Az mondjuk jót tenne, ha nem tudnám kifarmolni az új Champet mire kijön.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
League of Legends(PC)
Az mondjuk jót tenne, ha nem tudnám kifarmolni az új Champet mire kijön.
Lehet, hogy most én se utolsó napra fogok promózni. Mondjuk jó hogy mondod, alig jött ki Ivern máris jön Kamilla. Mondjuk Jhin és Kindreddel is ugyanez volt. Khm... fordítva, meg talán nem is ebbe a sorrendbe.
Mindenesetre ahogy elnézem, az Új Champ baromi erős Jungleben is többek között és a Clearje is gyors a képességei végett. Iszonyú Gankeket várhatunk tőle.
Ja, találtam is vidit róla: https://www.youtu...1Ljq_-0aL8
De, hogy az még a falakon is átugrik.... No comment.
Igen, és a képességeinek jellege is nagyon szimpatikus. Habár külsőre kurva undorító, de például a Project Skinjét már csak azért is megveszem, mert imádom a Project Skinek többségét. Így a Zed, Ashe, Katarina, Leona és most ez is, nagyon ott van.
Teemo ajánlatára kipróbáltam a tank Karmát és valami HIHETETLEN FUN vele játszani. Már az early gamebe szétfeedelte a csapatom az enemyt (29 haláljuk volt mikor nekem nulla, 1/11 midlane), el se voltam feedelődve, csak jól farmoltam és sikerült visszahozni a gamet. 2 percenként ment az ff-elgetés de tartottam a lelket a teambe.
Stat: https://scontent-...e=58388CBF
Bár Vaynenk se kezdte fényesen a gamet, de teamfightokban ha nem engem fókuszoltak folyamatosan shieldeltem a srácot és ketten lehoztuk a meccset. A masterynek és itemeknek köszönhetően nem csak mobilitást, survabilityt, hanem dps-t is kapott tőlem rendesen. Rég nem játszottam ilyen izgalmas meccset.
@Stance
Örülök hogy kipróbáltad. Én 1,5 hónapja játszok vele körülbelül. Shakarez a kayle main csinált hozzá csak úgy guide-ot meg mutatta be. A mostani szezonban még op-bb mert redemptiont is veszel rá. A mantra cd-je annyira gyorsan le megy teamfightokba hogy kb ha 6x meghalhatnál 6x vissza healeled magad mert az R + w 2x healel a hiányzó életednek % alapján ami elég nagy.
Itt egy videó: https://www.youtu...ojaZh3sPbU
Jaja. 53k dmg takenem volt 3 halállal úgy hogy szét volt feedelve az enemy (csapatomnak 72 halál). Majd kipróbálom a redemptiont is csak nagy a delaye ami nem tetszik. Ügyesen kell használni mert könnyen misspozicionálhatsz. Thornmail volt utolsó itemem de late gamere le kellett cserélni mert nem hatotta meg a lifesteales Kalistát. Rabadont választottam, ìgy kaptam egy adag damaget és a shield-heal is jobban szuperált.
Szerintem randuinnal többre mentél volna a Kalista ellen. Általában azt szoktam venni ha hypercarry vagy fed adc / Yasuo / Yi / Trynda van az ellenfél csapatában. Core itemnek nem lehet a buildbe nevezni semmit mert ellenfél függö. Mehetnék Roa build nélkül is.
Volt egy meccs ahol direkt zz'rot-ot vettem mert tudtam hogy az ellenfél heimerdinger top ugyanezt fogja. Végül megunta és el ment roamolni 17. percnél már. A gamet 100 cs elönnyel zártam vele szemben. Nekem 350 34. percnél neki 250 csak. XD
A guide-ba amit Shakarez csinált benne van mit érdemes buildelni különbözö szituációkban pl hypercarry ellen vagy mi az alap build stb.
Redemption megéri mert túlságosan is op.
Itt is van kövi patch infok:http://www.pcgame...-patch-624
Assasin buffoknak nem örülök,de a többi rendben van.Itt a legjobb fanart az új hősről:
Toppal az a baj, hogy ez az új talent a harc CC tankoknak hatalmas buff. Kipróbáltam Poppyval is elfelejtettem, hogy nem Gou-al vagyok és adtam 2 kill-t Rivennek. Azt leesett, hogy új talentet akartam kipróbálni és csak akkor tradeltem, ha a cc talált 12-3-14 Poppy lett a vége.
Mostanában divat lett a Lb és KArma top, de tankok ellen semmi esélye nincs earlyban kicsit nehéz a match up, de ha nem snowballolnak végük van. Egy gank elég, hogy a tank javára billentse a mérleget.
Szerintem maradni fog a tank meta toppon. Erősíteni kéne az assasinok burstjét talán. Shyvanát nem próbáltam még ki, de első ránézésre nem győzött meg Topra, de én is adok neki egy tryt.
Most mentem 2kört egy Teemo és Garen ellen.Hát Hiei szerintem meglehet oldani Shyvana topot,de 2kör alatt még korai lenne mondani.Egyelőre Rúnákkal full speed sárga páncél és kék varázsellenálás http://gameinfo.e...5.MsU147hW mastery és itemként pedig egy zz,Hydra a hp ,3 hatalma alap bárki ellen és másik 3item pedig ellenfél alapján más.Ezzel a masteryvel jó a speed.Mert gyors ütés és w gyorsan felstackelődik az életlopás+sebzés.(40% cdfontos)
Lb és karma sose látam topon . Se rankeden,se vak és aramnál.
Uol elköszönt Movetól. Megkedveltem, de ez így van rendjén. Tőle vártam a legtöbbet és ő lett a legnagyobb csalódás. Remélem újra fénykorát éli majd, mert tehetséges és jó játékos, de valahogy a farmban mindig lemaradt és az ellenfelet se helyezte akkora nyomása alá, mint ahogy azt kellett volna.
Viszont ki van aki annyival jobb nála?
Amazing, ha jól tudom szabad ő jó jungler, de idén igencsak visszaesett a teljesítménye. Opció.
Spirit visszalépés lenne remélem nem ő lesz az. Ezen kívül nem tudok szabadúszó junglerről. Eu-ban.
Diamondproxnak örülnék a legjobban, de nem hiszem ,hogy a visa probléma megoldódott volna.
Mondjuk nem hiszem, hogy eulcs-ben szereplő lenne, mert azt a Rito átvilágítására várnak.
Nem baj Diamondért fogok este imádkozni. ha ő vissza jön az Uol ott lesz a Vb-n.
Én nekem nem igazán sikerült moveot megkedvelni. Főleg amikor láttam, hogy a team többi része azért szopik ki mert teljesen outjunglerezik több meccsen keresztül.
Viszont ha sikerülne egy jó junglert beszerezni szerintem ledominálhatnák az eu lcst simán mert a csapat többi része iem alapján legalábbis, meg korábban is elég erősnek tűnt. Bár ez az új szezon adaptálásán is sok fog múlni. Topra meg midre kiváncsi leszek.
Amúgy azóta amióta kérdeztem én is elkezdtem katázni xd elég imba, rohadtul tetszik. Majd kipróbálom a karmát is ha hazamentem.
bár nem igazán értem, hogy mit csinál. oké hogy tankos de mit csinálsz tfben merthogy túl nagy sebzése gondolom nincs xd
Ugrás a fórumra: |