Na jó, akkor én is mondok egyett.
Shanks & Mihawk & Marco vs Akainu & Kizaru & Fujitora.
Szerintem elég epic harc lenne.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Gerigo írta:
Shanks & Mihawk & Marco vs Akainu & Kizaru & Fujitora.
Sziasztok!
Elősször is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni!
Sokáig csak olvastam a fórumot,de ma megjött a kedvem a regisztrációhoz.
A harcokhoz térve:
Az elsőnél szerintem sima Mihawk, Marineford-ban nekem sokszor úgy tűnt, hogy csak ott van nézelődni, egyáltalán nem harcolt komolyan, amikor Vistával küzdött, akkor is csak Luffy-n merengett, hogy milyen képességei vannak. Belőle kinézem, hogy gyémántot vág. Jozu nagyon keménynek tűnik, személyiségét tekintve is, de nem hiszem,hogy olyan erős hakija lenne + egyik karját is elvesztette, ami szintén óriási hátrány lehet, bár sokszor csak a testével ütközött, de nem érzek benne akkora potenciált, amivel nyerhetne.
Crocodile vs Law már sokkal kiegyenlítetebb lenne, Croco-boy eléggé lelett húzva, hiszen Luffy mindenféle gear és haki nélkül győzte le, de valamiért warlord lett ez az ember, szóval simán van olyan dolog a tarsolyában, amit még elő sem húzott, nem vette komolyan Luffy-t ez okozta a vesztét, meg a relatív nagy gyengepontja. Law nagyon erős addig a pontig, amíg tudja használni a képességét, amint nem képes room-ot előállítani, akkor rohamosan csökken az esélye a győzelemre, hiszen kardforgató készsége és a puszta ereje kevés lehet egy komoly ellenféllel szemben. Ez a párharc nekem 45-55, vagy max. 40-60 Law-nak, de minden nagyon függ a felkészültségtől és a harc hosszától.
Zoro vs Doffinál szerintem alulmaradna Zoro, neki ez nem egy jó párosítás, Doflamingo távol tudná tartani magától és még úgyis hatékonyan támadhatna, hiába tud ő a kardjaival nagyobb távolságokat átívelően támadni, a győzelemhez nem lenne elég. Luffy is nagyon megszenvedett, szerintem elvérezne, bár Zoro a timeskip óta nem igazán izzadt meg senki ellen és még sok rejtély övezi képességeit tekintve.
Franky vs Killer, ha onnan közelítem meg a dolgot,hogy Killer Wortst Generation tag akkor Killer, de ha arra gondolok ,hogy a Vice-Admiral Bastille nem sokat tudott kezdeni Franky-vel, akkor egy kicsit elbizonytalanodok. Az első érv szerintem nyomósabb, Franky nem kimondottan harcos, nem is kell annak lennie, pont elég a folyamatosan fejlődget, és a rábízott ellenféllel harcolgat, Killer szerintem nagy falat lenne neki.
Kinemon vs Robin szerintem Kinemon, nekem nagyon tetszett a tűzzel való vágás is, amit Punk Hazard-on bemutatott
+ Robin-nak nincs hakija, de ha szert tesz rá valahogy akkor fordul a kocka, mert a képességeinek tekintve óriási erősítés lenne egy armament haki.
Jack vs Kuma na ezt a csatát nagyon szívesen megnézném, az egyik egy fejetlen állat, a másik meg egy sokkal megfontoltabb lény/robot. Kuma gyümölcsének a támadás hárítás kapacitása a mérleg nyelve, ha képes valamilyen módon, Jack támadásait "megszűrni", akkor Jack bajban lehet. A lézer meg óriási fegyver szerintem, nem nagyon lehet olyan személy, aki ha ebből kap egyet szemtől szembe, akkor talpon maradna. Ha Kuma gyümije nem bírná azt az iramot, amit Jack diktál és nem is tudta rajta fogát találni, akkor vereség, de én hiszek benne.
Sabo vs Hancock szerintem sima Sabo, ő van annyira képzett minden téren,hogy Hancock képességei ne legyenek számára veszélyesek. Utóbbi szerintem csak azért Warlord, mert rengeteg férfi kalóz lenézte és a nagyon hasznos képessége gyorsan végezett velük, bár most rémlik valami,hogy egyetlen balhé miatt kapta vérdíját Boa, de még ez se perdöntő nekem, Sabo erősebb fizikailag, jobb a hakija és a gyümölcse is.
