Luna, elsőre is megértettük, hogy biológiát tanulsz.
Duma topic 14
Luna írta:
Az a rossz az influenzában, hogy csak az idő segít rajta, gyógyszer nem nagyon. Ja, de a lázcsillapító, amitől bealszom. Very nice. ^^
Ezeket a diszlájkokat most teljes mértékben bóknak veszem xD
Thai boxon van egy nagyon szerencsétlen székely srác és úgy ég miatta a képem. Hiába mondom neki, hogy minden ősünk katona volt és nekünk mindenkit le kell győzni, nem hat rá. Ha én nem lennék ott berserkernek, nagyon le lennénk égve.
Miért nem küzdősportol vmit mindenki ezen a fórumon? Komolyan emberek. Azért jöttetek ide, mert egy kibaszott ninját néztetek. Vagy csillagharcosokat, akik verekedtek, vagy kalózokat, akik verekedtek, vagy homokosokat, akik verekedtek (bleach), vagy transzvesztitákat, akik verekedtek (fairy tail). Valami legyen már.
Csak Minagiról tudok még hirtelen, aki tol valamit.
Az utolsó pár évben volt.
Ez amit alul ír. Az egyik felsorolt mester volt nálunk.
http://www.golden...hu/kung-fu
Gdat88 írta:
Milyen fajta kung fu? Ha kung fut hallok, mindig félek.
... attól, amilyen átverések szoktam menni ezen név alatt.
Oda nem, mert a wing tsun nem sport, hanem harcművészet. A sportból versenyt szoktak rendezni, ebből meg nem.
Amúgy mind a kettő eredeti. Mert Yip Man, aki elkezdte szélesebb körben terjeszteni, többeknek is továbbadta a tudását. Az egyik tanítványa, megcsinálta a Wing Tsunt, a másik a Wing Chunt.
Én Wing Tsunoztam egy rövid ideig. Tanultam belőle hasznos dolgokat, de azért mai fejjel nem bánom, hogy nem abba fektettem az energiát, mert vannak annál hatékonyabb rendszerek.
Ugrás a fórumra: |