kicsit előrébb elég sok vita folyt azon, hogy vajon puding jó vagy rossz. Gondoltam én is megosztanám ezzel kapcsolatban a véleményemet, az elején én is azt gondoltam, hogy jó, de egy bizonyos oldal óta nagyon kétségessé vált számomra.
http://naruto-kun...iece/845/9
Ez az oldal nekem valahogy nagyon semmilyennek tűnt, se poén nincs benne, és a történetet se viszi előre, azt meg valahogy nehezen hiszem el, hogy Oda a kislányt akarta új szereplőként bemutatni (de lehet tévedek). Így ez az oldal számomra olyan semminek tűnt, még töltelek oldalnak se nevezném , az meg szerintem nem vall Odára. Az egyetlen ami eszembe jutott, hogy rejtett infónak szánta arról, hogy Big Mom azon gyerekei akik ott maradtak mind tömeggyilkos pszichopaták. Csak "nagyon" feltételezés szinten lehet ő is szokta olvasni a fejezetek kommentjeit hazai oldalakon és ott is voltak ilyen viták ezért gondolta, hogy elrejt egy ilyen utalást. De ez tényleg csak egy nagyon-nagyon feltételes ötlet viszont én eltudom képzelni róla, hogy meglépne egy ilyet.
Ami Sanjit illeti szerintem az utóbbi fejezetekben nagyon emberi volt, Oda jól ábrázolta, hogy ő nem egy vicces harci gép vagy szoknyapecér szakács hanem tényleg ember. A gyerekkora miatt tudat alatt túl becsüli a germát, sejti milyen erős is lehet B ig Mom. Szerintem Oda remekül ábrázolja mennyire kétségbe esett is Sanji, hogy minden apró szalmaszálba belekapaszkodik akármilyen logikátlan is. Tudja, hogy Luffy nem megy el, tudja, hogy a családja hazudik. Ez nem fontos. Reménykedik akármilyen kicsi is az esély mert úgy érzi nem tehet mást. Én ezekben a fejezetekben jobban megkedveltem Sanjit
+ csak kérdésként. Az új fejezetek olvasása közben más is úgy érzi, mintha Oda eddig ezt a szálat rajzolná a legnagyobb örömmel. A sok abszurdum ami itt van a képességeknél és csatáknál olyan érzést kelt mintha Oda teljesen elengedte volna a fantáziáját mert itt bármi lehet. Ezért lehet, hogy sokaknak ez a kedvenc szála eddig.