Akainu vs Fujitora, ez is nagyon szoros, Akainu egy tank, nagyon komoly képességekkel, 10 napig harcolt Aokiji-vel és egy fél sziget klímáját megváltoztatta örökre, emiatt nagyon félelmetes nekem, Fujitora szintén nagyon veszélyes mindenki számára, gyümölcsének nem sok gyengepontja lehet. Az admirálisok nekem kb. egyszintnek látszanak, nüanszok döntenek, én a már elmített Akainu Aokiji-ből indulok ki, szerintem Fujitora nem győzne Aokiji ellen, így kimatekozva veszítene Akainu ellen. Nem szeretek így következtetni, hiszen minden harc más és más, de a sebző-romoló erőben is Akainu a jobb nekem.
Jinbei vs Luffy, nem olvasom a mangát, de nekem eddigiek alapján is Luffy győzne, Jimbei pályája, ereje legjobb esetben is stagnál, míg Luffy pályája erősen felfelé ível, ahogy haladunk előre a történettel, úgy nyílik az olló kettejük között. Az egyenlőségpont az talán Marineford-nál volt, de talán ott még Jimbei vezetett.
Nami vs Usopp itt harci filozófia tekintetében két hasonló karakter áll egymással szemben, mindketten kerülik a közeli harcot, egyikük se erős fizikailag, nem képesek a sokádik ütes után felállni és taktikailag elég jók, abban az esetben, ha nem pánikolnakk. Timeskip óta nem sokat harcoltak, biztos van számos olyan dolog, amivel előrukkolhatnak. Usopp a hakija miatt az esélyesebb nálam, bár még nem hiszem, hogy nagyon mesterévé vált volna.
Ez egy kicsit hosszú lett , de én nagyon élveztem.
Harcok:
Sabo vs Ace (Marineford idejében)
Bege vs Sanji
Garp vs Luffy (Zou)
Boney vs Nami
Először is szia! Tök jók a válaszaid szerintem De a mangát szerintem sürgősen kezd el olvasni, mérföldekkel jobb, mint az anime
Na, én egy kicsit rövidebben:
Mihawk vs Jozu
Nem kérdés, ez egyértelmű Mihawk nálam. A csávó valahol admirális szint körül lehet.
Crocodile vs Law
Ha Crocodile nem fejlődött, akkor egyértelműen Law, de hát valószínűleg fejlődött. Ha megtanulta a hakit (vagyis... hát, lehet, hogy eddig is tudta, nem volt akkor még annyira kidolgozva ez az egész), akkor veszélyes lehet, de én még így is Law-t érzem erősebbnek, ahogy te is mondtad, nagyjából 60-40
Zoro vs Doffi
1. Dungeon, direkt csinálod a Zorrot? Rettentően primitív, én már szóltam sokszor, belefáradtam, hogy felidegesítsem magam, ha direkt csinálod, hajrá, légy boldog vele.
2. De amúgy baromi jó kérdés. Zoro egészen biztosan nem sokkal lehet Luffy mögött (de azért én úgy hiszem, hogy mögötte van, bár erre nincs bizonyítékom, de egyszerűen így kell legyen, az első tiszt ne legyen erősebb a kapitánynál). Luffy Gear4-ben eléggé alázta Doffyt, oké, persze, Oda nem engedhette, hogy ne haljon meg majdnem, (mint mindig), de ha beveti a King Kong Gunt hamarabb, vagy nem "éppen" akkor fogy el a hakija, amikor már csak egy ütés kellett volna, akkor az hamarabb is véget érhetett volna. Zoro egy szörny, ez egészen biztos...
Legyen szerintem döntetlen. Pláne, hogy Zoro egyre erősebb lesz, Doffy meg szerintem nem.
Franky vs Killer
Nos, igen, ahogy Sukkkeee is mondta, Killer tagja a legrosszabb generációnak... de azért én feltételezem azt a Szalmakalaposokról, hogy a 2 év edzés után egyértelműen a többiek fölött legyenek, legalábbis Luffy a többi kapitány fölött.
Ha azt veszem, hogy Killer az első tiszt, nem kérdés, hogy a Szalmakalaposok erősebbek, Zoro nem kaphat ki ilyen ellenféltől, de félek tőle, hogy lesz még harcuk, hiszen kardforgató Killer is. Mindenesetre a Szörny Triót leszámítva Franky a legerősebb a csapatban... necces.
