Fairy Tail manga
Habár sokat nem haladtunk előre a történetben, nekem tetszett ez a nyugisabb fejezet. Elsőnek tényleg azt hittem, hogy Zeref lépett kapcsolatba Natsuval, de aztán ha jól vettem ki csak a tudatalattija ölt egy random embert aki éppen eszébe jut. Sajnálom, hogy nem tudtuk meg a szülei nevét. Húzza a szenszej a nagy leleplezést ameddig csak tudja Tetszett Sting belépője, stílusosan késik
De ha mindketten immunisak a fehér mágiára akkor, hogy győzik le másikat? Olyan ez mint a Gray vs Silver. Azt nem értettem, hogy Freed mit is segített Stingnek -.-
Huh. Néha jobban szeretem a mesélős fejezeteket. Izgalmasabbak, mint amikor ész nélkül ütik egymást. Szép kis fejezet volt. ^^
Valamikor nem is olyan régen szó volt róla, hogy Mashi nem tud olyan mértékben előre tervezni. Nem-e? Mmegtudtuk, hogy a sárkányölők ismerték régebben is egymást és, hogy mit értett asszem még Polyuska az alatt, hogy most talán jobban kijönnek. (Még a Nirvana arc végén, Wendyre célozva)
Ha meg tudunk valamit még Natsu múltjáról, annak csak örülök A családi körben is milyen jól mutattak. ^^
Az egyetlen dolog amit bánok, hogy nem jutott el Zeref addig, hogy megmutassa, mi rejlik valójában Natsu szívében. Reménykedem, hogy E.N.D.-re utalgatott itt. A másik meg az, ha Natsu végre emlékezni fog a múltjára, remélem a többieknek is elárulja a vele kapcsolatos infókat amit eddig "elfelejtett" közölni. ^^'
Látjátok, csak beszélni kellett Stingről és egyből feltűnik. Vele már hárman kapiskálják a családi összejöveteles dolgot. Remek.
Larcade most a legjobb ellenfelet kapta. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Titkon reménykedem, hogy Stinget is seggbe rúgja.
Címre nem igazán tudok mit írni. Egyből a Sting-Larcade kombó jutna az eszembe de az túl egyértelmű
Legutóbb is a sárkányölőkre reflektáltam, és jött Gildartz. ^^
Jó fejezet volt, szeretem az ilyeneket, mint amikor pl. anno Zeref is mesélt vagy Mavis vagy Aquarius.
A borítóképen Yukino Stingre cézol? Kis édes.
Natsu füstölgése mintha félbeszakított volna valamit, pedig már azt hittem, hogy Lucy végigmondja, hogy "And that's exactly why... I love him." :c
A Natsu fejében lévő emlékek milyen szépek voltak. *-* A házuk, a családjuk, ahogy mosolyogtak, Natsu reakciója rá, az, hogy Zeref milyen szomorúnak tűnt, amikor hármuk haláláról beszélt... Vagy hogy Gajeel-lal akkor is mindig civakodtak, Stingék pedig felnéztek rá. Teljesen meghatott az a pár oldal. :' )
Azt viszont baromira sajnáltam, hogy nem jutottunk tovább. Olyan érzésem volt, mintha a sensei teljesen elvágta volna a gondolatmenetet.
Arra én sem jöttem rá, hogy Freed mit segített Stingnek, de olyan mérges fejet vágott Sting, hogy lehet, hogy semmit.
A belépője tényleg stílusos lett, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kezdeni egymással Larcade-dal. Valahogy én is reménykedek benne, hogy Larcade nyer, de akkor tényleg nem tudom elképzelni, hogy ki tudná legyőzni őt.
Nagyon jó fejezet volt. Kezd beindulni egy érdekes cselekmény. Lucy az ímént majdnem szerelmet vallott. Akkor Zeref és Natsu többet megtudtok és megismertük a szüleit.Part 2.(Örülök,hogy nem Acnologia volt a gyilkos)És végre Sting nagyobb szerepet fog kapni a történetben. Továbbá csak nekem tetszik StingxYukino?
G3ri írta:
Látjátok, csak beszélni kellett Stingről és egyből feltűnik.Vele már hárman kapiskálják a családi összejöveteles dolgot. Remek.
![]()
Larcade most a legjobb ellenfelet kapta. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Titkon reménykedem, hogy Stinget is seggbe rúgja.
itt ezen az oldalon, mintha kicsit Mard Gear feje lenne Rakheidnek
http://mangastrea...10/3803/19
Érdekes fejezet volt. Lucy-Natsu pillanatok egyre jobban tetszenek
De nekem a Natsu szívében a visszaemlékezés elég...semmilyen volt, nem jött át a hangulata (majd animében ) Legalábbis Zeref narrálásával nem...mennyivel jobb lett volna, ha inkább flashback-ekben látunk pár képet, felvillanva... legalábbis én sokkal jobban át tudtam volna érezni.
