Én azt gondolom, hogy a SSJB-t egy kicsit másképp kell megközelíteni, mint az eddigieket, mégpedig a feleslegesen elszivárgott erő -oldaláról!
A God-ki lényegében egy olyan ki, ami nem szivárog el egy picit sem az erőnöveléskor. Ezt nem én találtam ki. Azért nem érzik a God-ki-t a tréninget el nem végzettek, mert nem is tudják, hogy mire kell figyelni....
Ez szerintem egy olyan szuperharcos KI, amelynek nincs fel nem használt mennyisége. Whis is azt kérte Gokutól a tréning után, h próbáljon szuperharcos-ba változni.
Eddig szép is lenne az elmélet, de akkor: Miért lenne erősebb a SSJB, mint a sima (piros) SSJG? Jó kérdés..., ez szerintem nyitva marad.
Amire gondolok , hogy jó lenne tudni az elszivárgott erő mennyiségét a sima SSJ-szinteknek. Erre eddig még nem adtak a készítők utalást, de ebből sokkal jobban be lehetne lőni a SSJB-szintet, mert akkor az csak hozzáadódna a sima SSJ-szinthez.
Az nyilvánvaló, h a SSJB sokkal erősebb egy SSJ3-nál. Ezek szerint már a SSJ 1-ből sem szivároghat annyi Ki, hogy az erősebb legyen egy SSJ 3 -nál! Vagy mégis? Ki tudja... a rejtett ererjükkel ők sincsenek tisztában addig, amíg azt valami ki nem váltja. Rejtett erő, elfuserált erő, tök mindegy, hogy nevezzük, ha nem tudtak róla....
De mi van akkor, ha a SSJ1, 2 és 3-szintek épp a rejtett erőforrások (amik eddig elszivárogtak ) egy hatékonyabb kihasználásának a megnyilvánulásai?
Valamilyen szinten csak megjelenítik azt az erőt, ami bennük amúgy is ott van, csak eddig nem tudták. Eddig a haragot mondták, mint kiváltó okát ennek, de a későbbiekben lehet, hogy kapunk egy jobb módszert. Már a Ki-tréning is e-felé mutat, szerintem.