gman, bazmeg jó? ezen most szakadok
Duma topic 14
Gdat88 írta:
Ma levert voltam és nem volt kedvem semmihez, főleg nem tanulni. Elkezdtem ezt nézni ( https://www.youtu...p1G3x2K0F4 ) és úgy megundorodtam a tehetetlenségtől és suttyóságtól, hogy nekiálltam.
Eddig Heni voltam? Aki Heninek hív, nos őket szeretem. Anyám se hív ezen a néven.
Amúgy Zalaegerszegen lakik a csávó, de mostanában elég sokat mászkál az országban. Nem tudom melyik stricijénél szállt meg.
Nem, eddig Keiternek hívtalak Mivel ez volt a neved Én meg nem tudtam, hogy akkor a Masashi az gúnynév, vagy csak simán így hív mindenki, aztán maradt mindig Keiter, de hát az is csak 2-3-szor fordulhatott elő
De most meg mindig azt hiszem a Sasha-ra, hogy egy újonc, amíg nem megyek rá a dumára, csak a legújabb hsz-t látom, aztán kapcsolok, ha ja, nem, ez Keiter.
De nekem kényelmetlen mindhárom, úgy hogy ha megengeded, én Heniznélek
A Masashi a régi hülye énem miatt volt egy ideig gúnynév. Na jó nem. Nem ez a jó szó rá. De, mondjuk úgy, hogy fűződtek e névhez sztorik, fórumos "legendák" és történelmi események (inváziók és erőszakos "vallási hittérítések" Aes bácsi szavaival élve), amik nem vetnek rám túl jó fényt, vagy fogalmam sincs, ki miként élt(e) meg az akkori énem. Nem mintha a mostanit könnyebb lenne.
"De most meg mindig azt hiszem a Sasha-ra, hogy egy újonc, amíg nem megyek rá a dumára, csak a legújabb hsz-t látom, aztán kapcsolok, ha ja, nem, ez Keiter."
Néha magamat se ismerem meg amúgy. Ez lehet, hogy öngól volt.
"De nekem kényelmetlen mindhárom, úgy hogy ha megengeded, én Heniznélek"
Csak nyugodtan, Havas Jon. Ha minden igaz, már amúgy is kihaltak a topikból más Henik. Khm...
Fura, de szerintem pont az a creepy, ha fórumon vkit a rendes nevén hívunk. Annyira megszoktam. Egy Coelhóval közös barátunknak háromszor kezdtem el úgy egy sztorit, hogy Coelho és én... és nem értettem mit nem ért. Már én kezdtem dühös lenni, hogy miért ilyen hülye. Aztán leesett, hogy nem ismerheti a Coelho nevet.
Nem azt mondom, hogy Sapi, mint egy sapka, hanem Saphi. A Saphira túl hivatalos és gonosz hangzású.
De képzeld el pl. ahogy egy talin megkérdezed valakitől: Hol van Gédatnyolcvannyolc?
De Cartnecker is Cart. Gman2 is gman. Ez az Ockham borotvája elvére analóg Naruto borotvája. Ez alap az nkw filozófiatörténetében. ,,Borotvával hasítsuk ketté a szükségtelenül hosszú neveket."
Ugrás a fórumra: |