Így is fellehet fogni.
Chikara-s részben aránylag jó volt minden, főként a grafika. Abban a 6 részben beleadtak mindent, amit előtte kihagytak. A legrosszabb az, hogy pont egy fillerbe, és nem egy Juubis, vagy egy Szent Fás résznél, ahol a leginkább szükség lett volna arra, hogy frankón szemléltessék a dolgok hatalmasságát és azok mérhetetlen erejét.
Engem speciel lenyűgöznek az ilyenek. Ezért volt jó látni anno az Orochimaru ellen harcoló 4 farkú Kyuubit. Először láttam, brutális ereje volt, prímán meg is mutatták, és ami a legfaszább volt, hogy látszódott rajta, hogy akármilyen shinobi nem tud közbeavatkozni. (nem ám harcolni)
Sőt, még egy Sanninnak is visszavonulót kellett fújnia mert nem ment neki a sakk.
Erre Naruto megszerzi a Kyuubi erejét szemlélteti rögtök egy teleportáció szintű gyorsasággal és egy brutál ütéssel, ami kivérezteti Kisamét, és leveri vele a vakolatot, összeroppant egy 2 köbméteres nagyságú szikla tömböt, majd később kiderül, hogy arra nem elég, hogy leoperálja a maszkot Obito fejéről... OEMGÉ!!!
Hol van a gyorsaság? Hol van az erő?
A chakra palásttal nem kéne ugyanazt az erőt produkálni, mint Orochimaru ellen? Fél karral 10 hektárnyi erdő pusztításra gondolok.
Összespanolódik Kuramával szemléltetés képen bijuu forma nélkül fonákütéssel vissza küldi az 5 bijuu bombát. (Not Bad!)
Majd azután meg áll a tudomány. A demonstrációnak annyi. Úgy fut, mint egy huszadrangú Chuunin. Hol a gyorsaság? Kajak ezek szomorítanak el.
Elvárnám Narutotól harcban, hogy csak kis sárga villanásokat lássunk külső szemlélőként, mint az alábbi gifen.
Én ezt szerettem volna látni minden megmozdulásánál.
Aki egy megmozdulásával hegyeket dönt romba, aki a Rashomon kapukat a földbe gyalulja.
Mi a véleményetek? Túl drámázom az oké, de valljuk be ezek SAJNOS mind igazak.