Oh örülök neki, hogy Brook ilyen kis kreatív megoldást kapott. Jól összedolgozott Pedroval, aki egy harcos mink lévén meg is mutatta, hogy igencsak erős. Őszintén megmondva már szinte el is felejtettem milyen erősek a minkek, jó volt erre is emlékeztetni.
Sanjira eddig nem sok mindent mondtam, mert most folyamatos változáson megy keresztül a személyisége. A mostani mondjuk elég érdekes. Szerintem valóban megnyugodott, hogy jó döntést hozott, viszont ezt a döntést és a mostani fejezetben látható boldog arcát csak magára erőltette. Lesz ez még érdekesebb is.
Pudding nem hiszem, hogy gonosz lesz. Eddig semmi jelét nem adta sőt csak kedvesnek láttuk. Nem gondolom, hogy az ő karakterén már csavarna a sensei ilyet. Ráadásul kíváncsi vagyok most mit mondhatott Luffyéknak, de a reakciókból ítélve tényleg olyasmit, hogy beáldozza magát értük.
Hiei ötlete kifejezetten tetszik, hogy Sanji elveszi Puddingot saját akaratából. Ez Sanjinak is jót tenne karakterfejlődésbe. Igazából jó kis fordulat lenne, hogy az első számú nőcsábász állapodik meg elsőként a csapatból. Emellett egy személyes okból kifolyólag is tetszik nekem a gondolat. Én kifejezetten elvetem a SanjiXNami páros ötletét, ami ugye elég megalapozatlan mivel Oda sensei elmondása szerint nem lesznek párok kialakítva csapaton belül. Persze változnak a rajongói igények, változik az író elképzelése is szóval ez a kijelentés lehet már nem érvényes. Azonban ha Sanji megházasodna ez be is lenne biztosítva.
Illetve még egy gondolatfoszlány ehhez a témához. Én kifejezetten örülnék, ha Oda-sensei lenne olyan tökös író, hogy simán megcsinál egy szerelmi szálat vagy házasságot egy főbb karakternek ezzel is érzékeltetve, hogy ezek mind az élet természetes részét képezik. Bármennyire is szeretem a mangákat a jó részükben nincsen normális szerelmi szál csak az ahogy kerülgetik a forró kását aztán mikor lezárul a széria még a legvégére odahányják, hogy nah tessék azért összejöttek kemény 2 oldalon kersztül láthatjátok is őket együtt.