Hermione nem kategorikasan fekete. Nem tudjuk a bőrszínét, mivel a regényekben csak a haja van leírva. A filmben fehér a színésznő, a színpadon fekete, és az erre reagáló felháborodásra nyilatkozta azt, hogy hiszen miért ne, ő sosem írta le a bőrszínét.
És ja, Dumbledore nagy valószínűséggel meleg, ezt sem nyilatkozta ki egyébként 100%-san, csak valami olyat mondott, hogy "lehet", és...egyébként ráillik a karakterére (nem mintha számítana, persze).
A filmet meg már nagyon vártam eddig is, de ha ennyire dícséritek akkor különösen Remélem a hétvégén majd meg tudom nézni én is, mehetnék volt osztálytársakkal már hétközben is, csak ezt a hugommal akarom...
Egyébként Mini én úgy tudom, hogy végig Redmayn körül fog forogni a történet, csak az ő szála mögött más dolgokat is láthatunk, pl. Grindenwaldot és Albust. A következő film Párizsban fog játszódni, az pl. már biztos, és az meg valószínű, hogy Albus is benne lesz (Grindenwald meg egészen biztos).
Érdekes én úgy olvastam, hogy Choval akarta összehozni és ezt bánta meg. Hermione és Ron karakterét már az első kötet után egymásnak szánta.
Ennyit a "pletykákról".
Mini neked, hogy tetszett a főszereplő színész? Komolyan mondom én "beleszerettem". Van neki egy varázsa nem tudom mi az. Esetlen gügye, de valamiért mérhetetlenül menőnek érzem.
A meglátásaid meg jók én is hasonlóan vélekedem.
Bár spoiler mentesen akartam leírni teljes mértékben és még várnék is vele 1-2 hetet, hogy ne rontsak senkinek az élményen.
Egyenlőre ennyit írnék és a többiről majd később, ha többen is megnézték.
Amúgy már most képes lennék újra nézni.
Jon írta:
Egyébként Mini én úgy tudom, hogy végig Redmayn körül fog forogni a történet, csak az ő szála mögött más dolgokat is láthatunk, pl. Grindenwaldot és Albust. A következő film Párizsban fog játszódni, az pl. már biztos, és az meg valószínű, hogy Albus is benne lesz (Grindenwald meg egészen biztos).
Európában tuti voltam, főleg mert vissza kellett térni Albus miatt, akit ugyan csak tudtam, mert én tényleg úgy gondolom, hogy a gerince ennek a történetnek azért ez a duo pont, aztán a srác az előtérben.
De igen, azóta kicsit utána olvastam én is, és azt mondták, hogy tényleg a többi részekben is az ő nyomait követjük. Ez az ötlet tetszik is, meg nem is. Nagyon jó volt a srác, nem azt mondom, csak tetszett az az ötlet (amit egyébként mi találtunk ki ), hogy mindegyik történet kicsit más lesz, hogy jobban megismerjük a varázsló világot és a háttér történet; Grindelwald-Dumbledore -é lesz állandó. Bár nem tudom ez hogyan jött, de mindegy is, az eredeti történet szállal is tökéletes lesz.
Érdekes én úgy olvastam, hogy Choval akarta összehozni és ezt bánta meg.
Mini neked, hogy tetszett a főszereplő színész? Komolyan mondom én "beleszerettem". Van neki egy varázsa nem tudom mi az. Esetlen gügye, de valamiért mérhetetlenül menőnek érzem.
Na ezt a pletykát még nem hallottam. Ezért nem állja meg a helyét.
A srác? Kurva jó volt. Mivel egy "bogaras" fickót kell játszania, aki nem kicsit fura... teljesen bekajáltam. Gyönyörű arccsontja van egyébként a srácnak (jól fel is lett kapva mostanában: The Theory of Everything meg a A dán lány-ban is ő van, bár azt nem néztem meg), de hogy vissza térjek az alakítására, megértem hogy beleszerettél, mert baromi jól alakított. Nem volt benne semmi hiba, úgy hogy ha így vissza térek az első reagálásomhoz, Jon-nál, azért tényleg nem rossz ha az Ő vonalát visszük tovább.
Sabaku írta:
Én az Átmeneti Üresedést olvastam tőle, meg megvan egy álneves könyve is, de még nem jutottam el odáig, hogy elolvassam.
Na azt pont nem olvastam, de most nem is fogok tőle semmit egy ideig. Van pár bepótolni valóm és így jó sok könyve egyelőre a "listán" van.
Azok után, hogy Hiei szerint a legjobb HP film a 4, nem merem ezt megnézni. XD
Ezt mikor mondtam? Az összes hp film ratyi és a könyv is csak gyenge utánzata egy jó fantazy regénynek. Aki mágus és DD regényeken nőtt fel annak mindenképpen.
Viszont ez a film rátapintott a hibákra és elindult azon az úton, ami ahhoz kell, hogy felül múlja az imént említett munkákat, amik közel nem tökéletesek.
Keress, mert én ilyet kétlem, hogy mondtam. Közben megnéztem és valóban azt tartom a legjobbnak. A szőke lotyóba belezúgtam. Hermione és a szőke francia lotyó mindent vitt a filmekben. Viszont ilyet itt soha nem mondtam. Szóval keresd csak meg.
[img]http://www.kephost.com/images/2016/11/21/hiei.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Hiei kemény munka árán de megtaláltam. Na jó, hazudtam. LOL-oztam és azért tartott eddig.
Úgy beszéltek Eddie Redmayne-ről, mintha most ismertétek volna meg... pedig az egyik legfelkapottabb színész lett az elmúlt 2 évben
Majdnem mintha Cumberbatch-ről maradt volna le valaki, vagy nem tudom, ki robbant be még az utóbbi pár évben ennyire (Chris Pratt pl. ennyire biztosan nem, szerintem).
[img]http://www.kephost.com/images/2016/11/21/hiei.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Hiei kemény munka árán de megtaláltam. Na jó, hazudtam. LOL-oztam és azért tartott eddig.
Megnyugodtam ezt Hiei D. Legend mondta egy közeli hozzátartozóm. Egy pillanatig majdnem elhittem nekedXD
BTW én egyáltalán nem ismertem ezt a színészt
Szerkesztette: Hiei - 2016.11.21. 14:40