vincentlll írta:
srácok most néztem meg 64. részt és láttam mi lesz 65.be
ebből genki Dama lesz szerintem vagy fúzió sok minden másra nem láttok esélyt
én már itt meg jósóltam és trunksz használta rögtönözve! 3hete jósóltam meg
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
vincentlll írta:
srácok most néztem meg 64. részt és láttam mi lesz 65.be
ebből genki Dama lesz szerintem vagy fúzió sok minden másra nem láttok esélyt
De ezzel az a baj,hogy nem véletlen nem dobál még Kuririn is Genki damát az égből...mert azt tanulni kell....és most rásüthetnénk hogy eltanulta Gokutól,de Trunks igazából még csak nem is láthatta szóval nem,nem DB logika bárhogy is szeretnénk.Jaeger írta:
Trunks pedig úgy nézz ki a Genki Dama erejét használta fel, csak ő maga használta fel az energiát nem pedig úgy mint Goku szokta.
Szóval nincs itt semmilyen hirtelen power up Trunksnak. Minden a DB eredeti szabályai szerint történt, akinek nem tetszik az nem érti a sorozatot.
laszlo222 írta:
Írd be a googleba, hogy Blamasu. Nemcsak faiden hívja így, hanem az egész internet. Valahogy meg kell különböztetni a normál Zamasutól.
Budokai 3 ban is láthattuk a Genki Dama, alternatív felhasználását
(SSj vagy + szinten, túl gyorsan nőtt a gömb energiája, így Goku nak el kel azt nyelnie)
https://www.youtu...gk7SfqoCec
Hát nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem ez a fúzió időkorlát még nem is lenne olyan nagy hülyeség, de hogy ha teljes erejét felhasználja már az elejétől fogva, ilyen mértékben csökkennyen az időtartam (10-20 perc) na ez egy kamu, ezt nem nyeli be a gyomrom... Még Gotenks is tovább volt fúzió állapotában, pedig ott tényleg úgy van, hogy ssj3 ban csökken az időtatram, és az alapból 30 perces nem 1 órás...:/
KingBradley írta:
Nincs itt semmilyen logikai bukfenc... Sokan csak azért akadnak fent, mert egyelőre, csak japánul látják. Az istenek szintjén érvényes az örök potara fúzió (ha jól értettem) Halandók esetében, ez egy óra (ami rövidebb, gondolom az SSJB miatt)
Sokan elsiklanak a tény felett, hogy Trunsk félvér és ebből fakad az igazi ereje!
Gohan esetében, az egész Z erre épül!
Semmi elfogultság, vagy szubjektivitás, de ez a rész totál rendben volt, a legjobbak közé sorolnám!
Másrészt, örülök a fúzió végének.
Túl kézenfekvő és kiszámítható lett volna, ha Vegeto, elképesztő fölénnyel tesz pontot a végére.
mjay50
Ne akadj fent a szétváláson!
A Z t se vedd alapul ez ügyben.
Ne feledd, Kaio k, csupán saját tapasztalatuk alapján ismerték a potarat.
Halandókon sose tesztelték/alkalmazták.
Így viszont, elgondolkoztató, hogy esetleg már Z esetében is az idő limit játszhatott közre és tulajdonították, tévesen, a hatást, Buu mágiájának...
Egyébként jövőhéten kihagyhatatlan poén lesz, hogy amikor Zeno megjelenik akkor Goku a becenevén köszöntse Zenot, amitől a mi Kaioshinünk megint elájul
A szétváláshoz annyit tennék hozzá, hogy Morbyd leírta az igazságot. Nekünk csak 5 percnek telt, miközben ottani idő szerint lehet 40 perc volt. Ebben nagy hibát követtek el a készítők. Tisztázni kellett volna, hogy kb mennyi idő telt el. Ugyanakkor abban is igazságot látok, hogy Vegitonak már akkora ereje volt, hogy az univerzum nem akarta a fúziójukat, ezért lett rövid.
laszlo222 írta:
Egyébként jövőhéten kihagyhatatlan poén lesz, hogy amikor Zeno megjelenik akkor Goku a becenevén köszöntse Zenot, amitől a mi Kaioshinünk megint elájul
A szétváláshoz annyit tennék hozzá, hogy Morbyd leírta az igazságot. Nekünk csak 5 percnek telt, miközben ottani idő szerint lehet 40 perc volt. Ebben nagy hibát követtek el a készítők. Tisztázni kellett volna, hogy kb mennyi idő telt el. Ugyanakkor abban is igazságot látok, hogy Vegitonak már akkora ereje volt, hogy az univerzum nem akarta a fúziójukat, ezért lett rövid.
Amúgy a Blamasu fúziónak lehet időkorlátja? Csak mert félig halandó, félig isten testről van szó. Ha két isten, akkor örök. Nem tudom, hogy Kibito istennek számít-e, de ha nem, akkor a válasz az, hogy fele-fele aránynál is örök a fúzió, mert ők a Supreme Kai-al elég sokáig együtt voltak.
Ugrás a fórumra: |