Sziasztok! A magyar felíratos változat mikor várható? Szép estét!
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Tensa97 írta:
Hát a priew-ben Goku ha jól látom megmurdel!
Ez az arc sztem Gohan felemelkedéséről fog szólni úgy is elhanyagolták a karakterét kell neki is valami power-up hogy megbosszulja apuci halálát!
Bár mondjuk Vegeta is pipa lesz mivel mindig azt hangoztatta, hogy csak ő ölheti meg Kakarottot...
Várom már a kövi részt!
Zuri írta:
Egyébként nem vág éppen témába, de valaki tudja, hogy mit jelent Goku ruháján a jel? Ugye először Zseniális teknős jele volt rajta aztán pedig Kaio jele. Most Wish jele van rajta?
Biztos, hogy egy ideig jegelni fogják a feltámasztást, hisz nemrég használták a gömböket. A super gömböket meg azért nem egyszerű összegyűjteni, Vadosnak se volt olyan könnyű mozgatni őket.
Mivel a Dragon Ballban sose volt még olyan, hogy valami ellenség ellen hajtóvadászatot indítsanak, szerintem is Gohan csak edzeni kezd Hit ellen, hogy a nagy tornán "bosszút" álljon, ez a pár filler rész talán erről fog szólni. Jobb is ha Goku halott lesz a torna alatt, tulajdonképpen a Kaiokennel ő a legerősebb a 7es univerzumban, a többieknek is kell szerep és ez így tökéletes lehetőség lesz.
Kár, hogy Gokut ennyivel leírják, elég sokat fejlődött a torna óta...
Remélem Hit ereje is jóval megnőtt, azért ment neki ilyen könnyedén a dolog....
Bár én Toriyamáéktól azt is kinézem, hogy Hitnek volt egy olyan technikája, amitől pár percre megállt Goku szíve, amivel mondhatni megölte Gokut, de igazából mégse.
Kicsit erőltetett lenne Goku halálát harmadszorra is ellőni.
Ha Hitnek ilyen brutális technikái vannak, akkor kíváncsi volnék mire menne velük Beerus ellen. Örülnék annak, hogyha megölné, de megjelenik Whis és Beerus. Visszaforgatják az időt, majd Beerus nekitámad Hitnek. Megölni nem fogja, mert jó karrakter Hit, de kíváncsi volnék mire menne vele.
Jó volna visszaállítani Beerus tekintélyét, mert a Zeno és Vegetto sztorival sokunkban megkérdőjeleződött az ereje. Ez a rövid Hit sztori tökéletes lenne arra, hogy bebizonyítsa, még mindig toronymagasan Gokuék előtt van. Hogy teheti ezt meg? Például legyőzi Hit gyorsaságát és 2-3 mozdulattal tehetetlenné teszi.
laszlo222
Beerus nak és Wish nek nem érdeke és nem célja bárkit is megmenteni, vagy megvédeni a Föld ön.
Nem hiszem, hogy bármi is lesz, majd ők hozzák helyre a dolgokat.
Ezt az utóbbi részekben is hangsúlyozták!
Az, hogy Frieza esetében, Wish vissza pörgette az időt, csak is a Föld és a finomságainak volt köszönhető.
+ mondhatni, kivétel erősíti a szabályt.
Na ezen a részen aztán lehetett röhögni az biztos! De érdekes módon tényleg nem erről a részről megy a vita hanem a következőről.
Én valahogy kizártnak tartom, hogy Goku tényleg meghaljon. Pláne hogy ez még szerintem bőven a húzó "filler" részekhez tartozik. Ha lesz is az is csak megjátszás szinten lesz! Hittel is már jó a kapcsolata nem hinném hogy tényleg megölné, max a megbízója kedvéért eljátszaná derüljön ki ki is az valójában. Ha meg is halna az is csak pár percig tartana valami álhalál féleség miatt.
Max ez is olyan lenne mint egy főpróba Hitt megmutatja mire képes Goku ellen ha igazi gyilkos technikát vet be. Összevetés képen még a nagy torna előtt.
Hát Én is remélem, hogy nem hal meg... Nem tudom milyen gyilkos technikája lehet neki... Mondjuk a sebességgel ölhet. Ha goku nem KioKenben tolja akkor Hit simán gyorsabb nála és átdöfheti.
Igazából lén is remélem, hogy nem hal meg, nem is azért mert ő Goku és jaj milyen lenne nélküle a sorozat, hanem, mert elégszer előtték már a halálát és a vissza hozását. Uncsi lenne, ha megint ez lenne... Bár sajnos számos ponton húztak elő már ilyen dolgokat
Hit bérgyilkosként simán kinyírja Gokut. Ha belegondolunk Goku alap formában van általában, hit gyorsan elkapja az időugrással és vége is van. Tényleg kissé elcsépelt lenne Goku halála, de sztem nem fog meghalni különben nem mutatták volna az előzetesben. Én arra lennék kiváncsi ki bérelte fel Hitet
Ugrás a fórumra: |