Örülök, hogy így álltok vele. Én meg lebuktam, hogy a különféle személyiségemet és jellemábrám változását nicknevek mögé rejtem és ásom el, ha túlléptem rajtuk. : ((
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
http://worldnewsd...ite-twins/
Na menjenek már a kurva anyjukba. Lehetetlen, hogy ez igaz legyen. A 9gagen láttam. Ha ez igaz lenne tuti ezzel lenne tele a média.
Fogalmam sincs. Megígértem Cartnecternek, hogy egy ideig nem csesztetem vele. Majd megyek Chakrához. Vagy ha Havas Jon előléptetik, akkor őt kérem meg.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Hiei, ne menstruálj. Semmi nem volt komolyan gondolva. Amit Cartnecternek elmondtam, elmondtam és tartom magam hozzá.És különben is, elég sokszor nevet váltottam már eddig, ez az "egyszer" kijelentés, nekem nem életszagú (régi vagy új fórum ide v oda). Meg hát úgy tűnik a Capacnak írt kommentedből, h nem is te döntöd el, ki mikor vált nevet. Ez jó. Ezzel a tudattal sorvadok el.
Ezt a névváltós dolgot nem értem...
miért probléma egy moderátornak, ha valaki nevet szeretne váltani?
(No offense, tényleg nem értem, új vagyok még és szeretném megérteni...)
[img]http://kephost.com/images/2016/11/16/ezolyansemmi.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.I'm not going to fight them, you fool. I'm going to kill them.
- Malus Darkblade
Ezt a névváltós dolgot nem értem...
miért probléma egy moderátornak, ha valaki nevet szeretne váltani?
(No offense, tényleg nem értem, új vagyok még és szeretném megérteni...)
Azért, mert minden felhasználónak egyedi neve és jelszava van a marsi bankjaimnál, és privát üzeneteken keresztül tudják tőlem lekérni a számlájuk egyenlegét, pénzt tudnak fölvenni stb. Szóval ugyanazt, mint a korrupt MNB-nél, csak sokkal megbízhatóbban.
Viszont ha valaki nevet vált, onnantól kezdve nem tudom ki ő, zárolom az accját és pénzét, rosszabb esetbe veszek belőle 8db GTX 1080-t a gépembe, meg egy új Csillaghajót. Ez egy jól működő rendszer már évek óta, és ezért nem szeretik a modik, ha valaki nevet vált.
Masashi is csak azért teheti meg ezt, mert az ő haverjai szállítják nekem az antianyagot, amiket természetesen humanitárius célokra fogok felhasználni. Ingyen energia forrásra, rák elleni kutatásokra, és még véletlenül sem arra, hogy porig bombázzam vele Jordániát (tényleg nem).
Capac, így már minden világos
Meglep önön butaságom, hogy erre nem gondoltam :\
Most megyek és átgondolom az életem és a létjogosultságom.
[img]http://kephost.com/images/2016/11/16/ezolyansemmi.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.I'm not going to fight them, you fool. I'm going to kill them.
- Malus Darkblade
http://worldnewsd...ite-twins/
Na menjenek már a kurva anyjukba. Lehetetlen, hogy ez igaz legyen. A 9gagen láttam. Ha ez igaz lenne tuti ezzel lenne tele a média.
De nemár, nem tudsz azóta valamit ezzel kapcsolatban? Ez nem lehet igaz.
Én a rendes nevét szeretem használni De mivel nem tudom itt ki tudja ezt így nem teszem
Idézni akartalk és egymás után 3x kiírt egy ablakot hoyg "error" ez valami jel lehet.
Viszont mintha nem olvasnád a duma topocot vagy 3-4 éve... Nagyon aranyos vagy, hogy a nevén szólítod, de sokan vannak még így. Én miután elsőnek nevet váltott kezdtem el Henizni, mert az a neve fix, és nem változik évente. (Még)
Fura, de szerintem pont az a creepy, ha fórumon vkit a rendes nevén hívunk. Annyira megszoktam.
Mikor "fiatalabb" voltam a fórumon engem is zavart, de a játékokban is, ha nem a nick nevemen szólítottak, de az a helyzet, hogy idő után inkább már a nevemen szólítsanak, legalább az életben (mert te ott is nick néven szólítod az embert és nem csak leírod). Nekem ez a fura, ha ismersz valakit már személyesen, minek hívod a nick nevén? Ez nem becenév.
"nem változik évente. (Még)"
Pedig kezdtem reménykedni abban, hogy ez elkerüli mindenki figyelmét. Ki tudja, lehet hogy már rég nem Heni vagyok, hanem mondjuk Tamara. Nem tudom miért, de kis koromban tetszett az a név is, hogy Csilla. Wtf.