Szerintem ez is döntetlen közeli, de lehet, hogy ha Oda betette abba a 11-be, akkor azért Killernek kéne nyernie, de csak egy nagyon kicsivel.
Kinemon vs Robin
Hm. Hát, Kinemon szerintetek megverné Cavendisht? Mert szerintem nem. Mármint nem Cavendisht, a sima formájában, hanem az alvót. Márpedig Robin simán megfogta az alvó Cavendisht...
Én pedig nagyjából arra a szintre teszem Kinemont. Úgyhogy szerintem Robin.
Jack vs Kuma
Fú. Hát ezt ki tudja? Megnézném, az biztos. Jack erejét nagyjából be tudjuk lőni, egy Yonkou parancsnoka, tehát nagyjából pont egy kicsivel az admirálisi szint alatt van. Na de Kuma? Ki tudja. Doffynál erősebb lehet vajon? Szerintem igen. Márpedig Doffy nem sokkal lehet egy yonkou parancsnok mögött. De vajon van egy admirális szintjén? Nem hiszem, szerintem ő sincs. (Szerintem Mihawk a legerősebb Shichibukai, és őt biztosan az admirálisi szintre saccolnám.)
Úgyhogy legyen kb. pont döntetlen ez is.
Sabo vs Hancock
Egyértelmű Sabo.
Akainu vs Fujitora
Egyetértek az előttem szólóval, az admirálisok ereje nagyjából hasonló lehet, egy picivel érzem Akainut erősebbnek a többinél, egyszerűen a tisztjénél és a történetben betöltött szerepénél fogva. Úgyhogy Akainu, nagyon-nagyon, rettentő szorosan.
Jinbei vs Luffy
Szerintem most már egyértelműen Luffy. Marinefordnál viszont szerintem még egyértelműen, simán fordítva volt. Habár, ha belegondolok, hogy Ace döntetlent vívott vele anno... de azért gondolom Ace is sokkal erősebb lett aztán, mikor már parancsnok lett. Meg aztán, emlékeztek gondolom arra, amikor próbálta feltartóztatni Akainut Jinbei. Luffy szerintem ma már annál jóval nagyobb probléma lenne Akainunak, mint Jinbei volt akkor.
Nami vs Ussop
Heh Ki tudja. Szerintem Usopp. Neki azért sokkal inkább profilja a harc, mint Naminak. Az álma is sokkal inkább kötődik ehhez. Ott van most már a haki is, amit gondolom (remélem) valamennyire elsajátít, mire legközelebb látjuk, hiszen most van rá ideje, és vannak mellette haki használók is (remélem Oda nem fogja kihagyni ezt a lehetőséget).
De egyébként az nem igaz, hogy
Usopp hatalmas tank, olyanokat túlél, amit neki nem volna szabadegyikük se erős fizikailag, nem képesek a sokádik ütes után felállni
Jon írta:
Dungeon, direkt csinálod a Zorrot? Rettentően primitív, én már szóltam sokszor, belefáradtam, hogy felidegesítsem magam, ha direkt csinálod, hajrá, légy boldog vele.
Egyértelműen Shanks, nem is kérdés Ace esélytelen volt még egy Yonkou ellen. Egy admirális ellen viszont megnéztem volna, úgy hogy nem forrófejjel megy bele, mint Akainu ellen. Valószínűleg még egy admirálist sem tudott volna leverni, persze (ahogy szerintem egy parancsnok sem, egyik Yonkoutól sem, csak maguk a Yonkouk- meg esetleg Mihawk és Dragon, de ők más kategória), de azért megnéztem volna.
De hát Ace még mindig csak 20 éves volt. (Vagy valahogy így.) Nem csoda, hogy Fehérbajusz belőle akart kalózkirályt csinálni hosszú távon.(Legalábbis Sengoku szerint, de biztos nem beszélt hülyeségeket.)
Lucci vs Sabo
Még nem láttam a Gold-ot, de gondolom kb. a mangának megfelelő erejük van, és akkor pedig nem tudom elképzelni, hogy Lucci a közelébe érjen Sabonak (hiszen ez azt jelentené, hogy közelébe ér egy admirálisnak).
Marco vs Magellán
Hát, ez egy jó kérdés. Magellánról el tudom képzelni, hogy megközelítsen egy admirálist... nem megverni, de megközelíteni.
