Most akkor már az a fog hiány úgy marad Luffy-nál? Olyan kretén feje van így....
One Piece manga
amugy a bombát ki rakta a ládába? Caribou?
Kicsit tétova fejezet volt de remélhetőleg előkészíti a következőket és az már tele lesz akcióval.
Kicsit off: Nagyon imádtam ahogy riku ott sunyul az ablakban a borítón
Úgylátszik Luffy elakarja kerülni a harcot Big Mommal, de mégse. Egy fejezeten belül mond ellent magának. Nem nagyon látom hogy akarja ezt kihozni Oda.
A menekülésre most egy új út nyílt, véleményem szerint elfogják engedni Montdor egész könyvtárát. Amennyi könyv található ott, beszorozva a lapok számával és a különlegességek veszélyével ( kitudja hátha lapul itt vmi sea kinghez hasonló teremtmény) sztem még Big Mom legénységének is sok lenne kordában tartani őket.
Mivel mennem kell csak annyi, hogy abban a könyveben megint igen erős csapat gyűlt össze Luffynak.
Már tegnap olvastam a spoiler, de nem akartam beírni ide, hogy Lola már nem ment meg senkit itt.
Luffy még mindig mérhetetlen badass. Olyan jó érzés látni, hogy minden amit Sanji tesz ő szét baxxa félperc alatt
Áh, hát ez már megint milyen fejezet volt, te jó ég?
Én nem tudom, hogy mi van velem, hogy ennyire élvezem ezeket a fejezeteket, de nincs mit tenni.
Luffy, ahogy Hiei is mondja, mérhetetlenül badass, és gyakorlatilag most ki is mondta: le fogja verni Big Mom-t, de az még odébb van, most nem ez a feladat.
És akkor arról is annyit, hogy majd Lola lesz a kibúvójuk. És most már Big Mom az utolsó lehetőségét is elvágta annak, hogy valahogy szövetséges legyen majd és ne ellenfél.
Végre Chopperéket is láttuk, és egyúttal Brook is remélem, hogy valami nagyot fog villantani, és akkor egyszerre elszabadulhat a pokol hirtelen.
Tényleg, még mindig nem az esküvő napján vagyunk, igaz? Mert akkor még nem fordulhat fel minden a feje tetejére. A bombára is kíváncsi vagyok.
Mindenre kíváncsi vagyok igazából. Alig várom, hogy elszabaduljon a pokol, és lássam azt, hogy Mamáék kezéből kicsúszik az irányítást
A fejezet közben meg arra gondoltam, hogy Oda szerintem piszkosul élvezi minél groteszkebb módon lerajzolni az öregasszonyt, mert nagyon átjönnek azok a Mama-arcok, amiket vág beszéd közben
Egyébként a Germát elnézve... szerintem nem terveznek ők semmi különöset, "csak" azt akarják, amit mondanak.
És még valami. Mi lehet az óriásokkal, hogy a Mama így kiakadt rájuk? Elmentek tőle, vagy soha nem is akartak csatlakozni hozzá?
Szépen fel lett vezetve most minden szál. Innentől remélhetőleg kezdetét veszi az ellentámadás.
Chopperék az elején kicsit nevetségesek voltak, szerencsére úgy látszik most ő is kezdi megemberelni magát.
Már most kibukott, hogy Mama és Germa viszonya egyáltalán nem lesz felhőtlen. Kellett felemlegetni az óriásokat. Amúgy meg nem értem miért volt a Germa úgy kiakadva azon, amit Big Mom csinál, ők se különbek egy fokkal sem. Luffy tényleg badass volt bár szerintem már nem kell meglepődnünk, hogy kb. azonnal szétcseszi, amit Sanji csinál.
Na és miért van megint olyan érzésem, mint Impel Downban? Ha minden igaz itt se kicsi lázadás lesz. Már előre látom, hogy Big Mom végül lemond az esküvőről és elengedi őket Sanjival még a teljes káosz előtt. Hú de várom már ahogy pofára fog esni a tea partin.
Egyedül Caesar nem szerepelt de elvileg neki is Luffyék közelében kell lennie, mert Perospero őrizte. A végén Brook megint menő volt, de azért nem rakom magasra a lécet.
http://naruto-kun...ece/845/17
Itt Puding maga mondja, hogy most találkoztak először ergo hazudott Luffyéknak. Bár ezt se egyértelmű teljesen.
Jimbe és CC meg annyira elvannak ásva, hogy már várom milyen troll belépőt kapnakxD
Hiei írta:
http://naruto-kun...ece/845/17
Itt Puding maga mondja, hogy most találkoztak először ergo hazudott Luffyéknak. Bár ezt se egyértelmű teljesen. Bár ezt se egyértelmű teljesen.
