cobydick Folytasd csak nyugodtan, nem volt még elég. Gondolkozz el te is, hogy milyen értelmetlen dolgon lovagoltok hetek óta, aztán ha rájöttél, tovább fogsz tudni lépni, remélem. És még én vagyok a röhejes. Valakik elneveztek egy karaktert valahogyan. Micsoda tragédia. Azért remélem néha olyan hsz-etek is lesz, ami a fórum témájához kapcsolódik. Részemről lezártam a nem létező témát, ismét.
Nem te vagy röhejes, hanem a Blamasu név. És annyian tudtok ragaszkodni a hivatalos dolgokhoz, akkor nem értem, hogy miért nem lehet a neveknél is. Ez kb. olyan, hogy tegyük fel, te Gábor vagy, és mégis mindenki Zsoltinak hív. Ha egyszer a karakternek nem Blamasu a neve, akkor nem az a neve. Ez ilyen egyszerű... Sajnálom, szúrja a szemem, ahogy sok más embernek is, véleményt meg tudtommal szabadon lehet nyilvánítani. Blamasunak hívni Zamasut kb. olyan, mint folyamat Gogetával példálózni meg előjönni. Gogeta pedig nincs és nem is volt. Pont.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Ha szabadon lehet vélemény nyilvánítani, akkor becézni is szabadon lehet akárkit. Te még nem becézted gondolom senkidet sem értelmetlen névvel (jelen esetben nincs szó erről), függetlenül attól, mi áll a személyi igazolványán. Azért remélem azt még megengeditek, hogy holnap is éljek.
Most nézem vissza a részt és azt mondja Zamasu: "ti vagytok az univerzumokat megalkotó isteneknek a hibái" - milyen szar pofára esés lesz amikor megtudja, hogy Zeno csinálta mindet És ha pontos a fordítás, akkor totál fogalma sincs, hogy ki az a Zeno, szóval jó poénok várhatóak vasárnap .
faiden: Én nem akarok vitatkozni, szimplán a Blamasu név egy nem létező és a többség számára idegesítő név. Csak nézd meg a komment like-ok számát. Én 29 évesen hatalmas DB fan vagyok. A Z-et 4-szer végeztem ki eddig és tervezem újra nézni... Szerintem jogosan mondom azt hogy zavar ha valaki nem létező névvel illet valakit. Ennyi erővel hívd a DB-t Goku és barátainak, mert becézgetünk. Elhiszem, hogy neked tetszik a Blamasu név, de a jelentése még mindig gáz, és hát ha nem az a neve, akkor nem az a neve. Egyelőre még nem mi írjuk a sorozatot, hogy mi illessük nevekkel a karaktereket. Amúgy a becézés meg megint más. Szokták sokan Zamasut Zamatosnak hívni meg ilyenek. Ezek jópofák, de ez a Blamasu ez olyan névhasználat, mint ha official lenne.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Ha szabadon lehet vélemény nyilvánítani, akkor becézni is szabadon lehet akárkit. Te még nem becézted gondolom senkidet sem értelmetlen névvel (jelen esetben nincs szó erről), függetlenül attól, mi áll a személyi igazolványán. Azért remélem azt még megengeditek, hogy holnap is éljek.
Hallod! Sztem ne foglalkozz veluk. Hivd ahogy akarod, ha nem irsz a dolgaikra semmit az fogja oket bosszantani a legjobban. Rohad el
cobydick, én csak 5 évvel vagyok fiatalabb nálad, szóval meg is fogjuk érteni egymást. Mi még az a generáció vagyunk, akik akkor nézték a sorozatot, amikor először megjelent. Teljesen mindegy ki hogy hívja. Én például a Pikolótól fogom a fejemet. Én úgy nőttel fel ahogy Ifjú Sátánnalk hívják és Zseniálisteknőst is Zseniálisteknősnek hívják nem a fene se tudja mi a japán neve.
Mi már vagyunk olyan idősek, hogy tudjuk, vannak nagyobb gondok is az életben mint ez. Egy hónapja írtam Vegettot, majd a sok 15 éves taknyos kölyök egyből elkezdte osztani az észt, hogy ez nem így lesz, te hülye vagy, stb. Pont nem érdekel. Majd ha letett valamit az életben asztalra és nem egész nap a gép előtt veri a fszát, keressen meg. És lehetőleg ne úgy nézzen ki hogy elröhögjem magam ha meglátom.
