Szerintem Eileen terhes volt már és Belserion sárkánymagja összeforrt Erzával, ezért, hogy ne váljon sárkánnyá és a magzatot is mentse, császármetszést hajtott végre. Ezt tudom elképzelni. Tetszik az utalás, hogy néhány sárkány nem akart harcolni, szerintem Igneelékre gondolt
Szerintem Eileen terhes volt már és Belserion sárkánymagja összeforrt Erzával, ezért, hogy ne váljon sárkánnyá és a magzatot is mentse, császármetszést hajtott végre. Ezt tudom elképzelni. Tetszik az utalás, hogy néhány sárkány nem akart harcolni, szerintem Igneelékre gondolt
Valszeg így volt. Irene-nek van egy heg a hasán, csak azt furcsállom, hogy túlságosan oldalt van, általában nem ott szoktak lenni a babák. Szerintem fordított az eset, Erzát hagyta magában, és a sárkánymagot meg kivette magából, vagy egyszerre a kettőt vette ki, ki tudja.
Ááh, ez az időugrásos cucc nagyon bekavar nekem a képbe, lehetetlen fejben tartani. xD
Szerkesztette: ZO - 2016.12.12. 15:41
Erza x765-ben született (cirka 12 évvel a kapu kinyílása előtt), Eileen sárkánnyá válása meg még 400 évvel korábbi fejlemény kell, hogy legyen, elvégre Igneel-ék azért egyesültek a sárkányölőikkel, hogy megakadályozzák a sárkánnyá válásukat, és ez még a kapun való áthaladás előtt volt/vagy közvetlenül utánna, de a lényeg, hogy már tudniuk kellett erről a mellékhatásról. Mindez két dolgot jelent:
Először is azt, hogy Eileen leélte a közbenső 400 évet és nem ment át a kapun, vagyis van még egy "hegylakónk".
Másodszor pedig azt, hogy Erza születésének és a magnak semmi köze nincs egymáshoz.
Igy kell lennie, mert minden más eset hatalmas logikai hibákhoz vezet.
Jon írta:
Aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle: komolyanvehetetlen hülyeség, vagy esetleg valami értelmes, átlagos FT szál. (Arra, hogy valami király legyen, már nem látok esélyt. Kár. Aztán persze cáfoljon rám, én örülnék neki a legjobban, de nehezen tudom elképzelni. )
Oké emberek, én el tudom ismerni, ha idióta voltam. Nos, az voltam Rám cáfolt, nem is akárhogy. Még mindig nagyon butának és félrevezetőnek tartom a múlt fejezet végi cliffhangert, de...
Rég volt már egy ilyen érdekes, műdráma nélküli és mégis izgalmas és fontos fejezet ebben a háborúban. Nagyon jó kis sztorit épített fel, és figyelt az apróságokra is- pl. megmagyarázta, hogy miért betegek az utazástól a sárkányölők
Meg eleve, baromi jó kis sztori ez. Végre meg tudtuk, mégis mi fán termett a sárkánykirály ünnepe, és nagyon örülök neki, hogy ilyen irányba mentünk el. Király volt látni, ahogy a sárkányok és az emberek együtt éltek, és ahogy ez szépen lassan felborult, Eileen érthető és átérezhető volt ebben a fejezetben (mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy abból a nőből hogy lett ilyen, mint amilyen most), ez a Belserion is menő volt, meg eleve, az ötlet, hogy Eileen áll a dolgok mögött, így ebben a formában nagyon tetszik.
De sokan félreértették, angol oldalakon is: a dragon seed az nem azt jelenti szerintem, hogy ő most egy sárkánytól lett terhes Legalábbis nagyon remélem. Hanem egyszerűen az a sejt, ami sárkánnyá változtatja a sárkányölőket.
Erza pedig szintén mindettől független.
Szerk. Csibe- látom megelőztél, de igen, ez szerintem is nyilvánvaló
Kíváncsi vagyok, hogy jön be a képbe Acnologia, meg remélem azért Igneelékre is lesz valami utalás (mert azok nem ők voltak, akik megtagadták a harcot a nyugati sárkányok ellen). Meg persze most már Erza múltja is baromira érdekel Ilyen is rég volt. A vége is, szerintem ilyen egy okos cliffhanger, nem olyan, mint a múltkori, durr bele nagy infó.
Szóval megkövetem magam, sajnálom Mashima, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen logikus és egyszerű, nem túlhypeolt, de éppen ezért nagyon király sztorit fogsz adni az egész mögé Az is milyen szép, ahogy egyszerre vonul a két végső szál: Zeref-END és a Sárkánykirályünnepe-Acnologia, és nem egymás után, mondván letudtuk Zerefet, jöjjön Acno, hiszen így is kell kinéznie, a dolgok összefüggnek és nem lineárisan követik egymást.
Ezt azért most összehozta, el kell ismerni. Ez most szerintem 10/10 volt.
