Morbyd
Azt írtam, h nem lehetetlen, nem azt h lazán szét lehet választani őket. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor az öreg kai is rég szétvált volna a boszival.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
jasek89 írta:
A kétszeres Zamasu nagyon erősnek tűnik az előzetes alapján, így Goku-ék csak Vegetto-ként vagy Gogeta-ként tudnának harcba szállni vele. Mivel a dance fúzió-ra nem nagyon lesz energiájuk és idejük, így marad a Vegetto. Kérdés mennyire fogja majd ezt engedni Zamasu, hogy Goku és Vegeta felvegyék a potarat. A másik opció pedig a gomb, amivel előhívja Goku Zenot, viszont az ultraciki lenne rájuk nézve, ráadásul magára haragítaná Zenot is, mert nem ezért adta neki a gombot.
faiden
Azzal akkor kihalna a saiyan vér, mivel Trunks idejében csak Trunks maradt életben. Nem hiszem h Toriyama kivégezné ott az egyetlen saiyan-t, meglátjuk.
Morbyd
Az öreg Kai adott is hangot a Z szériában, hogy akarata ellenére egyesült a boszival és bármit megtenne, hogy újra különválnának.
Egy videót is tudok linkelni, amiben ezt részletezi:
http://indavideo....esz_Hunsub
(pontosabban 1:50-től látod)
vincentlll írta:
srácok most néztem meg 64. részt és láttam mi lesz 65.be
ebből genki Dama lesz szerintem vagy fúzió sok minden másra nem láttok esélyt
Az tuti hogy a Battle of gods sagában Goku nem az a SSJ God volt, akiről Beerus álmodott. Mivel az igazi SSJ God ereje vetekszik az övével. Goku attól pedig azért még messze volt.
Genki damához már nem sokan tudnak kraftot pupálni,mivel legyalulták az emberiséget Zééék
Egyesítve 2016.10.30 14:09:55:
jasek89 írta:
Azzal akkor kihalna a saiyan vér, mivel Trunks idejében csak Trunks maradt életben. Nem hiszem h Toriyama kivégezné ott az egyetlen saiyan-t, meglátjuk.
goku5 írta:
Amúgy az előzetes utolsó képén (álló) ott végül is ki lenne?
jasek89 írta:
faiden
Morbyd
Az öreg Kai adott is hangot a Z szériában, hogy akarata ellenére egyesült a boszival és bármit megtenne, hogy újra különválnának.
Egy videót is tudok linkelni, amiben ezt részletezi:
http://indavideo....esz_Hunsub
(pontosabban 1:50-től látod)
Jas0nx írta:
DE azt is mondta, hogy ezt csak egyszer lehet. Most vagy úgy értette, ha szét válnak ők más sose tudnak igy fúzonálni senkivel, vagy úgy értette h nem tud egy már fúzionált ember mással is eggyesűlni...
Ebből fúzió lesz, akármennyire sem akarjátok! Mondom is sorjában, mire számíthatunk. Harcolnak külön külön, húzzák az időt, amíg Goku létrehoz egy Genki damat, hatástalan lesz, jön a Fúzió, túl kevés lesz, jön a gombnyomás, de csak jönne, mert a marha tuti otthon hagyta a gombot jószokása szerint, ezért a Kaio shin fogja ide hívni Zeno-t.
hudaklaci írta:
Ebből fúzió lesz, akármennyire sem akarjátok! Mondom is sorjában, mire számíthatunk. Harcolnak külön külön, húzzák az időt, amíg Goku létrehoz egy Genki damat, hatástalan lesz, jön a Fúzió, túl kevés lesz, jön a gombnyomás, de csak jönne, mert a marha tuti otthon hagyta a gombot jószokása szerint, ezért a Kaio shin fogja ide hívni Zeno-t.
Hamar le lesz rendezve a sztori, igen tudom, nekem sem tetszik, de ez van. Jön zeno, és rendet rak. (Decemberig ez az évad véget fog érni. Még 4 rész lehet hátra.) Talán azt fogja mondani, tegyétek magatokat félre az univerzumok közti csatára. Gokuék fúzióját szerintem simán szétszedi, így nem kell dragonbollozni.
Ugrás a fórumra: |