Most komolyan ezen vitatkoznak emberek? Vicces névhasználat ennyi,nem egyszer láttunk már ilyet a fórumon szerintem(ráadásul passzol is a karaterhez,mert eléggé balpöpös volt,és fújta rendesen a blablát,még Vegetto is megjegyzi a részben).
Sok unoffical dolog a DB univerzum része,pl Gogeta,Broly,hány játékban meg moziban szerepelnek,mégsem az író ötlete,a F Trunk,Bardock special sem,mégis színvonalban agyonverik még a Supert is,több köze van annak a Trunksnak a mangához mint a mostaninak,arról nem is beszélve hogy némrég a mangaka egy interjúban nem emlékezett hány szintje van az Ssjnek...hány évtizede írta már könyörgöm...ilyeneken fennakadni felesleges,ha a sorozathoz nincs rendes kommentelni való akkor nem muszáj hozzá szólni.
cobydick, én csak 5 évvel vagyok fiatalabb nálad, szóval meg is fogjuk érteni egymást. Mi még az a generáció vagyunk, akik akkor nézték a sorozatot, amikor először megjelent. Teljesen mindegy ki hogy hívja. Én például a Pikolótól fogom a fejemet. Én úgy nőttel fel ahogy Ifjú Sátánnalk hívják és Zseniálisteknőst is Zseniálisteknősnek hívják nem a fene se tudja mi a japán neve.
Mi már vagyunk olyan idősek, hogy tudjuk, vannak nagyobb gondok is az életben mint ez. Egy hónapja írtam Vegettot, majd a sok 15 éves taknyos kölyök egyből elkezdte osztani az észt, hogy ez nem így lesz, te hülye vagy, stb. Pont nem érdekel. Majd ha letett valamit az életben asztalra és nem egész nap a gép előtt veri a fszát, keressen meg. És lehetőleg ne úgy nézzen ki hogy elröhögjem magam ha meglátom.
Ne akadj ki rajta amúgy én is vegettonak mondom,mert nekem jobban bejön.
Az oldal azért van hogy beszéljünk, de azért két dolgot figyelembe vehetne mindenki:
- a te hozzászólásod nem ér többet a másénál,és igen, van aki többet tud egy adott témában nálad, ezt fogadd el.
-ne erőltesd rá másokra a saját véleményed! érvelj, ne csak fangörcsölj
Off:Lehet hogy a mostani pár sor nem fog tetszeni jó pár fórumozónak,de ahogyan írtam a negatív kritikát meg kellene tanulni elviselni és kezelni is tudni kellene.
Csak pár oldalt olvastam vissza,és ezt nem veszi észre ilyenkor egy moderátor vagy az admin?
Tök felesleges dolgokon megy a cirkusz,ha valaki mz/x-nek hívja a kedvencét,hívja csak úgy tök nyugodtan ,egészségére.
Lazán le lehetett volna kezelni és intézni az ügyet ennyi.
Bár ez a tetszik/nem tetszik button is hülyeség,mert szerintem ez is egy konfliktus forrás. On:Ideje lezárni ezt az arcot,most hogy így végignéztem egybe az egészet,őszintén azt gondolom,hogy elkapkodták és igenis voltak benne ostobaságok,ezt már előttem leírták .
Lehet hogy aki egyesével nézte idáig azt gondolja hogy,hú de milyen király ez az egész,de szerintem nem az.
Rohadt nagy csalódás,persze mielőtt írnátok nem lehet mindenkinek megfelelni,ezzel tisztában vagyok.
Potara fúziót is szépen leamortizálta Toriyama,de szerintem a táncosnak sem lesz semmi értelme a jövőben, most hogy ez lett a "hivatalos" szabály. Energia felhasználás/idő.
Eszembe jutott a GT ssj4 fusion,az is nagyon rövid ideig tartott.
Lehet hogy szándékos,de akkor engedjen teret egy normális 1v1 vagy 2v1-nek(függ az aktuális főgonosztól )ha a fusiont kinyírta.
Ha ez lesz a tendencia továbbra is nem csodálkoznék ,hogy az univerzumok közötti tornával véget érne a sorozat és ha valóban az lesz szerintem meg is érdemelné.
De ha szarból is dőlni fog a pénz és ha profitálnak akkor meg még inkább folytatni fogják. Grafika\Megvalósítás:10/5