Szerintem érdekes fejezet volt.
Megint csak a karakterek azok amik dicséretet érdemelnek. Főleg a két nő Luffy és Nami ellen. Annak, hogy Luffy kidőlt is itt volt az ideje.
A három főtiszt közül ez a csaj elég durvának tűnik. De ahogy látom ez Big Mom és családjára jellemző, hogy ha éhesek vagy szomjasak nem tudják megvárni míg hoznak nekik valamit. Nem helyette bezabálják az embereiket, meg kifacsarják belőlük a ... hadd ne mondjam mit.
Egyébként pont most merült föl bennem, hogy ha Big Mom és Kaido fő tisztjeinek ilyen a vérdíja, akkor Fehérbajusz volt parancsnokainak is hasonló kalibernek kéne lenniük. De legalábbis Marconak és Jozunak tuti ilyesmi vérdíja lehet.
Sanji része őszintén megmondva engem egyre jobban érdekel. Hiszen látszólag Sanji tényleg egyre értetlenebb dolgokat tesz, mint ez a csevegés most a Mamával is elég fura volt. Ami pedig még érdekesebb, hogy semmi jelét nem adja, hogy lenne bármilyen terve megszökni. Pedig tisztán és érthetően leírta a levélben, hogy nem marad ott. Tudom azóta találkozott Luffyékkal, de ott is utalt a levélre és Sanjiból kinézem, hogy az van mögötte, hogy bízzanak meg benne. Persze muszáj volt eljátszania egy szerepet amikor elverte Luffy-t, de ez indok lehet arra miért sírt utána, hiszen ezt kellett tennie. Tehát magyarul azt gondolom, hogy lehet van egy terve Sanjinak csak Oda-sensei direkt nem utalt rá még eddig. Nem akarok én sokat belelátni, de szerintem bármilyen végkifejlete lesz ennek az érdekes és jó lesz.
Pedro és Brook része meg hát most kezd izgalmas lenni. Kíváncsi vagyok Brook, hogy akarja megoldani a Ponegliph ellopását.