Hamár Blizzcon van, megtudtunk pár dolgot:
7.1.5
- 6 Mists of Pandaria Time Walking Dungeon
- Visszatér a Brawler's Guild több tucat új bosszal.
- Új Brawlers's Guild játékmód: Rumbles. Raid szintű boss a pályán, aki berántja az arénába a nézelődő játékosokat.
- Új ingek és Basilisk mount reward
- Egy vagy két napos eventek jönnek, január 22-én például Ahn'Qarj emléknap lesz. (születésnapomkor *-*)
- Grafikailag felújított Blade's Edge Arena.
- A Blizzard rájött arra, hogy azokat a talenteket, amiket a játékosok 98%-a használ, lehet hogy érdemes eleve beépíteni az adott classokba.
- Jelentős változásokra számíthatunk tehát a karakterek terén.
- Valószínűleg az összes Hunter spec visszakapja a csapdákat.
- PvP kicsit felújítva. Én pl alig várom Arathi basin-t havas tájon. *-*
A PTR jövő héten indul.
7.2
- Folytatódik az Order Hall Campaign.
- Új frakció és world questek
- Tomb of Sargeras lesz az új raid, de megostromlása előtt erődöt kell építenünk.
- 9 boss, a pályavégéi föellenség Kil'jaeden lesz.
- Broken Isles felett setét fellegek gyülekeznek, a Légió egyre nagyobb fenyegetést jelent! Ez annyit tesz, hogy bizonyos időközökként bizonyos zónákban megjelenik a Légió. Átmenetileg lecserélődnek az aktuális world questek újakra.
Ha végeztünk egy zóna kipucolásával, egy három fős scenariót kapunk. A helyszín a zóna felett lebegő egyik Légiós hadihajó lesz.
- Visszatér a repülés, ráadásul account wide lesz az achievement.
- Semmi durvulás, nem kell raiderolni vagy mythic +10-es dungeonöket tolni.
- A Class Order Hall Campaign végén minden egyes karakterosztály saját mountot kap.
Itt van hozzá egy videó
- Új dungeon: Cathedral of Eternal Night normal, heroic és mythic fokozattal és négy bosszal.
- A WoW PVP-ben is megjelenik a mostanában divatosnak számító Brawl mód.
- Új artifact traitek és külsők, +15 elkölthető pont és még több Artifact Knowledge.
Artifact új kinézetek
- Karazhant szétbontják alsó és felső szintre, és lesz heroic módja is, akárcsak Arcway-nek és Court of Starsnak.
- A PTR a 7.1.5-ös patch megjelenése után kezdődik, a 7.2-es után pedig jön majd a 7.2.5-ös.
Argus
Vagy a 7.3-as patch fő helyszíne lesz, vagy a felvezetése a kiegészítőnek, egyelőre nem sokat tudni. Arra azért jó volt, (és szerintem ez is volt a szándék) hogy meginduljon a disputa.
Szerkesztette: Minagi - 2016.11.05. 21:32