Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Megnéztem még1x a trailert ha már linkelve lett.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Itt is látszódik, ahogy elpusztul egy univerzum és Gokuék kiakadnak. )
Nem emlékszem itt volt e szó róla, hogy új opening lesz az új arc-tól. Szerintetek a leendő opening zene szól a trailer végén?
Én is pont ezen gondolkodtam. Nagyon sok új karakter fog most csatlakozni a sorozathoz, meg az egész úgy nagyon megváltozik... Gohan is visszatér, meg C17 C18 is újra harcolni fog, ezért gondoltam, hogy ha valahol a sorozatban elkel egy új opening akkor az most lenne ideális szerintem. Én is arra gondoltam, hogy talán a trailer második felében lévő dallam lehet, hogy pont az.
Bár mondjuk nincs bajom a mostani OP-vel se, de jó lenne újítani ezen a téren is.
xindrix írta:
Megnéztem még1x a trailert ha már linkelve lett.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Itt is látszódik, ahogy elpusztul egy univerzum és Gokuék kiakadnak. )
Nem emlékszem itt volt e szó róla, hogy új opening lesz az új arc-tól. Szerintetek a leendő opening zene szól a trailer végén?
Hedgehog89 Itt van a trailer felirattal, amiben szintén ott van, hogy a vesztes univerzum(ok) mennek a levesbe: https://twitter.c...7341477888
Bár én sem hiszem, hogy a végén tényleg csak egy univerzum marad, valószínűleg lesz még itt valami csavar. Ha meg mégis, hát ez van. Super gömbökkel még talán visszahozzák őket, bár akkor sok értelme nem nagyon lenne az egésznek...
Angol felirattal azért kicsit más a helyzet valoban.
Mondjuk ettől még megvezethetnek minket.
Zamasu megszállta a jövőbeli Zenot lespanoltak aztan offoljak a galád emberiséget . Vagy mi a tosz?
Bár elméletileg 18 univerzum volt és ebből hatot hazavágott Zeno sama .. ennek tükrében :/
Amúgy hogy is van az univerzum rendszer? Mert eddig 18 univerzum volt. Szóval akkor 7. univerzum párja nem a 12. lenne? Ezt mondjuk eléggé elhibázta toriyama xD Még ha úgy is csinálták meg hogy pl ha elpusztul egy univerzum akkor párt cserélnek. De champa meg beerus mégis szinte iker testvérek szóval nem hinném hogy zeno csak megváltoztatná champának a kinézetét xD
Eredetileg volt 18, már csak 12 van, és minden 2 univerzum amik számának összege kiadja a 13-mat azok testvér univerzumok. A másik 6 univerzumot Zeno már elpusztította. Örülök, hogy visszahozták Hite-et, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből A trailer szerint meg Goku mégsem halott
laszlo222
Ha már rajongója vagyok a sorozatnak, vagy bárminemű alkotásnak, alapvetőnek tartom, hogy már csak tiszteletből is, megnézem az opening et és az ending et.
Így lesz kerek az egész.
Egy epizód ott kezdődik, hogy felhangzik a zene és azzal is ér véget.
+ arról nem beszélve (legalább is nálam) mindig megadja az alaphangulatot.
Ugrás a fórumra: |