Jimbe és CC meg annyira elvannak ásva, hogy már várom milyen troll belépőt kapnakxD
Csibe írta:
Meg kéne nézni RAW-ban, hogy pontosan mit mond ott Pudding, mert én nem vagyok benne biztos, hogy helyesen fordították angolra, bár ki tudja.
Igen, tudjuk, Hiei, hogy ezt mondja, csak ez nem biztos, hogy szó szerint azt jelenti, hogy akkor találkoztak először, hanem csak "most"-mostanában, egy napja.
Ahogy egy új ismerősnek is mondhatom azt, hogy "még csak most ismertelek meg", de az lehetett már hetekkel ezelőtt is.
Előfordult már,hogy néha rosszul fordítanak vagy más nyelven némileg mást jelent az első találkozás vagy más szó.
Ha jól emlékszem,akkor az első találkozás elméletileg másképp mondják a Japánok,mint mi.Esetleg Oda baki vagy tényleg csapda Puddingtól.Egyelőre mind2 látok fantáziát.
Az új fejezett epic.Megvárom a fordítást és utána írok véleményt.(Köszöntem előre is)
Hát ja nem lehet mindent teljesen szó szerint lefordítani.Pl Shirohige is fehér arcszőrzetet jelent asszem mert japánban ezt nem különböztetik meg(legalábbis ezt olvastam ne kövezzetek meg ha nem ).Magyarul ez lett Fehérbajusz,angolul Whitebeard(Fehérszakáll). Hisz azért valljuk be a Fehér arcszőrzet vagy White facial hair nem valami elrettentő név
Huh nah ez a fejezet nagyon ütött bár lehet mert éppen a kedvenc zenéimet hallgattam olvasás közben.
Na Chopper remélem odateszi magát és Carrottal szétcsapják Brülééket.
Őszintén már nagyon meg sem lepődöm, hogy Big Mom-nak ilyen könyvei vannak. Az egész karakter mióta megjelent beteg és teljesen eszement légkört áraszt. Valahol megértem Sanji apját is, hogy a szeretett gyerekeit nem akarja hozzáadni ehhez a családhoz. Nem csoda, hogy az egyetlen semmire sem tartott fiát akarja felhasználni, kár hogy melléfogott és Sanji aki ér is valami a fiú gyerekei közül.
Huh ezt a teapartyt fel fogja dobni a kis tüzijáték. Biztos vagyok benne, hogy ez is Luffyék kezére fog játszani ha más nem a zűrzavar kialakításában.
Na ez engem is nagyon érdekelne, hogy Lolát kivel akarták összeházasítani. Big Mom nagyon mérges rá szóval tényleg elcseszhette a terveit. De mégis ki lehetett az a személy vagy milyen eszköze lehet amivel Big Mom legyőzhette volna a másik három Yonkut?
Luffy meg elképesztően komoly volt. Innen is látszik, hogy esély sem volt a szövetségre mivel Luffy mindig is tartotta magát az elképzeléséhez, hogy legyőzi az összes Yonkut. Annyira megnéznék már egyszer egy olyat, ahol Luffy A Király Akaratát használja pl egy ilyen beszélgetésnél. Tudom Big Mom tisztjeit nem ütötte volna ki egyszerűen csak jó lenne látni, hogy Luffy a puszta jelenlétével érzékelteti velük, hogy ő magasabb szinten van mint ők.
Brook meg a végén esküszöm egyik legmenőbb kép róla kb a mangában. Annyira jó látni mikor Oda emlékeztet minket, hogy a Szalmakalapos csapat összes tagja menő.
Ami pedig számomra még plusz érdekesség, hogy láthatjuk, hogy Big Mom is hajt még arra, hogy Kalózkirály legyen. Azért az eddig megismert Fehérbajusz és Shanks után ez eléggé új. Hiszen a Yonkuk eddig inkább úgy néztek ki, mint akik elérték a Kalózvilág csúcsát és nekik ez megfelel.
Azt nem értem hogy igaziból Big Momot se érdekli Pudding csak házasodjon meg Sanjival és Sanjit is ki nem állhatja a családja. Már nem azért de az miért zavarná bármelyik családot is haösszecuppanának meglenne az egyezség aztán meg mehetnének Luffyékkal. happy end túl egyszerű lenne
Mindenesetre Oda tudja hogy kell fenntartani a rajongói érdeklődését vagy épp visszahozni. elég néhány badass Luffy duma meg néhány kétes értelmű mondat
Off: Jon a hakis témára visszatérve Pekoms ütésénél is bakizott akkor Oda? sztem ennyiszer nem cseszi el és van vmi különbség a láthatatlan meg a fekete haki között.
Ugrás a fórumra: |