Tehát, ha egyedül játszom csak oylan csapat ellen mehetek, ahol egyedül vannak az ellenben is?
Vagy a flexben mehet fullos premade ellen is random csapattal?
League of Legends(PC)
Egyenlőre én is hanyagolom a játékot. Túl sok a színvonaltalan meccs. A commumity időről időre egyre csak hulladékabb. Nem éri meg a belefektetett energiát. Majd ha rámjön az ultimate tryhardolás megint beüzemelem.
Mi múltkor 3an 3v3an flexeltünk és többször is solo/duo játékosokat kaptunk enemyként.
Én meg pont most akarom nyomni, amíg valszeg dia alja nincs tele boosteddel, és remélhetőleg túl tudok rajta verekedni, mert ha beragadok egy két hónapra utána megint cancer lesz xd
Hiei írta:
Milyen az a flex ranked? Még nem mentem és fingom sincs.
Idén te döntöd el, hogy melyik rangsorolt várólistát szeretnéd meghódítani az Idézők szurdokában: az Egyéni/párost vagy Rugalmast.
Hiei írta:
5 win 5 lose lett a vége és bronze 2 ez valami vicc? Tehát ha ynerek ötöt az nem elég a silverhez?XD Ez a rito egy vicc.
Szerintem szinte semmit nem számít a besoroló. Dia 5-ből plat 4-be dobott 6/4-vel.
Kb úgy képzelem el, hogy 5-5-nél ledob egy picit lentébb mint ahol voltál, de 10-0 meg 0-10 között is csak 2-3 liga különbség lehet, szóval nincs nagy jelentősége.
10-0-ba se valószínű hogy visszadobna oda ahol voltál, különben a boostedek csak lejátszatnának 10 meccset valakivel azt ott lennének megint xd Úgyis hamar visszakerül mindenki oda amit megérdemel
8kör és csak 2lose.2divizóval előrébb mentem .Kezdem unni a Yasuokat.Majd a nerf után csökken a létszáma.
Soron kívüli frissítések:
http://eune.leagu...ch-updates
Ott körül mint teemo. Bár nem mindig érzem hasznosnak, sokszor a 6-7. meccs után már csak olyan 80-90%os koncentrációt érzek magamon, amivel fejlődni már annyiran em lehet szerintem. Ilyenkor már csak a winstreak vagy a tilt visz .
Kipróbáltam a colossus shent, eléggé bejött. Ha ügyesen használod, poppyhoz hasonló folyamatos shieldek tudnak jönni a passzívval, elég ölhetetlen xd
Ugrás a fórumra: |