Pedig én pont ezt tartom a leírtak közül a legvalószínűbbnek.
És még egyszer: miért kéne sokat várni a következő részre?
One Piece manga
Jon írta:
[..]
(most jöjjön valaki azzal, hogy gyenge kardforgató...és még csak meg sem izzadt)
Jon írta:
Pedig én pont ezt tartom a leírtak közül a legvalószínűbbnek.
És még egyszer: miért kéne sokat várni a következő részre?
Egyébként azt elismerem, főleg, hogy most elolvastam magyarul is a legutóbbi fejezetet, hogy Sanji egy kretén barom lett. És hogy ez egyre inkább idegesítő.
Csak én azt gondolom, meg azt remélem, hogy Oda ezt direkt csinálja, és célja van ezzel, mert reálisan nézve... azért Sanji most már tényleg eléggé szembe ment mindennel, amit eddig képviselt, meg legfőképpen magával a csapattal.
Ettől függetlenül a szál (szerintem) zseniális, de ja, ezt el kell ismerni.
Már úgy olvasom a mangát, hogy mikor Sanji szerepel egyszerűen nem foglalkozom vele. Elolvasom azt mintha megse történt volna. Túlságosan rombolja az arcot. Nekem is iszoynatosan tetszik Mama csapata meg a sziget és a történettel is meg vagyok békélve Sanjis dolgokat leszámítva.
Jimbe jegelését viszont nem tudom mire vélni. Azért azt hittem sokkal több szerepe lesz ennél.
Szerintem Sanji azért kapott most ekkora kretén szerepet, mert a végén bizonyos dolog hatására(legyen az egy infó ami a fülébe jut, vagy egy esemény aminek szemtanúja stb.) átkattan a fejében valami, és akkor minden mindegy lesz. Az lesz az a pillanat, amikor ízekre szedi a fatert meg a tesókat. Tipikus eset lenne, játszom a nagy áldozatot, közben a többiek gürcölnek értem és miattam, aztán mikor észhez kapok, akkor vezekelhetek a saját hülyeségem miatt. Talán egyfajta jellemfejlődés lesz ez neki, és megmutatja az erejét is. Valami ilyesmiben reménykedem.
Hát érdekes rész volt, csattanóval a végén. Ötletem sincs ki akart volna ártani Reiju-nak, ő tipikusan az a karakter aki sem nem jó, se nem rossz, olyan semleges...
Brook-t viszont féltem, vajon menekülőre fogja, vagy Big Mom elkapja?
Kíváncsian várom a kövi részt.
Sanji írta:
Szerintem Sanji azért kapott most ekkora kretén szerepet, mert a végén bizonyos dolog hatására(legyen az egy infó ami a fülébe jut, vagy egy esemény aminek szemtanúja stb.) átkattan a fejében valami, és akkor minden mindegy lesz. Az lesz az a pillanat, amikor ízekre szedi a fatert meg a tesókat. Tipikus eset lenne, játszom a nagy áldozatot, közben a többiek gürcölnek értem és miattam, aztán mikor észhez kapok, akkor vezekelhetek a saját hülyeségem miatt. Talán egyfajta jellemfejlődés lesz ez neki, és megmutatja az erejét is. Valami ilyesmiben reménykedem.
Az úgy sem fog bekövetkezni még itt, te is tudod.
Egyébként nem alaptalan, belegondolva, lehet, hogy én is csak egy sóhajjal reagálnék már Sanji észheztéréséhez. Talán az volt a fordulópont, amikor Luffy kiabált neki, hogy nélküle nem lehet kalózkirály, ő meg azután, hogy kisírta magát, nem kezdett el csinálni valamit a palotában, legalább tervezni valamit, hanem még kreténebb lett. Az volt az első Sanji pillanat, amin már én is megrökönyödtem, és nem tudtam megérteni... mert egészen addig szerintem az egész nagyon emberi és érthető volt.
De azért meglátjuk, ki tudja. Még mindig inkább ezt a Sanjit nézem, mint az előző szálban Rebeccát
Még így is összehasonlíthatatlan ez a szál az összes többi szállal az Újvilágban (minőségben).
A fejezethez nem tudok sok mindent hozzáfűzni.
Volt néhány dolog ami tetszett például Brülé úgy néz ki, mint egy vasorrú bába és most kb Chopperék megfőzték. Bele lehet képzelni egy kis Jancsi és Juliska párhuzamot csak ott megsütötték.
Brook szála kifejezetten tetszik. Először is nagyon élvezetes látni, ahogy Brook könnyedén bánik el az ilyen közepes erősségű ellenfelekkel. Másrészt Big Mommal szemben kíváncsi vagyok mit tehet. Vajon Big Mom a "Lélekkirály" lelkét is képes lenne megbuherálni? Brook jobb ha vigyáz nehogy olyan csapdába essen amiből egyáltalán nincs kiút.
Sanji szála ezek szerint csak számomra újszerű és élvezetes. Természetesen még mindig igazatok van, hogy Sanji viselkedése nem helyénvaló. Ettől függetlenül nem ez a lényeg. Ez a szál minden bizonnyal megint csak a csapat összetartozását fogja erősíteni amire a Szalmakalaposoknak a legnagyobb szükségük van most. Gondoljatok bele az egyéni képességeiket felfejlesztették a 2 éves időugrás alatt, tehát egyénileg már erősek. Viszont csapatként még mindig van hova fejlődniük. Ha Luffy akar lenni a Kalózkirály olyan összeszokott csapatra van szüksége, akik már minden kis mozzanatból, pillantásból megértik egymást és a lehető legteljesebben megbíznak egymásban. Lásd pl Shanks és csapata.
Félreértés ne essék én is szeretem egyenként a szereplőket, de én úgy tekintek a Szalmakalapos Kalózcsapatra, mint a One Piece igazi főszereplőjére. Bár a végén Luffy fogja viselni a Kalózkirály címet, de ott lesznek mellette a társai akik nélkül ezt soha nem érhetné el.
hgabi írta:
Brook szála kifejezetten tetszik. Először is nagyon élvezetes látni, ahogy Brook könnyedén bánik el az ilyen közepes erősségű ellenfelekkel. Másrészt Big Mommal szemben kíváncsi vagyok mit tehet. Vajon Big Mom a "Lélekkirály" lelkét is képes lenne megbuherálni? Brook jobb ha vigyáz nehogy olyan csapdába essen amiből egyáltalán nincs kiút.
Ugrás a fórumra: |