"UQ Holder! manga - Spoiler és annak megbeszélése" téma.
Ide lehet beírni/belinkelni a következő fejezetek spoilereit és itt is lehet megbeszélni azokat.
UQ Holder! manga - Spoiler és annak megbeszélése
Na ki jött az első spoiler a 114 részről. Bár nem sokat értetem meg belöle de ugy néz ki Yukihime Fatere támad majd meg igéri Toutanak hogy mindent meg magyaráz.
Spoiler
or Negi’s sake
Fate gives an explanation regarding “resonance”
20 years ago, the “characteristic power” of her was awaken by Negi, who killed the MotB
that is, a power which forces to sympathize with all humans in the world
thus, depending if more “humans who are pleased” or “humans who suffer” are in the world
for the sake of fully receive their feelings in oneself
the MotB cannot perish and being force to burden it, the ego simply crumbles away
that Negi could keep his ego intact for the last 20 years is an astounding wonder
And then, Fate invites Touta
“Yukihime has the intention to eliminate Negi and the MotB, but I possess another method”
However, Fate is attacked by Yukihime’s and Mana’s super-longdistance-freezing-sniping-magic
When he doges it, from the back(ground) a shadow giant, controlled by Zazie, appears and he eats a combustion attack
Fate leaves behind Touta & the twins and per warp departs together with the ship
Touta asks Yukihime about her intention to kill Negi and gets an affirmation
Yukihime: I will explain it, I want to tell you everything, moreover, you should do as you would like, you can choose yourself
■standing by Yukihime’s side or confronting her… his beloved one is pressing him to make a choice, absolute bewilderment/discomfiture.
Ha valakit érdekel koreai nyelven http://marumaru.i...aup/132337
Találtam spoler-t de nekem nem segit mert nem sokat értek belőle
http://anime.astr...-info.html
(115. spoiler)
A linkelt oldalon van egy angol fordítás, de elég zavaros.
Valami ilyesmi:
"Touta eltűnik. A csapata egy kávézó teraszán találja meg, de ő csak üres tekintettel mered maga elé. Vele maradnak, mert úgy tűnik nekik, hogy valami baja van. Egy mellettük elhaladó kiskölyök véletlen meglöki Kirie-t, amiből megint egy időfagyasztó csók lesz."
Akkor ezek szerint egyelőre átugorjuk a mesedélutánt (már ha teljes a spoiler). Hurrá. Talán majd Kirie-nek meséli el Touta az időfagyásban.
Akkor lehet hamarabb kerül sor kenyértörésre Touta és Yukihime között mint vártam volna. Na nem mintha bánnám, mindketten járják meg a poklot és akkor leszűrhetik magukban mennyit is jelentenek egymásnak, persze ha nem anya-fia a kapcsolatuk. Ők a mágia világában élnek, így szerintem minden gond nélkül megoldható még a testileg 10 vagy 12 éves Yukihime számára is az utód kérdés.
Na, most már nagyon város akkor a következő fejezet, Kirie úgyis kíváncsi hogy mi van kettőjük között, hát most talán választ kap a kérdésére meg mi is hogy mit mondott neki Yukihime. Szerintem elmondta neki az emléktörlést is:F
Akkor nagyjából a lényeget megértettem ebből a rövid spoilerből. De, hogy ebből mi lesz az jó kérdés. Valószínű akkor, hogy egy darabig most nem lesznek olyan jóban Yukihimével legalábbis amíg Touta meg nem emészti a hallottakat. Persze ez attól is függ mi mindent mondtak el neki. Én is örülnék neki, ha mással nem is Kiriével megosztaná a dolgokat és így mi is hallhatnánk.
Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Touta valóban idővel elmegy Fatehoz, mégpedig lehet pont azért, amit már említette valaki korábban, hogy Fate visszaadja az emlékeit neki.
Egyébként az astro-n és más fórumon is nagyon azt találgatják,hogy lesz valami bejelentés. Mert állítólag színes lesz a 115. Anime-re tippelnek páran.
Ja és arra is tippelnek,hogy Touta és Kirié össze jön. Remélem nem lesz igazuk
Egyesítve 2016.03.08 14:39:52:
UQ Holder 115 koreai http://marumaru.i...aup/133447
Ugrás a fórumra: |