Hát ha jól emlékszem azt mondták hogy Elizabello ütése még egy Yonkoban is komolyabb kárt tenne vagy mi szóval ki tudja
One piece. Ki nyerne harcban ?
Jon írta:
És mi az, hogy no fegyver és no átváltozás? Magyarul Usopp, mint egy sima ember harcoljon egy kis rénszarvas ellen? Hát, valszeg Usopp nyerne, de ennek semmi értelme nincs
Azért Usopp egy felnőtt férfi. Chopper meg, az alap formájában egy plüssállat. Ha másik formában van, fizikailag nem kérdés, hogy erősebb... de azért Usopp már csak nem kapna ki egy kisállattól
Cracker vs Doffy
Cracker. Luffy nem tudta még elverni 1v1-ben, innentől szerintem nem kérdéses a dolog. És oké, elvileg Doffyt sem tudta, de na, tudjuk, hogy az Oda miatt volt, ha azonnal G4-be ment volna, mint Cracker ellen, akkor Doffy ki lett volna ütve.
Nem sokon múlik, de 60-40-re ez Crackeré.
Law vs Zoro
(dungeon, már egyszer mondtam, de akkor megint: még egyszer leírod Zoro nevét két r-rel, én nem tudom mit csinálok veled - de most komolyan) Hát ez egy nagyon jó kérdés. Law azért komoly szinten van. De ha azt nézem, hogy milyen könnyedén kikapott Doffytól (viszonylag, persze), akkor azért azt látom, hogy Luffy és Law között van egy komoly erőkülönbség. Zoro meg Luffy között szerintem nincs ekkora, ebben szinte biztos vagyok.
Úgyhogy ez is legyen 60-40 Zoronak.
Nekomamushi vs Rayleigh
Neko ki tudott állni 1v1-ben egy Yonkou főtiszttel, Rayleigh meg még öregen is kiállt egy admirális ellen.
Márpedig egy admirális, még ha nem is sokkal, de azért egyértelműen egy főtiszt fölött áll, úgyhogy ez (hacsak nem öregedett sokat Rayleigh, de hát akkor is, elvileg Nekoék sem fiatalok már, hiszen együtt hajóztak anno) szerintem Rayleigh. Ez sem sokkal, de szintén egy 60-40
Shanks vs Fehérbajusz
Hát. Fénykorában szerintem egyértelműen Fehérbajusz volt az erősebb, de így öregen... az a baj, hogy nem ismerjük Shanks erejét.
Mindenesetre én Shanksre tippelnék, hogy ha mindent beleadnak, 1v1-ben, életre-halálra.
Mihawk vs Crocodile
Régen egyértelműen Mihawk. Ez mostanra annyiban változhatott, hogy Crocodile megerősödhetett, de tökmindegy. Ez akkor is, egyértelműen Mihawk, Croco sehogy sem lehet olyan erős, mint ő. (Igaz, hogy fogalmunk sincs, hogy milyen erős Mihawk, de tökmindegy, nem lehet olyan erős.)
Bartolomeo vs Kid
Azért nagyon nagy csalódás lenne, ha Kid nem tudná elverni Bartolomeot, még akkor is, ha kakastaréj nagyon erős.
Úgyhogy Kid.
Ezek érdekesek voltak dungeon
Kövezzetek meg, de szerintem Cracker veszített volna Mingo ellen. Hakija ide vagy oda nem látom az útat amivel Cracker letudná győzni Doffit.
A képessége teljesen alkalmatlan ellene, ha pedig elfogy a hakija Doffi feltöri a héjját és vége.
Zoro vs Law nekem egyértelműen Law undorító az a gyümölcs. Zoro nem lenne képes a közelébe férközni.
Mondom ezt annak ellenére, hogy szerintem Zoronak nagyobb esélye lenne Mingo ellen, mint Lawnak.
Doffi képessége inkább fekszik Zoronak, mint Lawé. Mingonak meg Law fekszik inkább, mint Zoro ogre ereje.
Huh remélem érthető voltamxD
Már miért lenne teljesen alkalmatlan a képessége Crackernek Doffy ellen? Annyit katonát gyárt, amennyit akar, és Doffy sem tud a végtelenségig védekezni. Ő meg nem tud majd esőt csinálni, hogy elpuhítsa őket (meg eleve, megenni sem tudja őket ). Oké, Doffy hatalmas nagy tank, sokkal többet kibír, mint Cracker, de szerintem a különbség az erejük közt pont akkora, hogy ez ne tudjon kijönni.
Zoroval kapcsolatban meg ugyanez, ha Doffy Law közelébe tudott kerülni (ráadásul elég könnyedén), sőt, még Smoker is, akkor Zoro is megoldaná. Haki szinttől függ minden. Márpedig szerintem Zoro bőven van azon a haki szinten, hogy ki tudja védeni a szívatós támadásait.
Ezen az alapon szerinted Luffy is kikapna Law-tól?
Jon írta:
Most spoilerezzek? Kai, inkább végig kéne nézned előtte az animét
De amúgy:Ace vs CrocodileEgyértelműen Ace, sokkal erősebb, ez később egyértelmű lesz.
Oké, ez a Doffy dolog még logikusnak is tűnik, de gondolod, hogy tudja irányítani a katonáját? Mindenesetre ja, logikus amit mondasz, hajlok rá, hogy elhiggyem.
De a Law-Luffy dolgot nem. Vagyis nem hiszem. Smoker száját elhagyta egy olyan mondat, amikor harcolt Law ellen, hogy "neked nem elég hozzá a haki szinted"- mondta ezt persze Tashiginek. Luffynak szerintem már olyan erős a hakija, hogy kivédené a trükkös támadásait Lawnak (magyarul ha figyel, nem tudja feldarabolni, meg kicserélni a szívét), puszta erőben meg szerintem egyszerűen nem tudja megsebezni eléggé Law. Ugyanez volt Doffy ellen is. Doffy sem csinált semmi különösen ravasz dolgot Law ellen, egyszerűen csak sokkal erősebb volt nála.
Ugyanez igaz Zorora is, csak nem ilyen mértékben, gondolom.
Igazából ahogy végiggondoltam ezt, számomra még egyértelműbb, hogy Law azért nagyon nincs azon a szinten, mint Luffy (meg szerintem Zoro).
Szerintem sincs Luffy szintjén, de Luffy még annyira sincs Law értelmi szintjén. Viszont akkor is megnézném, mint csinál egy ilyen képességgel rendelkező ellen Luffy. Ahol nem elég a nyers erő.
A haki meg még mindig nem tiszta, azért mert mondjuk Zoronak kicsit erősebb a hakija nem lesz sebezhetetlen. Maximum redukálja a sebzést.
Nagyon remélem nem megyünk el abba az irányba, hogy ha erős a hakid, akkor nyakkal véded a vágásokat.
Ugrás a fórumra: |