Gara ugyan annyi idős mit Narutó!
Narutó 12 éves mikor megölik Gara apját a csontos fickó Orochimaru embere! Narutó 15 éves mikor visszatér a Shipudenben. Csak úgy kérdeném én nem lett volna Kazakage senki sem azalatt a 3 év alatt?
Dragon Ball örök és példa a jővő nemzedéknek! Az volt és az is lesz! Örök klasszis! Ezért is merített Kishimotó is belőle!
Ha tippelnem kéne azelőtt nevezték ki Gaarat mielőtt Naruto visszatért volna. 14 évesen. De ez nem nagy meglepetés, hisz ott van Yagura példája.
Volt egy ilyen filler rész amiben elkötelezett, és a naplementében magyaráz Kankuronak, hogy miért akar Kazekage lenni. Kankuro pedig azt magyarázza, hogy "esélytelen, hogy Kage lesz belőled tesa... egy bijuu van benned, s ezért senki nem fog benned megbízni mivel félnek tőled.)
Nem arra gondoltam. Ahogy Te érted úgy igazad van.
De ahogy készítő(k) az kicsit sem. Sem történet vezetés, sem pedig részletek szemszögéből nem logikus, amit csináltak és csinálnak. Gondolok itt a mostani fillerre a mikor már vége a mangának. És nem utolsó sorban az erőkre és azok használatára. Példának okáért ott van a szálka a szememben. Gudoudamák, Sharingan=genjutsuk, Naruto bijuu ereje és kicsit belemerülve még simán tudnék egy tucatnyi full logikus érvel előállni!
Szerintem szereplőkről beszélünk! Gara is az nem!? Azért mondtam, mert a háború és a 3. halála utén azonnal ki akarták nevezni az 5.et nem? Logikus nem a tanács, hanem hogy nem Garát, hanem egy idősebb tapasztalt embert neveznek ki!
Amúgy ha már szereplők! Itt van az eggyik kedvencem Hinata! Szerintem ő fejlődött a legtöbbet főleg személyiségben! Rá pláne illik, hogy nem adta fel Narutót!
Én is szeretem Hinatát.
Bennem egy világ dőlt volna össze, ha nem lett volna NaruHina páros. Tekintve, hogy ez az első olyan meghatározó sorozat, amit gyermek korom óta követek.
Így is eléggé hadi lábon áll a sorozat a szememben, szal ez már nagyon kellett. Szívmelengető volt a The Last múví a holdas remetétől eltekintve.
Hát tényleg csalódás lett volna ha nem jönnek össze, de nekem már az is hogy csak külön a Last-ban jöttek össze nem pedig a mangában! A holdas meg tényleg az egyik legjobb jelenet, vagy mint amikor Narutó vall szerelmet Hinata meg csak bámul rajta!
Pláne mindíg ő volt ott Narutó mellet a legjelentősebb eseményeknél amikor már Narutó a feladás szélén volt!
Pl Neji előtti csata, Paines csata Na meg persze a háborúban Neji halálakor!
Csak narutó volt tényleg hülye hogy nem vette észre előbb Hinatát még azután sem hogy szerelmet vallott neki! Vajon akkor mit gondolt?
mac001 írta: De am már arra is kíváncsi vagyok, h végül Sakura hogy hálózta be Sasukét.
Tuti csak muszájból jöttek össze, hogy a SasuSaku-fanok ne rendezzenek több klimaxos hisztit... de nézz már rájuk, hát szerinted illenek egymáshoz? Szerintem rohadtul nem.
Apropó Sakura... titeket nem idegesít, hogy milyen akaratgyenge? Oké, van 1-2 jó pillanata a Shippben meg az 1. részben is, de amúgy köbö semmit nem csinál. Amikor kell szétver pár hegyet azt annyi. (Nem akarok itt férfigyűlölőnek tűnni, de én nem is igazán találkoztam olyan shounen mangával, ahol ne a férfi mentené meg mindig a nőket... minden csaj főszereplőt hősnőnek szánnak aztán soha nem lesz belőle semmi, csak nyivákolás meg sírás. ) Meg mikor meg akarta ölni Sasukét... mi tagadás, volt benne egy kis logika, de akkor se volt helyes szerintem. A sasoris harcnál is azt gondoltam, hogy "Na! Mégis ér valamit ez a szereplő!", aztán visszamentek Konohába és semmi nem változott. xdd Fáj, fáj, fáj ám...