondolom valamilyen képességhez kapcsolódik. Szerintem Pudding tudta, hogy követik és ezért ment ruhát próbálni ahelyett hogy találkozik velük a parton (kreált magának alibit). Lehet az sem volt véletlen, hogy összefutott a Luffyékkal. Tudjátok... több szem, többet lát....
Bár kedveltem Puddingot, jobban örülnék ha kiderülne hogy tényleg gonosz. Én arra számítok, hogy most lesz egy Straw Hat-Vinsmoke összefogás, ha csak az arc erejéig is, de ez megkönnyítené a Big Mommal való "leszámolást" és lezárná Sanji mis túlléphetne a múlton. Reiju-t kedvelem, remélem ő Luffy-ékkal tart majd, bár erre egyenlőre kevés az esély.
Sziasztok amint elolvastam a 3 általatok felvázolt lehetőséget, a másodikat élből kizárnám mert ugye luffynak azt mondta hogy megöli sanjit az esküvő alatt ha szövetséget,segítséget akarna akkor nem mondta volna ezt neki az esküvő előtti napon legalábbis ez jutott eszembe. Mind abban biztunk h "jó" lesz Puddin de csalódnunk kell ugy fest hogy ő lesz Mama első tisztje s nem hiszem hogy ő kiakarna kerülni a köreiből. Ami pedig a Vinsmoke Strawhat szövetséget illeti hát nagyon sok választása nem lesz egyik félbek sem ha más nem is a szükség, de kitudja oda ezt a fejezetet igazá rejtelmesre és fordulatosra tervezte
Nem tudom elképzelni, hogy Sanji vagy Luffy összeálljon ezekkel a gennyládákkal. A Vinsmoke-ok le lesznek verve, csak valószínűleg nem a Mamáék által, hanem Sanji és a csapat által (bárcsak CSAK Sanji által lennének...), és valószínűleg nem fognak meghalni, de remélem akkora verést kapnak, hogy utána már nem lesz kedvük élni
Miért lenne Pudding a Mama első tisztje? Ha igazat mondott (márpedig ez a része valószínűleg igaz), akkor "csak" a kedvenc gyereke, ettől még nem lesz olyan erős is.
Szerintem pedig nem kizárt. Direkt úgy fogalmazok, hogy én sem szeretném, hogy összeálljanak velük, pedig erre meg van az esély. A segg szétrúgás az nagyon járna nekik, főleg ha tényleg csak Sanji által, azonban a mostani fejezet után azért érezhető, hogy már egyáltalán nem ezen lesz a hangsúly. Igen és az egy dolog, hogy Sanji utálja őket és legszívesebben szétrúgná a seggüket, azonban azt kétlem, hogy hagyná őket meghalni. Most lehet erre mondani, hogy ha tényleg így lesz Sanji még jobban lesüllyed, de szerintem ez nem igaz, bármelyik Szalmakalapos ezt tenné. Alapból, ha már csak Reijut akarja megmenteni (ami érthető lenne, hisz ő normális volt hozzá), abból következik, hogy a többin is segítenie kell. Még ha nem is teljesen az "az ellenségem ellensége a barátom" sztori lesz, attól még ez nem kizárható tényező.
Tényleg nem szokásom lehúzni dolgokat még a megindoklásuk előtt de az utóbbi fejezetben nekem volt pár érthetetlen dolog.
Alapból azt nem értettem, hogy most minek kellett szadizni Reijut. Másnap elvileg úgyis kiakarták őket csinálni, szóval most nem lehetett volna kibírni ezt az egy napot?
Nekem Pudding nem úgy tűnik, mint aki szökni próbál, de ha ez tényleg így van, akkor felesleges és értelmetlen volt az a visszaemlékezés Loláról. Bár így utólag a 848. fejezet végén a sírása is felesleges volt szerintem. Azonban azt sem szeretném, hogy ezek után majd az legyen, hogy Pudding jó lesz. Tudom már hetek óta téma volt, hogy Pudding lehet gonosz, de ezzel Oda meglepett, mert elég morbid őrültet csinált belőle.
Az indokot viszont eltudom fogadni, hogy Mama miért akarja holtan őket, ez illik a személyiségéhez. Mivel a Big Mom család nem az eszéről híres, így kizárásos alapon a klónozás is Caesar feladata lesz, legalább ő egy darabig nem lesz eltéve láb alól.
kristofkristof írta:
azonban a mostani fejezet után azért érezhető, hogy már egyáltalán nem ezen lesz a hangsúly.
Márha igazat mondott Pudding
És egyébként most hogy mondod Puddingot... azért már ez önmagában okot ad a kételkedésre. Miért bántotta Reijut? Mit fog most vele csinálni? Ha visszaengedi, mi garantálja, hogy nem mondja el a családjának, és találnak ki valamit?
Ha meg nem, akkor az már eleve gyanús lesz.
Ellenben ha nem akarja, hogy sikerrel járjon a Mama terve (ha tényleg ez az egyáltalán), akkor ez egy kitűnő lépés volt. Bár most inkább arra tippelek, hogy kitalál valamit, vagy van valami képessége, akárhogy is, meg fogják oldani.
Egyébként azzal egyetértek, hogy nekem sem tetszene az, hogy ha most eljátszaná Oda azt, hogy ja, akkor mégsem gonosz... de valamiért mégis ennek drukkolok. Ez eléggé ambivalencia, tudom.
A Germával kapcsolatban meg igen, egyértelmű, hogy Sanji nem akarná, hogy meghaljon a családja, de ettől még nem tudom elképzelni, hogy összeálljanak velük. Azt igen, hogy megvédik őket, és nem hagyják, hogy a Mamáék kinyírják őket.
Áh, nagyon várom már az esküvőt Fogalmam sincs, hogy mi lesz, mit fog ebből kihozni ebből Oda, mi lesz Pedro feladata, Brookkal mi lesz, Chopperék hogy csatlakoznak be a főszálba, Luffy hogy fog kiszabadulni (valószínűleg pont Chopperékkel), Sanji mit fog most csinálni, Pudding tényleg gonosz-e, és hogy mi lesz a Germa és Mama, a Mama és a Szalmakalaposok és a Szalmakalaposok és a Germa között És ez nagyon király érzés.