Toriyama elmondta, hogy Gogeta erősebb miért vagytok még fennakadva ezen?
Vagy csak azért nyomjátok még mindig, hogy nehogy már a Gogetára voksolóknak igaza legyen?
nem értem...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Egyébként a spoileres témához hozzá szolnék,az előbb egy páran arrol diskuráltunk,hogy mi lesz ha ez meg ez fog történni,szóval mondhatjuk azt,hogy csak feltételezünk dolgokat,és azok alapján próbálunk következtetni az eljövendő részek tartalmára,az ilyesfajta beszélgetés is spoilernek számít?
Egy másik problémám az lenne,hogy nem tudok képet ki tenni a nevemhez,100 kb max,ezt a hiba üzenetet kapom állandóan,de még fele méretűeket sem fogad el,sima jpg fájlokat próbáltam,valamit nem vettem észre esetleg?
Hubapipi írta:
Vagy csak azért nyomjátok még mindig, hogy nehogy már a Gogetára voksolóknak igaza legyen?
nem értem...
http://indavideo....esz_Hunsub
Egyesítve 2016.11.05 00:49:32:
Csak hogy a vitának vége legyen
Hubapipi írta:
nem értem...
Nem, nem mondta És nem, még akkor sem, ha belinkelsz mindenféle "idézetet" Toriyamától, amiknek semmi valóságalapja nincs (legutóbb nem reagáltam rá, mert azt hittem csak viccnek szántad, ezek szerint mégsem). Kanzenshuu-n fent van az összes Toriyama interjú, ha ott is megtalálod amiről beszélsz, igazat adok neked.spoilerNem fogod.
Aki azt hiszi gogeta erősebb gondolja át!
Vagy ti az ssj4es gogetát méritek az ssj1es vegettoval? Mert akkor valóban erősebb!
Itt a két fuzio erősségét kell nézni! A potarakkal nagyobb erőt képesek kifejteni, és nyilván erősebbek vegettoként mert a potarak csak egy istenség kellékei, tehát vegettoként mondhatjuk hogy félig istenek is! A táncosnál az egyik félnek mindig alacsonyabb erőszinten kell lenni! A potaranal nem! Ott teljes erőből harcolhatnak! Így erősebb a potara! Csak sokan ti a gogeta ssj4et nézitek és nem a tényeket
Egyesítve 2016.11.05 12:22:39:
Jah és ott az időkorlát is! Ott a klt kaioshin is! Porunga meg szét tudja választani a potaras fuziot! Kibito és shin szétszedését is ő oldotta meg!
Csak hogy egy kicsit hozzászóljak, de a táncosnál a feleknek kb azonos erővel kell hogy rendelkezzenek, nem kell visszafognia egyiknek magát. De azért az sem mindegy hogy milyen magasak meg hasonló dolgok. Két igen hasonló félnek jöhet csak rendes erős fúziója tánccal.
Míg a fülbevalókkal bárki bármiféle módon egyesülhet nem kell semmilyen szinkron, összhang erőszint vagy magasságnak lennie. Az ebből a szempontból csak egy gyorsító ami könnyíti a fúziót.
Hubapipi írta:
Öreg Kaioshin miért nem "szedeti szét magát" Porungával?
KingBradley írta:
Feletted Laci linkelte az aktuális (Toriyama alkotása) DBZ epizódot!
Ott konkrétan elhangzik, a potara erősebbé tesz, mint a fúziós tánc....
Az, hogy a Mester el lenne tévedve ez ügyben, erősen kétlem!
http://naruto-kun...Ball/501/9
Mangában is leírják
Jól értem, a potara csak 1x alkalmazható az életben?
Tehát Vegeta és Goku, többet nem egyesülhet senkivel?
Katt: http://naruto-kun...Ball/502/3
Ugrás a fórumra: |