Jaeger! Itt lesznek az univerzum legerősebb harcosai. Ezek után hova lehetne még fokozni a sorozatot? Én úgy gondolom vége lesz, de ezután biztos lesz 1-2 év szünet a sorozatban.
Ez lesz a Super sorozat legnagyobb durranása. Itt fog Goku bekerülni az univerzum (vélhetőleg) top5 legerősebb harcosai közé. Most lehet könnyen kikap Whistől és Beerustól, de nem tudjuk, hogy az isteni szintugrás mekkora.
Simán elképzelhető, hogy az ISTEN SSJ 2-es szint olyan brutális powerup lesz neki, hogy Whisen is túl fog tenni. Ezt nem tudhatjuk. Számokkal ne dobálózzunk, mert annyi nulla van, hogy ki se lehet mondani. De a sima SSJ1ről való SSJ2-re ugrást is nagyon nagynak írta le Beerus az elején. Az isteni szinten könnyen lehet az elképzelésem, hogy a powerup-al nemcsak beéri Whist, de át is ugorja. (A sorozat folytatása esetén pedig a továbbiakban edzheti a főpap)
Én szerintem a következő fog lezajlani: Lesz egy harcos valamelyik univerzumban, aki HIT-nél is brutálisabb és benne lesz a top5 legerősebb harcosok között a mindenségben. Ez a bizonyos harcos könnyen le fogja győzni HITet, és majd a döntőben vele küzd meg Goku, aki szintlépéssel legyőzi.
(Ez annyira egyértelmű számomra, mert jelenleg HIT is bőven túltesz Gokun.)
És ha igazam van ebben, akkor HIT-et most hétvégén nem fogja legyőzni Goku, hanem megjelenik Beerus és ő fogja leállítani.
Kiegészítés: ha folytatni kéne a sorozatot simán lehetne fokozni, hogy a két Zeno közül az idehozott elszabadul és valahogy felülkerekedik a másikon. Gokuék elviszik a kiherélt világba, ahonnan hozták a másikat és ott kell túlszárnyalniuk. Valahogy szereznek egy csillagharcosi fúziós fülbevalót, amitől nem válnak szét Vegitával. Vegetto pedig legyőzi a gonosz Zenot.
Vagy nem is gonosz lett, hanem a másik Zeno akarja egyedül uralni a mi univerzumunkat. A mi Zenonk meg csak úgy tudja legyőzni ha itt is elpusztít mindent, amit nem engednek Gokuék. Vagy valami ilyesmi.
Persze ez már extrém gondolkodás, de ki tudja megvalósul-e.
Szerkesztette: laszlo222 - 2016.12.20. 16:14