Ez igaz, Whis reakciója nekem is furcsa volt, mintha valamit kitervelt volna és az van folyamatban, vagy tudna valamit.
Ez az ösztönösen kitérés nekem akkor eszembe se jutott, hogy attól lehetett, de most hogy mondod Sobbi lehet hogy ez áll a dolog mögött, az pedig nagyon nagy lenne akkor
Ez a gyilkos széndék megérzés is érdekes, kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből.
Egyébként Hitnek ezek az új technikái durvának tűnnek
Gondolom a tornán is tudta ezt a technikát már de mivel nem ölhetett így nem is vethette be. Logikus lenne nem kijátszani egy titkos ütőkártyát amit mindenki csak egyszer és utoljára láthat.
Hit karaktere nekem nagyon tetszik. A zt kétlem, hogy bárki is zsarolni tudná. Jó kérdés az, hogy mégis mivel fizethetnek meg egy ilyen kaliberű bérgyilkost. A tornán is csak a kocka érdekelte a gyors utazás miatt.
Egyesítve 2016.12.19 20:05:17:
Beerus képes akármit teljesen megsemmisíteni legyen akármi mert ő a pusztítás egyik istene. Szóval Goku és Hit is egy pillanat alatt veszítene ellene ha azt a technikát használná.
Lefordítottam: A véleményét mondta el, szóval nem kell spoilerbe tenni. Alapjában a tornán mindenki megölhet mindenkit. Így HIT is alkalmazhatja a brutálisabb technikáját. - ebből adódóan a spoiler ellenére Whis kezét érzem a mostani dolog mögött - . Illetve véleménye szerint az egyiptomi istenekről mintázták a pusztítás isteneit. Röviden ennyi a lényeg.
Ebből adódóan 100%-ra biztosra veszem, hogy a tornán lesz egy szintlépés Gokutól.
Én meg azt szeretném látni a Sayian fajtól, hogy végre alakváltozást is mutat,nem csak erőszint-növekedést. Eredetileg így növeltek erőt. (ozaru) Hátha lesz egy univerzum, ahol így történt!
Szerintem a végén nem fogja elpusztítani a vesztes univerzumokat, mert Goku mondja neki: "minek pusztítanád el, ha meg is ismételhetjük a tornát?" .
Azért sok szerethető karraktert ismertünk meg a 6-os univerzumból, még Champát is lehet szeretetni a kövér hülyeségeivel. Nem hiszem, hogy a végén tényleg elpusztítanák őket.
Talán megvárja Zeno a torna végét, és amikor pusztítaná el őket, akkor Goku közbelép. Hiába nyerne Goku, nagyon sötét befejezés lenne ez egy gyerekeknek készült sorozatnak, hogy a végén mindenkit megölnek. Mert ugye ez az utolsó acc lesz és vége.
Továbbá, így hogy ez lesz az utolsó acc, én is biztosra veszem a szintlépést Gokutól. Most létrejöhetne az SSJ White, jelképezve a leghatalmasabb csillagharcosi isten szintet.
Szerintem a végén nem fogja elpusztítani a vesztes univerzumokat, mert Goku mondja neki: "minek pusztítanád el, ha meg is ismételhetjük a tornát?" .
Azért sok szerethető karraktert ismertünk meg a 6-os univerzumból, még Champát is lehet szeretetni a kövér hülyeségeivel. Nem hiszem, hogy a végén tényleg elpusztítanák őket.
Talán megvárja Zeno a torna végét, és amikor pusztítaná el őket, akkor Goku közbelép. Hiába nyerne Goku, nagyon sötét befejezés lenne ez egy gyerekeknek készült sorozatnak, hogy a végén mindenkit megölnek. Mert ugye ez az utolsó acc lesz és vége.
Továbbá, így hogy ez lesz az utolsó acc, én is biztosra veszem a szintlépést Gokutól. Most létrejöhetne az SSJ White, jelképezve a leghatalmasabb csillagharcosi isten szintet.
Legalább 1 univerzumot el fog pusztitani zeno, ez jól látszik az új arc trailerében.
Az már egy másik dolog hogy az arc végén mindenkit feltámasztanak majd(gondolom).
Sztem az is lehetséges hogy a tornán megjelenik egy főgonosz, vagy felvezetnek egyet. SSJ White meg legyen minél hamarabb nekem jobban átjönne vele goku meg vegita isteni ereje mint ezzel a kékkel.
Egyetértek. Még ha el is pusztítja őket Zeno ott helyben, akkor a sárkány gömbökkel fogja feltámasztani.
Itt zárójelben mondom, hogy akkor a 6.univerzum sokáig fog menni a tornán, mert elvégre ott is van néhány gömb és ha az univerzum pusztul, akkor elpusztul 2-3 sárkánygömb is.
Szóval, biztos hogy nem úgy lesz vége, hogy 11 univerzum elpusztult, mi meg örülünk Gokuéknak. Nem lenne happy end.
Hát mivel a legerősebbeket kell vinni, én Beerus helyében feltámasztanám Freezát, esetleg Cellt is, egy kis tréning, aztán mehetnének ők is harcolni... Kár, hogy ilyen tuti nem lesz