A szülők, meg a békés család tragédiáját sem tudom átérezni, mivel Natsunak nem fűződik hozzájuk semmilyen érzelme.
Happy helyében meg azt hiszem, hogy már erősen elgondolkodnék azon, hogy elmondjam az igazságot....
Sting érdekes volt, kíváncsi vagyok a harcukra, de biztos, hogy Sting nem fogja egyedül leverni Larcade-ot.
Szóval nem volt kiemelkedő fejezet a számomra, nem érte el azt a hatást, amit szerintem el akart érni, vagy amit reméltem, de érdekes volt azért.
Na ez jó fejezet volt. Végre egy kis pihi a harcoktól és egy kis történelem. A NALU pillanatok tetszettek, hogy Lucy nem fogadja el hogy démonnak nevezik Natsut, már csak azt szeretném hogy a teljes igazságot tudja Lucy, amit el is mondhat neki Happy. Ami érdekes volt számomra az a füst és hogy Natsu haldoklik és kezd kihűlni a teste. Kíváncsi vagyok e.hogy mi vagy ki lesz a tumor valós identitása akivel találkozni fog, lehet hogy E.N.D manifesztálódik az elméjében. Szerintem több lehetőség is lehet innen, E.N.D egy erő ami szunnyadik Natsuban és a múltban valaki elzárta. A másik hogy E.N.D önálló személyiség és ahogy Porlyusica is mondta egy omnipotens erő erős gyilkolási és pusztítási hajlammal Én örülnék ha Natsuban kétféle személyiség lenne, elvégre mikor Zeref felélesztette az öccsét, annak a lelke és az elméje is torzulhatott, ennek eredménye lehetett E.N.D Lehet csak én gondolom túl, de számomra jó húzás lenne ha Natsu valóban meghalna és végre megismernénk E.N.D-t. Amúgy legelőször erről a füstról a szellemlovas képe ugrott be, először az is füstölgött aztán fellobbantak a pokol lángjai. Egy hasonlót el tudnék képzelni Natsunál is, még a következő cím is utalhatna erre.
Stinget szeretem, de kétségeim vannak hogy le tudná győzni Larcade-ot. Viszont jó meccsnek ígérkezik.
Nagyon várós a következő fejezet és titkon reménykedek hogy Natsu elméjében megjelenik Anna is
Nekem rögtön az ugrott be a fejezetről, amikor Harry és Dumbledora találkoznak Harry tudatában. És szerintem Natsu is megfogja találni azt, ami eddig elrejtve élt benne- END-t.
Zeref a halála alatt meg szerintem Natsura gondolt. Nem véletlenül mondhatta azt, hogy csak egyikük juthat el hozzá. És talán END csak akkor tud teljesen előtörni, ha Natsu kikerül a képből.
Azért ha Natsu valóban meghalna azzal rendesen felkavarná a sensei az állóvizet. Egyből felháborodnának a fanok meg gondolnák úgyis visszafog jönni, hisz az egyik főbb szereplő. Én értékelném ezt a csavart, az viszont érdekelne hogy ebben az esetben megmaradna-e vmi Natsu személyiségéből és érzelmeiből
Bármennyire is hülyén hangzik. Én látok benne lehetőséget,hogy Natsu a manga végét nem fogja túlélni.
Mert a történet úgy indult,mint egy mesekönyv. Azóta kiderült,hogy Lucy már elkezdte a írni történetét.(Watchmen ugrott be)Ez a törénet Natsuról szól,mint élő legenda élete és története.Aki a világot mentette meg.
Kb mindent leírtatok,d e csak engem zavar az hogy nem tudni mit keres ott Sting? Miért pont ő? Olvasgattam jósokmindent de nagyrészét hülyeségnek tartom. Nekem nagyon tetszett az a szöveg amit Sting tolt utoljára Natsu 'szívében' (lol)
Lehet hogy más is megfog jelenni? Gondolok itt Lucy-ra vagy akár tényleg beválik az a sok tippelgetés miszerint lesz egy 'belső' harc Natsu és END között?
Ugyanaz van mint már jópárszor.Megtudunk dolgokat és újabb kérdések emrülnek fel
Tetszik ahogy Mashima összefűzi a szálakat amúgy.Tény, hogy nem tervez úgy előre mint mások de legalább ezta részét jól csinálja. Jaaa és amin gondolkodtam én nagyon örülnék ha Natsu kék lángokat kapna mivel ugye kihűlik foylamatosan a teste, meg aki követte az Ao no Exorcist című animét/mangát ott is a démonnak kéklángja van. Várom a következő fejezetet és elvárok egy óriási Sting harcot! De azért kapjon ki
Larcade-nek még össze kell futnia anyukával szóval szerintem valami oknál fogva félbemarad a küzdelem vagypedig szintén lesz egy baklövés és nem végzi ki Stinget a fehér dragneelünk
:/
Ja arra meg az esély hogy Natsu meghal a végén eléggé csekély...de őszintén szólva tetszene ez a fordulat.
Ugrás a fórumra: |