dekzsolt írta:
Nem értem miért oltottátok le Rahkeidot. Az egy dolog hogy csapatmunka győzte le, de annyi féle módon counterezték a mágiáját, ami mindenki ellen hatott (a szexuális vágy térmágiája) kivéve Agusztra (biztos nagy játékos az öreg és nem tudott neki újat mutatni), gondolok itt Stingre, aki megette a nemi vágyas varázslatát (ami amúgy erősebbé tette) aztán a 2. ellen egyedül már semmire nem ment, az éhség vágyát se tudta volna sehogy máshogy legyőzni csak ha eszik valamit, ezt is csak sárkányölőként tehette, meg. Ezután is counterezte a fehér mágiájával Rahkeid kisebb támadásait, és az álom vágy ellen meg csak Rogue ereje mentette meg. Mondjatok olyan valakit aki képes lett volna még 2 emberrel legyőzni és nem Auguszt
Ez a csávó az egyetlen olyan valami ami reális eséllyel szált volna szembe Acknologiával, mivel láttuk, hogy egy kézlegyintéssel mit csinált Eileen ellen. Erőben Natsu van hozzá a legközelebb, amit láthattunk a céh védelmének közben amikor felütötte az embert az égbe, de az is semmi ahhoz képest, amit Acno képvisel. (talán Zeref ellen már hasonló erőt képviselt)
Zeref mint a történelem legnagyobb mágusa (biztos vagyok benne és elvárom, hogy Auguszttól erősebb legyen; ha nem nagyot fogok csalódni) nagyot alkotott valószínű END-el, és majd az lesz így az olyan ellenfele ami erőben veszi fel a versenyt Acknoval és nem úgy, ahogy Rahkeid tette volna, ami megjegyzem sokkal formabontóbb és ésszerűbb, mint az, hogy ketten szétrombolják Fiore maradékát
Lehet én emlékszem rosszul, de szerintem az sose hangzott el, hogy zeref lenne a valaha volt leghatalmasabb mágus. Varázspárbajban August ellen csak a halhatatlansága , illetve a használt mágia típusa miatt volna esélye, ahogy a hírneve is ezek miatt lett. Az öreg ismeri az összes varázslatot ami valaha létezett... lol
De. Pontosabban a legerősebb fekete mágus a Fairy tail világában. Nagyon szokszor hangzott el a manga elején.Több mint 400éves és sok mágiát ismer.Pl 3ősi Fairy mágiát,démon mágiát stbstb.
Augustról még kevesest tudunk,de ha egyedül és lazán legyőzte az egész crime sorcerer. Akkor nem tartom kizártnak,hogy erősebb Zerefnél.Hamarosan kiderül.