Melyik filmet látták a szüleid Mini amin kiakadtak?
Filmek & sorozatok
Westworld. http://www.imdb.c...tt0070909/
Aminek az alaptörténete a sorozatunk története. Kb annyi köze van hozzá, mint a '78-as Battlestar galacticanak a 2004-es Battlestar Galactica-hoz.
Tegnap este aztán megnéztem az első részt És bár alapvetően nem szeretem a sci-fi/androidos-öntudattal, a lét mibenlétével foglalkozó filmeket/sorozatokat (ezért is nem volt alapvetően kötelező nézős nálam), de ez rohadt érdekes volt. A színészeken nem lepődtem meg, de a zenén néztem egy nagyot, aztán láttam, hogy Ramen Djawadi
Nem kérdés, hogy nézem tovább.
A vadnyugatot nagyon nemszeressem a sci-fiből leginkább a földönkívüli téma fog . DE adtam egy esélyt a Westworldnek. Nem bántam meg, ezt mostmár végignézem A szereposztás király a történet epic. És valóban ki ne vágyna egy ilyen kalandra valahol Bár én inkább valami kardozósabb korba mennék Vagy egy Sci-fisebb környezetbe
Minagi írta:
Jaj Capac, már tegnap este megnéztük. Dolores nagyon kis szexi az új rucijában. *-*
Miért van az a filmekben, hogy túszejtés esetén mindig leteszik a fegyvert? Nagyon frusztráló volt a Bansheeben is, de itt a TWD-ben is rohadtul zavaró. Ez a Glenn annyira jelentéktelen senki, hogy az már fáj. Egy igazi balfasz tetőtől talpig. Simán lelőhetné Merle-t, de nem, inkább lerakja a stukkert. Most őszintén, ha meghúzza a ravaszt, mit tudna Merle reagálni rá? Meg maga a túszul ejtés is röhejes volt. Michonne feliratkozott nálam a még éppen épeszű emberek táborába. Lori halála meg 100%-ban Rick érdeme.
https://youtu.be/... Hamarosan itt van November 10.
A Westworld-ből megnéztem két részt, baromi érdekes, nem kérdés, hogy nézem majd tovább, DE, közben a tesóimmal elkezdtük a Stranger Things-et, és... te jó ég
Hát a harmadik rész körül már csak azt vettem észre magamon, hogy teljesen belemerülve izgulok. Oké, mindenki ajánlotta körülöttem, meg ott volt a rengeteg ajnározó kritika, de hát öcsém, tényleg. Pedig alapvetően ez a sci-fi-mistery nem jön be, nem köt le, de hát a történet és a karakterek hihetetlenül kárpótolnak.
Gabesz írta:
Igaz a sztori, hogy újraforgatják a Csillagközi inváziót? Állítólag pontosan fogja kövtni a könyvet is...
Ugrás a fórumra: |