Te melyik mangát olvasod Lad?
One Piece manga
Csak nekem tűnik most már végképp úgy , hogy a Mama úgy igazán 1vs1be fabatkát sem ér?
Ez az időjárás változtatási skill nem rossz ugyan de egy olyan tengeren mint amilyen van One Piecebe van egyszerűen kevés mert már az emberek hozzászoktak mindenféle szörnyű ,viszontagsághoz nem látok ebbe nagy potenciált.
Mama "szomorú miért lettem gonosz múltja" nagyon egyszerű szerintem , kiskorába magányos volt aztán az evésbe menekült emiatt cikizték ,még inkább nem talált társaságot de rátalált a lélekgyümölcsre és barátokra tett szert általa és megszűnt a magánya azonban igazi barátai a mai napig nincsenek és épp talán Luffy lesz az majd aki nem azért haverkodik vele mert fél tőle vagy mert ő is a kis "lelke".Én ezt a megoldást látom arra , hogy hogyan lehetne innen valahogy meglógni Sanjival.
Zuki írta:
Mama "szomorú miért lettem gonosz múltja" nagyon egyszerű szerintem , kiskorába magányos volt aztán az evésbe menekült emiatt cikizték ,még inkább nem talált társaságot de rátalált a lélekgyümölcsre és barátokra tett szert általa és megszűnt a magánya azonban igazi barátai a mai napig nincsenek és épp talán Luffy lesz az majd aki nem azért haverkodik vele mert fél tőle vagy mert ő is a kis "lelke".Én ezt a megoldást látom arra , hogy hogyan lehetne innen valahogy meglógni Sanjival.
Jon írta:
Egyébként mindezek után én nem tudom, de nem is akarom elképzelni azt, hogy Luffy összehaverkodik vele. Kihasznál másokat, és kedvtelésből szadista, nemcsak a betegségéből gonosz, és nemcsak azokat bántja, akik az útjában állnak.
Persze van, aki Ceasart is el tudja képzelni Szalmakalaposnak, szóval.
Én sem tudok elképzelni egy harcot a Mama és Luffy között...vagyis nem tudtam, most már egyre inkább reálisabb, de még mindig nem hiszem.
Legalábbis egyelőre.
És nem hiszem, hogy a Germa hátba akarná szúrni a Mamát, szerintem tudatosították, hogy a céljukhoz segítségre van szükség, aztán a királyságukban úgyis azt csinálnak, amit akarnak.
http://mangastrea...846/3811/1
Új fejezet. Végre Pedroék is szerepeltek, és tetszik a tervük is. Galette-nek a képessége, amivel elkapja Namit meg elsőre nagyon hasonlít Doffyéra.
Ahogy elnézem Zoronak lenni itt ellenfél bőven. Nem is tudom hány kardforgatót láttunk már eddig.
Mama kalapja meg tükrözi a hangulatát
Nagyon jó fejezet volt, Luffy megmenekült hala Sanjinak viszont ha csak a red poneglyphek számítanak akkor a többi minek? A 3 fegyver miatt?
De az a baj Sanji arcán látszott, hogy egyáltalán nincs terve...
Ugrás a fórumra: |