Te a saját haderődet csökkentenéd mert az egyik kikapott egy erősebb embertől,főleg hogy abból a tisztből csak 4-en vannak?
Gondolom azért mindig vannak kisebb-nagyobb csaták a Yonkokkal, Tengerészettel és a vereséget szenvedett egységeket "kirúgná" hamar elfogyna a haderő.
Inkább az lehetett , hogy meghalt vagy valami súlyos egészségkárosodást szenvedett.
Cracker már nem fog visszatérni ebben az arcban. Legalábbis nagyon remélem.
És a Mamának véleményem szerint nem hitből, hanem érdekből fogadtak esküt olyan sokan Azért ne hasonlítsuk össze egy Fehérbajusszal, vagy éppen Luffyval.
Alig várom, hogy Luffy szétrúgja a seggét. Ha lesz ilyen, de remélem lesz. Biztosan nem most, de majd remélem lesz.
Hiei- a negyedik szerintem is meghallhatott. De azt legalábbis kétlem, hogy csak úgy kirúgna egy ilyen erősségű tisztet, ez hatalmas érvágás még egy Yonkounak is.
Lehet,hogy Cracker nagyot kapott. De azért ő se marad le Luffytól. Idő kérdése és visszatér. Kivéve,ha tényleg nem bírja a fájdalmat. Akkor kis időre nem fog szerepelni. Majd kiderül.
Érdekből?Hát 1-2ember talán,de az összes többi hűséges az anyukhoz. Szerintem nyugodtan össze lehetne hasonlítani Whietbeardhez.
Bonyolódnak ám rendesen a dolgok. De Bropperék így már talán képesek lesznek megoldani egy jó párat belőlük.
A vége viszont érdekes lett.
Amúgy ebben az évben hány fejezet lesz még, tudja valaki?
Amennyire rövidnek tűnt az előző fejezet annyira tartalmas volt ez a mostani. Nagyon tetszik az egész. Ez a Riju jelenet a végén kicsit a Namis Thriller Barkos jelenetre emlékeztetett, csak ez badass volt. Choppernek és Carrotnak jár a keksz, Brokk meg mindjárt bepisil. Ja várjunk nem is képes rá YOHOHOHOHOHOHO. Persze egy Yonkotól mindenki befosna. Sajnálom hogy Smoothie így kikerül az akcióból. A Baron Tamago és Pedro közötti küzdelem me majd egyéb nyalánkságokat tár fel nekünk Big Mom hatalmából. Nemtom nekem nagyon tetszik ez a szál.
Hiei írta:
Kár, hogy jó sokat kell várni majd a kövi részre
Miért? Nem írták, hogy elmarad...
Minden héten arról pofázok, hogy ez milyen zseniális szál, és ez a fejezet is nagyon jó volt, de azért engem nem tudott úgy felcsigázni, mint az előző...5-6.
Chopper és Carrott okos volt, kíváncsi vagyok, hogy hova fognak kilyukadni, de jelenleg ők a kulcs... igazából mindenhez
Brook menő volt (most jöjjön valaki azzal, hogy gyenge kardforgató...és még csak meg sem izzadt), Pedro szála meg nagyon-nagyon érdekes. Nagyon várom a harcát Tamagoval, főleg, hogy ilyen előzménye van a párosuknak. Durva ez a -50 év... de szerintem valahogy vissza fogják ezeket szerezni, már ha lehetséges ilyen, persze. De kétlem, hogy meghalna, csupán ennyiért egy olyan karakter, aki most hirtelen így rivaldafényt kapott, és közel került a csapathoz.
Reiju meg ki tudja miért van így Ennyiből még találgatni sem érdemes. Valamin mesterkedik gondolom a háttérben, Sanji érdekében.
Még annyit, hogy szerintem egyáltalán nem probléma, hogy Smoothie kikerült a képből. Itt még tényleg egyértelműen nem a Luffy vs Big Momra van kihegyezve a dolog, de gondolom, hogy majd valamikor eljön ez is, úgyhogy még nincs itt az ideje annak, hogy minden főtiszt megmutassa a teljes tudását.
Reijuval kb Pudding, Jimbe, Pekoms és esetleg CC, aki összetűzésbe kerülhet. Ebből CC-t teljesen kizárnám zúzódások vannak rajta és vágás is maximum a ruha alatt lehet. Pekoms miért kötne bele? Maradt Jimbe és Pudding ki más támadta volna meg?
Jimbe is inkább támadta volna meg valamelyik srácot. Azt is nehéz elképzelnem, hogy Reiju segíteni akart Sanjinak és Mama emberei leleplezték.