Ha jó a Csapatmunka viszonylag könnyen megállítható karakter. Főleg akkor, ha a Teamkompotokban van CC, vagy valami ami fájni tud a Tücsöknek. Különösen a Tf-ban. Volt, hogy bár önállóan viszonylag könnyedén szereztem gyilkosságot, de az Ellenséges csapat úgy nézett ki hogy Malphite, Orianna, Gragas Xin... mondanom se kell, hogy a gyönyörű kezdésem vége mi lett.
Én például most azon lepődtem meg amúgy, hogy a Tegnapi meccsemen egy Enemy Nocturne carryzett, de valami brutálisan (mondjuk én nagyon szerettem vele tolni). Oké, igazából megint az volt a felállás, hogy nem volt kill az enyémen kívül sem pedig olyan önálló gyilkosság kb. amibe ne segédkeztem volna - szóval én legfeljebb csak nehezítettem az ellenfél dolgát no meg próbáltam előnyhöz juttatni a társakat. Azért elszomorító, hogy egy Jax ellen egy Kled & Darius kombó nem tud mit kezdeni.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.