Legyen döntetlen? Azért egy kicsit mégis Marcot mondanám, de simán lehet, hogy nem. Nem tudom.
Ace vs Aokiji
Szerintem ha nem is halál lazán, de Aokiji felőrölné Ace-t. Akainu simán megverte, persze az extra körülmények között volt, de akkor is, azért Ace még nem volt egy admirális szintjén.
Smoker vs Croco
Hát, Arabastában... jó kérdés. Most? Jó kérdés Szerintem hasonlóak lehetnek. Smoker kikapott Law-tól, és bár Crocodile biztos sokkal erősebb lett, de... habár ki tudja. Ha Oda komoly történetet akar adni neki (márpedig gondolom, hogy igen), akkor komolyabb erővel is kell rendelkezzen. Legyen döntetlen, na. De igazából fogalmunk sem lehet.
Cracker vs Jozu
Hát. Ez is döntetlenközeli, ha abból indulunk ki, hogy mindketten parancsnokok... Azért Cracker szerintem a leggyengébb a Mama parancsnokai közül, és Jozu Fehérbajusz parancsnoka volt... én Jozut mondanám, egy hajszállal. Mihawk-al is állta a sarat.
Döntetlenközeli ez is.
Big Mom vs Luffy és Jinbei
Szerintem ez még mindig Big Mom lenne így, Jinbei ide vagy oda.
Feketeszakáll vs Akainu
Mostmár szerintem biztosan Feketeszakáll, két olyan gyümölccsel... Azért Fehérbajusz félholtan majdnem agyonverte Akainut.
Zoro vs Jinbei (nem pedig Zorro vs Jimbei... tényleg nem fogod egyébként abba hagyni? Dislike.)
Szerintem Zoro. Most már túlnőttek Jinbei-en, pont ezért csatlakozhatna a csapathoz, mert nem borítaná az erősorrendet. (Bár Sanji nem bizonyított, de hát majd csak, az elkövetkező hetekben.)
Sanji vs Boa
Ellentétben sokatokkal, én nem tartom olyan sokra Hancockot, de lehet, hogy tévedek. Nem ismerjük egyik igazi erejét sem, igazából... biztos szoros lenne, de talán (talán) Hancock nyerne.
A legtöbbel egyet értek. De.
Big Mom vs Luffy és Jinbei
1,Ide annyit, hogy (nem szőrszálhasogatás végett) A vég kimenetel függ attól,hogy területileg mennyire terjed ki a harc szerintem. Úgy értem hogy csak a palota vagy mondjuk elég közel kerülnének a tengerhez és Jinbe eltudná pusztítani a lelkeket és akkor Luffy-nak csak Big Mom-al kell harcolni.
2,Viszont nem tudhatjuk,hogy mi a gyenge pontja a lélek gyümölcsnek. Gekko Moriah-ból ki indulva gondoltam a tenger vízre
Sanji vs Boa
Az tény,hogy nem ismerjük egyik igazi erejét sem. De véleményem szerint Sanji soha de soha nem ütné meg csak védekezne. Így Boa nyerne
Szerintem Zoro jóval erősebb mint Jinbe, Sanji pedig ezen arc után "lesz" az. A gyojin szigeti harcfelosztás miatt gondolom így, ahol együtt harcolt Sanjival, de Sanji adta a KO-t. Akkor még nagyjából Sanjival lehetett egy szinten. Az erősebbek ellen harcolt Zoro és Luffy. Ha Jinbe erősebb lenne akár Zoronál, akkor ő harcolt volna az erősebbel, legalábbis nekem így logikus, és ha így lesz, akkor az erősorrend sem borul fel, legalábbis a szörny hármas. Boa és Sanji viszont jó kérdés, ha csak a lábtechnikát nézzük, akkor egyértelműen Sanji, viszont Boának ott van még más is. A többivel kapcsolatban Jon kifejtésével úgyahogy egyetértek.
Enel vs. Doflamingo (nem tudom, hogy volt-e már, ha igen akkor bocsi)
Doflamingo nyerne szerintem egyértelműen.
1) Enel csak Megfigyelés Színét tudta használni ha jól tudom míg Doflamingo Fegyverzet Színét tudja így nem okoz neki nagy gondot megütni
2) Nem tudom ez a megoldás működne-e de a fonalakat Doflamingo arra használná,hogy leföldelje magát így nem okoz nagy sérülést neki a villám
Ugrás a fórumra: |