Hello mindenkinek!
Pöttyet új vagyok, bár a Dragon Ballt a kezdetektől fogva nézem/néztem még anno az RTL-en, régi szép idők, amikor még kicsi Goku a Vörös Szalag Renddel viaskodott és a többi gyöngyszem ![:D](../images/smiley/1grin.gif)
Na szal, örültem, hogy folytatják a Z-t,amikor először hallottam róla, annak még jobban, hogy a GT_t nem veszik figyelembe, sose tetszett, bár sose néztem meg teljes egészébe, de már a kicsi Goku visszaváltozása meg az SSJ4 se jött be igazán, így mindig hanyagoltam...
Viszont, pöttyett csalódott vagyok a Superben... a tré grafikára most inkább nem térek ki (hej, szánalmasnak tartom, hogy majd egy 20 éves anime százszor jobban nézett ki, mint ez a mostani izé... bakker a Majin Vegetas rész anno milyen durva volt már, vagy Goku SSJ3-as első átváltozása...), de annyira a sztori se jön be... vannak jó dolgok, de jó pár dolog zavar... inkább nem kezdek bele...
Most egyetlen dolog mozgatott meg... amit már le kell írnom, meg hátha tud valaki rá valami magyarázatot, bocs, hogy nem olvasok vissza oldalakat, azt látom, hogy termeltetek bőszen, meg spoilerbe se akarok nagyon futni...
De mi van ezzel a Mafuba technikával? Bakker, nem kellett volna Trunksnak meghalnia? Anno az volt, hogy aki ezt a technikát használja, az belehal... lásd Zs teknős, ő elvétette, de mégis meghalt... Goku meg többször próbálkozik, semmi baja, Trunksnak szintén...
Ez meg lett magyarázva? Vagy csak Toryama próbálja rombolni a mítoszát? :/