Hát ez elég jól hangzik,tuti volt h lesz vmi csavar benne .
'Hoztam is meg nem is'
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Egy kis + infó (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: C17 ről) :
Amit linkeltél KingBradley az is egy érdekes cikk.
Már önmagában egy bődületes hülyeség az,hogy van aki tényleg elhiszi hogy van olyan ember aki"szivárogtat" bármilyen jellegű információt.
Teljesen mindegy,hogy milyen iparágról beszélünk.
Épelméjű dolgozó nem kockáztatná meg a börtönt,ez a legundorítóbb és visszataszítóbb jelenség a jelenlegi marketing rendszerben. -.-
Egyszerűbb lenne a normális eljárás;itt van pár új infó erre számíthattok skacok a közeljövőben,ez korrektebb lenne mint a félrevezetés és a hazugsággyár.
Gyuri! Gondolom te ezt a látatlanra és a tapasztalatlanságodra alapozod, én azonban tapasztalatból tudom megerősíteni az ellenkezőjét.
Nekem személyes haverom anglia egyik legmegbízhatóbb forrása foci terén, aki twitteren Pablo néven osztja az információit. Ő nem újságíró, hanem magánember, de ennek ellenére elképesztő kapcsolatai vannak, ami alapján szerezi meg a legbizalmasabb információkat a kluboktól. Ebbe nekem volt lehetőségem belelátni. A részletekről nem mesélhetek, de hidd el, hogy jelen van.
Ó látom már ilyenről megy a vita. Amúgy olyanról hogy "véletlenül" kiszivárogtatott infó nem igen létezik. Ezeket szándékosan szivárogtatják ki úgy kiadva hogy azt higgye a jó nép hogy nem lehetne kiszivárgó infó. Ez is egyfajta marketing fogás, hogy felkeltse az ember érdeklődését. Mert hogy miről is megy itt általában a vita spekulálás? Arról mi is lesz vajon legközelebb!Szóval direkt ráhantolják felhúzzák a népet hogy jobban akarják már látni.
DE amúgy meg eleve a mai világban már amúgy se nagyon van olyan hogy ne szivároghatna ki ilyenről infó, ezért inkább szándékosan hagyják ezeket kiszivárogni! Úgymond ellenőrzött PR és marketing fogásként.
Jó lesz látni újra c17-et. Én az öreg teknős sem bánom, lehet hogy nem elég erős, lehet hogy semmi hasznosat nem fog csinálni, de én úgy bírom az öreget, ott volt a DB elejétől és mindig bírtam a jeleneteit. Az androidokat meg célszerű vinni, most emlékeztettek rá valahol, hogy végtelen energiájuk van, szóval ők tudnának fejlődni. Nosztalgikusnak ígérkezik a sztori a sok régi karakter miatt és ki tudja, lehet hogy úgy alakul a történet, hogy muszáj ezeknek a karaktereknek jönnie, akkor már is nem lesz erőltetett, hogy miért Roshit meg Krillint hozzák és miért nem Gotent meg Trunksot
goku5 Amit mondasz az erre az esetre pont nem igaz. Mivel általában db-vel kapcsolatban a spoilerek főként csak epizódok címei és kisebb-nagyobb leírásai még meg nem jelent magazinokból/TV újságokból. Szóval ha az infó "ki is van szivárogva", akkor az nem Toei részéről, így sok közük nem igen van hozzá (persze bele lehet menni mindenféle összeesküvés elméletbe, ki mire pocsékolja az idejét nem az én dolgom). Ha hype-ot is idéz elő a spoiler, akkor is csak annyit, amennyit amúgy is idézne/idéz majd, amikor az iromány hivatalosan is megjelenik.
Off
Áhh baszki,látom egyértelműbben keltett volna kiírnom.
Nem írtam szerintem semmi butaságot én is tisztában vagyok azzal hogy szivárogtatás ilyen nem létezik, ki keltett volna bővebben fejtenem,de az már erősen off lett volna.
Tisztában vagyok azzal,hogy minden mögött a pénz áll,írok egy példát.
Példának nagyon jó a kotaku.
Vegyük az Assassin's creed syndicate-t volt is nem egy cikk a neten ,hogy kikerült és "kiszivárogtattak" jó néhány materialt még az E3 előtt.
Azért írtam azt hogy bődületes hülyeség az egész,az hogy valaki elhiszi hogy ezt képes egy ember megtenni csak úgy minden következmény nélkül.
Általánosságban írtam a hazugsággyárt,mert vannak emberek akik nem látják a fától az erdőt,hogy ezért pl Ubisoft szemrebbenés nélkül fizetett a nagyobb hype érdekében. -.-
Sajnos ez lett a tendencia mindenhol.
Ugyanez vonatkozik majdnem minden iparágra,azért írtam azt,hogy itt van néhány kép hivatalosan a készítőktől,erre lehet számítani,ez lesz majd,jobb lett volna ez az eljárás mintha azt adnák be hogy valaki kiszivárogtatott néhány infót.
Ezért undorító ez a marketing.Amihez minden nagyobb digitális médium hozzájárul és áldást adja.
Dolgoztam már kisebb cégnél is ahol minden anyag hétpecsétes titok,egy kibaszott képet nem tudna az illető felrakni a netre anélkül,hogy tudná a vezetőség,hogy ki mikor ,hol mit csinált a munkagépen.
Ilyen nálunk elő sem fordul egy dolgozót pillanatok alatt lekapcsolnak és megy a börtönbe.
Egy röpke pillanatra elhittem,hogy vannak emberek akinek lejön a lényeg és tudnak a sorok között is "olvasni".
Sajnálom,ha ez nem jött le nektek az előzőből.
Én úgy gondolom ,hogy nem szoktam vitát generálni,de minden csak felfogás kérdése.
laszlo222
Elhiszem,hogy amit állítasz az teljesen így van. Fociban van pénz dögivel.
KingBradley től idézve:
A mai világban,szivárogtatni, titkokkal kereskedni, szerinted teljesen idegen?
Hát én nem is mondtam, hogy az író részéről van szivárogtatás, ha van. Inkább valószínű magától a csatornától meg a készítő munkatársaktól. De éppen ezért írtam, hogy van olyan hogy ellenőrzött szivárogtatás, amit direkt csinálnak és hagyják is hogy kimenjen reklám célokra. Amúgy pont ezek a címek esetleges képek az ellenőrzött spoillerek. Pont erre vannak kitalálva.
De az is teljesen igaz hogy a mai világban már minden ki tud szivárogni, meg ha nem is azt majd a rajongók kitalálják, spekulálnak vele. Ezért is van olyan sok fan rajongói kép amiről nem tudjuk melyik lehet valódi vagy egyáltalán valamelyik az lenne-e vagy csak kiszivárgott infóból készült fan képek.
Én személy szerint örülnék annak,hogyha ezek a karakterek mennének a tornára. Sokkal jobban érdekel az ő harcuk (már amennyiben pl Krillin nem poén karakterként lesz ott,akit egy ütéssel kiütnek). Az egész szériában szvsz az egyik legjobb küzdelem a Kid Goku vs Kid Krillin volt. Ezek a karakterek persze már nem rúgnak labdába, de ez nem jelenti azt,hogy ne lehetne az ő erőszintjükhöz közeli ellenfél is a többi univerzumból, és valami taktikus, nosztalgikus küzdelmet csinálni nekik.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy lesz-e átemelve valamilyen elem a DB Multiverse-ből.
Azt pedig ne felejtsük el,hogy Krillin és Tien erősebb mint a harcra született Saiya-jin faj 99%-a.
Ugrás a fórumra: |