Az első is az, ne haragudj dungeon, Luffyból sosem lesz Yonkou. Vagy, ha véletlenül lenne is, biztosan nem most. Egyszerűen még nincs azon a szinten, és nem is a Mamára van kihegyezve a dolog, hanem Kaidoura, ez "csak" egy mellékvágány.
Én továbbra is több esélyt látok arra, hogy Pudding tényleg gonosz. Tudom, igazatok van, ott van az az oldal, kint az esőben... nem tudom megmagyarázni. Maximum annyit, hogy Oda túltolta.
De ahhoz, hogy Sanji teljesen összetörjön és rádöbbenjen, hogy mekkora kretén volt, szerintem az árulásnak (vagyis Pudding színészkedésének vele szemben) valósnak kell lennie.
Azt el tudnám képzelni, hogy jegyesek lesznek (rendes lánykérés után), és Pudding maga kéri majd (mivel tudja, hogy csak kolonc lenne), hogy hadd mehessen el, meg akarja keresni amúgy is Lolát, és majd, amikor vége az egésznek (tehát Kaidounak, de nyilván igazából csak akkor lesz vége, amikor Luffy kalózkirály lesz... Sőt, még akkor sem Szegény ), akkor majd vár Sanjira.
De... Sanji karakterében itt nem látom az összetöretést, a felismerést, hogy senki másra nem számíthat, csak Luffyékra, és pont őket szúrta hátba.
Persze az nyilván működhet, hogy ez a felismerés megtörténik benne (remélem, hogy mostmár NAGYON HAMAR), majd később, a vége felé kiderül, hogy igazából Pudding csak becsapta...De azért így nem lenne meg az a súlya, mélysége a Szalmakalapos kapcsolat helyreállításának.
Áh, ki tudja.