Valaki látta innen az Only God Forgives-et? Kurva beteg és lassú neo-noir, de nekem nagyon bejött. Az csinálta aki a Drive-ot is. Azt hiszem ideje letolni a rendező filmjeit.
Filmek & sorozatok
A Dirve egy pörgős akciófilm pedig az Only God Forgives-hez képest Bár ez inkább olyan mint egy szürreális horror-LSD-trip élmény mint bármi más. Tipikusan az a fajta film amit hiába imád valaki, teljesen megérti ha másnak kiveti a szervezete. Itt sem kellett sokat bajlódnia a szövegtanulással Goslingnak.
Ma majd Valhalla Rising-ozok a rendezőtől, abban ráadásul Mikkelsen is van.
Gabesz írta:
Igaz a sztori, hogy újraforgatják a Csillagközi inváziót? Állítólag pontosan fogja kövtni a könyvet is...
Neeeeeeh miért? Az eredeti kibaszott jó lett, a 2 folytatása meg nem létezik. Hagyják azt is szépen úgy, ahogy van.
.
Beírod a keresőbe hogy Csillagközi invázió 4 online és ki is dobja...
Deitt egy link: http://subcomptv....o-4-2012-/ Remélem jó linket dúrtam hirtelen..
off: Szeretnélek megkérni Capac, hogy legyél tekintettel rám és legközelebb spoilerbe írj a WW-ről, mert egyben akarom megnézni, s mivel a te kommentjeid általában elolvasom, így nem akarok jelöletlen spoilerekbe belefutni. Köszönöm szépen.
on: Rick hivatalosan is elmebeteg, egy értelmes ember lelőné az ilyet és nem hagyná , hogy az életét egy ilyen ember határozza meg. (s03e09-nél tartok.)
Capac írta:
Westworld
Befejeztük a Stranger Things-et. Hát régen szerettem már meg ennyire valamit, a karakterek rendesen a szívemhez nőttek.
A történet is baromi érdekes és izgalmas volt végig, a hangulata is végig a képernyő elé ragasztott, vicces is volt, komoly is volt, ijesztő is volt, és néha egészen kiemelkedő pillanatai is voltak (főleg a Seriffhez kötődően), egyszóval baromi jó kis sorozat, minden perce megérte.
9/10
Gabesz írta:
Beírod a keresőbe hogy Csillagközi invázió 4 online és ki is dobja...
Deitt egy link: http://subcomptv....o-4-2012-/ Remélem jó linket dúrtam hirtelen..
Olvastam a Csillagközi inváziót Nagyon komoly könyv, de a filmhez a címe a köze meg hogy harcolnak rovarok ellen, és ennyi. A film az vacak, szerettem amíg el nem olvastam a könyvet, most már tudom hogy a film és a rendező kvázi minden értékből ami a könyvben volt viccet csinált . A könyv valóban arról szól hogy lesz egy fiúból férfi ebben a militarista világban, ami a könyvben nekem nagyon tetszett. Esküszöm élnék benne mert valóban vannak értékei. A film az egy merő antináci propaganda habbal ami jó és néhol vicces, de a könyv minden tanulságát és értékét nélkülözi.
Én nagyon remélem egy könyvhű feldolgozás készül, mert megérdemli ez a történet hogy szépen is fel legyen dolgozva.
A starnger Things nálam 10/10 a kis anorex kiscsaj meg 11/10 pedig az ennyire vékony lányok általában márt nem jönnek be.
és megnéztem a virslipartit. Keresnem kell egy terapeutát és egy neurológust mert kiégett az agyam. Ennél betegebb dolgot még nem láttam. Az egész családot kiégette XD
Ghost in the Shell előzetes érkezett *-*
https://www.youtu...TQhnnXorEw
Aztakurvaisten.
Ugrás a fórumra: |