Na látod Jon! Soha nem szaba delőre ítélkezni De beismered ez jó dolog. Engem is nagyon érdekel hogy akkor most Erza Natsuékkal mehetett-e, de azt se tudom hogyan mivel ez még előttük játszódik jó pár évvel valószínűleg és már msot terhes Erzával Irene...érdekes. Viszont jegyzezétek emg amit msot mondok 2 hétig nem lesz fejezet az év utolsója pedig oylan címmel rendlekezik ami Irene szájából volt hallható, DE 100%ig biztos vagyok benne h Mashi trollkodni fog és lesz Natsuba egy belső E.N.D mint a Naruto-ba amikor tnautla irányítani a rókát és ő fogja ezt mondani.
Gondolom akkor Acno azért nem érezte Eileen-en a sárkányszagot (vagyis inkább azt, hogy sárkányölő), mert a magot azt kivágta/kiszedte magából, hogy meggátolja a további problémákat.
Az egyetlen dolog, ami érdekel, hogy akkor most Eileen ~400 éves, vagy kapuzott-e még nem lett megválaszolva, a fejezet maradék része meg nem fogott meg annyira.
A kövi fejezet címe alapján Jean Grey végre rátalál az elzárt Főnix erőre? Engem már kifejezetten untatnak Natsu paneljei, szóval ideje lenne haladnia ténylegesen is.
P.S: A csaj arcán megmaradhatott volna az a pikkelyes rész, az jól nézett ki.
(Acno pedig közben a tengerparton heverészik egy koktéllal a kezében és várja, hogy címlapra kerüljön.)
De tényleg Acno-ra nagyon kíváncsi leszek hogy mégis hova a fenébe került. Elvileg óceánba dehát akkor repülve ide kéne érjen már lassan... Gondolom END feléled, Irene vagy nakama lesz(remélem nem) vagy valahogy legyőzik (remélem nem ) és akkor áttérünk Augustra lehet még őt is lerendezik és cska utána jön az Acno END Zeref Threesome
De ha nem akarod, hogy haver legyen, se azt, hogy legyőzzék, akkor mit csináljanak vele? Nyilván nem fog csak úgy elsétálni a naplementében.
Na, hogy Augustot ki tudja legyőzni, az is jó kérdés. Remélem nem Gildartz, illetve ha ő, akkor nem egyedül. (amire nagy a valószínűség szerencsére)
Acno szárnya defektet kapott,várja a sárkánymentést.
Nem is rossz ötlet Nem akarom h hirtelen jó legyen de csípem annyira hogy ne is öljék meg. Laxussal sétáljon el a naplementébe pl August, ha egyáltalán tényleg ki fog kapni csak Acno-t tudom elképzelni, hogy legyőzze, viszont egy Gildarts/Laxus/Jellal trió ellen nagyon de nagyon megnézném.Úgy zárult a 'haruck Jellallal hogy elvileg még talpra áll
Acno-t majd a fia, Gajeel fogja megmenteni
Laxusnak már ott van Mira.
A trió jó elgondolás, ha az OS többi tagja is talpra áll -legalább egy rövid időre- már talán van némi esélyük.
Acno már lecsapott egy spriggant, szerintem ő nem fog többet, de sose tudni. Lehet beletrollkodik Erza és Eileen harcába. Daddy is back... aaaaand DOUBLEKILL!!!! Na jó, nyilván nem fog beleavatkozni, de azért érdekes lenne.
Jon írta:
Szerk. Csibe- látom megelőztél, de igen, ez szerintem is nyilvánvaló
Ennyi.
Am reagálva az előttem szólókra:
Van egy olyan érzésem, hogy Eileen nemezise inkább E.N.D. lesz, bár kívánom, hogy ne így legyen, de sanszos, hogy így lesz...
Egyébként, ha nem is fog megtérni valamilyen szinten meg kell majd változnia, mert csak ő tudja Fiorét az eredeti állapotába visszaállítani, persze kérdés, hogy ez lehetséges e egyáltalán...
Szeretem is azt a párosítást, de ki mondta hogy csak 1 nővel kell lennie Laxusnak? Acno-nak meg Irene-nek mégegyszer muszáj találkozniuk... attól félek hogy már Irene a slayerek odlalán fog ahrcolni ellene :/ Acno úgyis oylan jó a oneshotokba..
Csibe: Szerintem a halálával is visszaállna...de ne haljon meg MÉG ne! kifejtenéd ezt a nemezises dolgot kérlek? Nem tudok rájönni mire gondolsz
Csibe írta:
Egyébként, ha nem is fog megtérni valamilyen szinten meg kell majd változnia, mert csak ő tudja Fiorét az eredeti állapotába visszaállítani, persze kérdés, hogy ez lehetséges e egyáltalán...
Ha legyőzik akkor nem kell megtérnie. Amikor kiütnek valakit a varázslatai megszűnnek szóval lehetséges hogy Fiore majd vissza tér a régi formájába.