mjay50 írta:
A preview egy részében vegetto eléggé leharcoltnak tűnt. Kiváncsi leszek mekkora az erőkülönbség közte meg ultimate god zamasu között.
Amúgy zamasu csúnyább fele pont olyan, mint ahogy egy makaioshin kinézhet szerintem. Lehet van benne valami, persze csak saját vélemény.
Egyesítve 2016.11.06 10:01:04:
Rotcsa írta:
Nézzétek meg ezt az elemzést a várható jövőheti rész Preview-ról:
https://www.youtu...IBpFDnu23s
Ez a srác elég részletesen és jól elemez, sokat nézem a videóit.
A youtube-on az ő elemzései a legmegbizhatóbbak. Hogy felpörgött mikor megjelent vegetto
Aha érdekes elemzés volt. Nagyon kíváncsi lennék, mi történne, ha az idő gyűrűje, ami az ujján van, valahogy megsemmisülne. Hogy akkor kihatással lenne-e rá, hogy Beerus a múltban elpusztította. Korábban mondta, hogy csak az idő gyűrűje védi meg a múlban történt hatásoktól. Mert hiába egyesült a Trunks időbeli énjével, a Black fele nem halhatatlan, lehet a Black fele elpusztulna.
Bár nem láttam az elemzését, de én arra gondolok, hogy Zamasu hiába halhatatlan, az időgyűrűje nem fog kibírni minden erőhatást. Egy példát mondva: Lehet Zamasunak meg sem kottyan egy Vegetto kamehameha, de az időgyűrűnek már lehet sok lesz és megreped/megtörik. Ezt pedig Zamasu legnagyobb gyengéjének tartom. Halhatatlan, de az időgyűrűje nem bír ki végtelen mennyiségű erőhatást.
Ha az időgyűrű levételekor sem halna meg, akkor nem lenne megoldás a helyzetre. De mivel már csak az időgyűrűje védi meg a pusztulástól. Ha nincs se pecsét, se Zeno, akkor ebben látom a végét.
Mondjuk egy Vegetto Kaioken a végjátéknál, amitől elpusztul a gyűrű. Ez azért élményben beb*szna rendesen